Škody za téměř milion eur – i to byly důsledky řádění tlupy invazistů v hotelu na Kanárských ostrovech
RSS

Škody za téměř milion eur – i to byly důsledky řádění tlupy invazistů v hotelu na Kanárských ostrovech

Možná si pamatujete na loňské zprávy z Kanárských ostrovů, kde došlo k devastaci několika hotelů, přičemž obzvlášť jeden byl „extra obohacen“. K neskutečnému řádění invazních hord, které byly ubytovány v hotelích na ostrově Gran Canaria, byla sice povolána policie, ale i ta měla co dělat, aby vetřelce zpacifikovala. Jeden z hotelů byl totálně zdevastován, včetně většiny vybavení. V hotelích bydleli invazisté, kteří se vydávali za nezletilce, a proto byli také ubytováni v lepším zařízení, než dospělí.
Na záběrech na titulním obrázku i níže sami vidíte, jak se invazní vojska na dobývaném území chovají. Nepochybuji, že trest, který nyní u soudu výtržníci dostanou, bude jen symbolický. A to už jen z toho důvodu, že většina se vydává za nezletilce. Jen jeden z nich je oficiálně dospělý a zřejmě také jako jediný dostane nepodmíněný trest…
Tisíce migrantů v loňském roce připluly nelegálně lodí z Afriky na Gran Canarii a další Kanárské ostrovy. Někteří z nich se však chovali tak, že z hotelů, kde byli ubytováni, udělali „kůlničku na dříví.“. Největší chybou kanárské vlády bylo pravděpodobně poskytnutí prázdných rekreačních objektů, běžně určených pro turisty, jako ubytování pro údajně nezletilé migranty.
Majitelé jedné z těchto nemovitostí v Portoriku na jihozápadě Kanárského ostrova Gran Canaria stále požadují od kanárské vlády částku téměř jednoho milionu eur. Tato částka je určena na pokrytí škod způsobených v době, kdy komplex Puerto Bello fungoval jako přijímací středisko. Co se stalo?

V doprovodu asi 20 údajně nezletilých Afričanů tam dospělý Maročan v noci na 8. února 2021 totálně zdemoloval několik místností. Horda pochodovala budovou a zastrašovala ostatní mladíky, kteří tam byli ubytováni – napadali je ulomenými nohami stolu a dřevěnými holemi. Pečovatelé se ze strachu zabarikádovali ve svých pokojích.
Vyděšení policisté z místní policie, Guardia Civil a National Police byli po příjezdu zasypáni mikrovlnkami, židlemi a stoly z balkonů a pokojů. Dveře, okna, podlahy a lampy u budovy byly také zničeny.
Teprve po několika hodinách policejního zásahu se podařilo dostat objekt pod kontrolu. Pro hlavního pachatele Ahmeda Haisona nyní státní zastupitelství v Las Palmas požaduje trest odnětí svobody na pět let a pokutu 7 200 eur.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Škody za téměř milion eur – i to byly důsledky řádění tlupy invazistů v hotelu na Kanárských ostrovech se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden