Revmatolog: „40% mých pacientů má poškození vakcínou, to jsem za 35 let praxe nezažil“ (video)
RSS

Revmatolog: „40% mých pacientů má poškození vakcínou, to jsem za 35 let praxe nezažil“ (video)

V různých zemích se pomalu ale jistě začínají ozývat další a další lékaři, kteří patří k těm skutečně svědomitým a pro něž zřejmě stále platí Hippokratova přísaha. Tu, jak víme, většina z takzvaných „lékařů“ dávno zapomněla.
Postupně si u svých pacientů začínají všímat problémů, které se dříve objevovaly jen sporadicky. Nemusí souviset přímo s jejich oborem, avšak nápadně se podobají problémům, které hlásí i další lékaři a dávají se do souvislosti s genovými preparáty, které kdosi z neznámých důvodů nazývá vakcínami. A to přesto, že tyto přípravky nechrání před nákazou, ale ani před jejím přenosem.
Nyní zde přináším další svědectví lékaře z USA. Ten jasně potvrzuje, co za problémy mnoha jeho pacientů stojí…
Robert Jackson je revmatologem již 35 let. Má asi 6 000 pacientů, z nichž obvykle téměř nikdo neměl v minulosti poškození vakcínou. Nyní, když byly zavedeny vakcíny proti covidu, 40 procent jeho pacientů trpí vedlejšími účinky. Pět procent se dostalo do stavu, který zvyšuje riziko vzniku krevních sraženin.
Mnoho jeho pacientů a kolegů bylo několik dní po druhé mRNA vakcíně doslova „mimo provoz“. Jackson řekl, že nic takového se nikdy nestalo s jinými očkováními. Pak zjistil, že pět procent jeho pacientů se po očkování nikdy nezotavilo z vedlejších účinků. Má pacienty, kteří stále nejsou zdraví více než rok po injekci.

Revmatolog řekl  v rozhovoru s americkým technologickým podnikatelem Stevem Kirschem , že to nikdy nezažil za 35 let. Dodal, že je to nejnebezpečnější vakcína, jakou kdy ve své kariéře viděl.
Až donedávna si Jackson myslel, že vakcína proti prasečí chřipce je nejnebezpečnější vakcínou v historii, ale počet vedlejších účinků této injekce se zdá být jen zlomkem toho, co je nyní hlášeno u mRNA vakcíny proti covidu.
Kirsch poukázal na to, že je to důležité, protože po asi 50 úmrtích bylo používání vakcíny proti prasečí chřipce zastaveno. Bylo to příliš nebezpečné, řekl. Nyní lidé pokračují v aplikaci i přes značný počet vedlejších účinků…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden