Vladimir Putin podepsal zlomový dekret, kterým mohou snadno získat ruské občanství všichni obyvatelé celé Ukrajiny a dokonce i lidé bez žádného občanství! Co to znamená? Rusko se zřejmě snaží zmařit mobilizaci na Ukrajině, ruské občany totiž Kyjev na fron
RSS

Vladimir Putin podepsal zlomový dekret, kterým mohou snadno získat ruské občanství všichni obyvatelé celé Ukrajiny a dokonce i lidé bez žádného občanství! Co to znamená? Rusko se zřejmě snaží zmařit mobilizaci na Ukrajině, ruské občany totiž Kyjev na fron

Vladimir Putin podepsal zlomový dekret, kterým mohou snadno získat ruské občanství všichni obyvatelé celé Ukrajiny a dokonce i lidé bez žádného občanství! Co to znamená? Rusko se zřejmě snaží zmařit mobilizaci na Ukrajině, ruské občany totiž Kyjev na frontu odvést nemůže! Týká se to podle ruských novinářů hlavně lidí v Oděse a v Charkově! A kolaps vůdců kolektivního Západu započal! Nejprve Boris Johnson, o víkendu drogový skandál Olafa Scholze a dnes korupční bomba dopadla na Emmanuela Macrona! Globální prediktor odhaluje bezbřehou korupci amerických firem v Evropě, jak korumpují evropské politiky!
Pokud jste neviděli zásadní video Vladimira Putina, ve kterém minulý týden oznámil konec světového řádu Pax Americana, tak to určitě napravte. V tomto videu totiž zaznělo, že proces přechodu světového řádu od americké unipolarity ke spravedlivé multipolaritě je nevyhnutelný proces a nelze mu zabránit, jakkoliv se o to budou západní partneři snažit. Zhlédnutí tohoto videa [ 1 ] je klíčové k tomu, abyste pochopili, co se bude na globální scéně odehrávat v následujících dnech a týdnech.
Globální prediktor totiž začal provádět neuvěřitelné pořádky a doslova masakr motorovou pilou, který Evropa za celé dekády nepamatuje. Již dopředu jsem na to upozorňoval, že Henry Kissinger na povel Komise odstartoval proces, který postupně začne v celé Evropě odstraňovat od moci všechny politiky, kteří jsou nebo donedávna byli vazaly a poslušnými loutkami amerických elit a tzv. elitářů Pax Americana.
Vladimir Putin, ruský prezident Globální prediktor se v Evropě tento rok postupně zbaví většiny současných pro-ami politiků . A ten proces začal už minulý týden. Nejprve v polovině minulého týdne proběhl palácový puč v Londýně a 50 členů kabinetu Borise Johnsona podalo demise, což ho nakonec donutilo k rezignaci na premiérský post. A to byl teprve začátek. O víkendu naplno propukl skandál okolo německého kancléře Olafa Scholze.
Během stranické oslavy SPD došlo ke zdrogování celkem 8 žen, kterým byla podána uspávací látka Rohypnol a ženy si na nic nepamatují, co se dělo potom. Podle všeho mohlo dojít ke znásilnění takto zdrogovaných žen. Na akci SPD před začátkem poslaneckých prázdnin byl přítomen i Olaf Scholz a celou věc nyní vyšetřuje policie, kdo ženám podal uspávací drogu, a co se s těmi ženami dělo potom.
Drogový skandál okolo německého kancléře a znásilněné poslankyně s cizím prádlem, které druhý den ráno na sobě nepoznávaly
Skandál okolo Scholze přišel [ 2 ] hned po demisi Borise Johnsona. Ve vysokých politických kruzích se dějí různé orgie a rituály, zejména na akcích, které jsou jen pro zvané, ale pokud někdo ženy zdrogoval bez jejich vědomí, je jasné, že šlo o znásilnění. Přitom žen může být ve skutečnosti ještě více a německá policie vyzývá další účastnice stranické párty, aby se přihlásily, pokud na sobě zpozorovaly něco podivného.
Anebo pokud si nepamatují na průběh noci. Skandál podle německého bulváru propukl údajně tak, že jedna z poslankyň, jejíž jméno policie nezveřejnila, si doma ráno všimla, že má na sobě cizí kalhotky a cizí podprsenku o dvě čísla větší, zatímco kalhotky jí byly těsné. Někdo ženu zdrogoval, svlékl a když ji znovu oblékal, pomíchal oblečení, protože takto zneužitých a svlečených žen bylo asi pospolu více a došlo k záměně oblečení.
Olaf Scholz, německý kancléř a šéf SPD Žena si však na noc vůbec nevzpomíná a pamatuje si jen to, že se oblečená probudila ráno v posteli. A policii se přihlásilo dalších 7 účastnic této stranické párty, které také si na nic nepamatují a postrádají nějaké své věci nebo oblečení. Neuvěřitelný skandál evropská média tutlají s maximálním úsilím, protože podle všeho došlo k hromadnému znásilnění na večírku, který pořádal přímo šéf SPD a kancléř Olaf Scholz.
Doslova to vypadá, jako kdyby Olaf Scholz zešílel, protože takový večírek musel prasknout, ale je docela možné, že to někdo na Scholze narafičil, aby skandál padl právě na něj. Stejně jako demise Borise Johnsona byla nachystaná 50 členy kabinetu, kteří na něčí povel naráz podali demise, tak i v tomto případě to vypadá, že někdo na povel ty ženy zdrogoval. A to zdaleka není všechno.
Emmanuel Macron čelí mamutímu korupčnímu skandálu, nechal se uplatit americkou firmou Uber a nechal změnit zákon o taxi službách ve Francii ve prospěch americké firmy
V pondělí propukl obrovský skandál [ 3 ] Emmanuela Macrona, který čelí obvinění z korupce, že se nechal podplácet americkou taxikářskou a sharingovou společností Uber z Kalifornie , a že dokonce po schůzce a jednání s ředitelem Uberu vyhověl jeho přání a ve Francii prosadil změnu legislativy o taxi službách, která šla na ruku právě Uberu. Uniklé dokumenty poskytl britskému The Guardian a dalším médiím neznámý hacker, který chce odhalit, jak americké korporace v Evropské unii korumpují nejvýše postavené politiky, premiéry a dokonce prezidenty.
Americká firma zkorumpovala dokonce i někdejší evropskou komisařku pro obchodní soutěž Neelie Kroes. Průsak skandálu na veřejnost tak má za úkol vyvolat ve Francii znovu bouře taxikářů proti Macronovi a útoky proti americké firmě Uber a jejich vozům. Je to naprosto typická ukázka sabotáže americké firmy a jejího podnikání v Evropě ze strany Globálního prediktora.
Emmanuel Macron v korupčním skandálu firmy Uber Macron spolu se Scholzem a Borisem Johnsonem byli nejhlasitějšími zastánci uvalení tvrdých sankcí na Rusko. Když se ale ukázalo, že sankce se odrazily od Ruska jako bumerang a dopadly na domácnosti ve Velké Británii, ve Francii a v Německu, začali mít Macron se Scholzem strach, že to se sankcemi přehnali a na pokyn Henryho Kissingera začali obracet kormidlo k míru a k vyjednávání s Ruskem. Jenže, to už je pozdě. Globální prediktor se rozhodl současnou garnituru Evropské unie odepsat. Je to proces demise unipolárního řádu Pax Americana a přesun k multipolární globalizaci. To, co teď vidíme, je odpis a kolaps tzv. elit kolektivního Západu.
Syn amerického prezidenta s prostitutkami, s drogami a s penězi z ukrajinské pračky Burisma
Stejně tak se v pondělí objevila i videa Huntera Bidena z jeho telefonu, jak nakupuje drogy z kreditní karty svého otce, prezidenta Joea Bidena. Další video obsahuje scénu s prostitutkou ve sprše, další snímek ukazuje, jak Hunter platí prostitutce šekem na 3 400 USD za její služby. A další video zachycuje, jak si Hunter váží na digitální váze dávku tzv. krystalu, skla, tedy syntetického metamfetaminu.
Americká média se snaží skandál všemožně tutlat, sociální sítě zběsile a vztekle mažou veškerá videa, Facebook má nejvyšší pohotovost, aby tento skandál umlčel. Jenže informace a videa se šíři rychlostí blesku. Všechna Hunterova videa unikla podle amerických novinářů z hacknutého přístupu do služby iCloud, která synchronizuje obsah a data telefonu iPhone.
document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/HunterMeth.mp4
Skandál odhaluje, že peníze z ukrajinské těžební společnosti Burisma, která sloužila jako pračka peněz pro Bidenovu rodinu a ve které měl Hunter pozici člena správní rady a ředitele představenstva, byly používány pro financování nákupů drog k rekreačnímu používání spolu s prostitutkami. Články o korupci Bidenovy rodiny a o úloze ukrajinské firmy Burisma jsme přinesli zde a zde . A dementní stařík v Bílém domě už je natolik mimo, že si tento skandál svého syna asi neuvědomuje.
Globální prediktor tak v přímém přenosu odepisuje celou Bidenovu rodinu a spolu s ní USA. O to zajímavější je ale pondělní událost z Kremlu. Vladimir Putin podepsal přelomový dekret, který umožňuje zrychlené a snadné získání ruského občanství všem občanům Ukrajiny, tedy myšleno celé Ukrajiny, nejen obyvatelům republik na Donbasu a spolu s nimi Chersonské a Záporožské oblasti, ale celé Ukrajiny.
Vladimir Putin podepsal dekret, kterým snadno získají ruské občanství všichni obyvatelé Ukrajiny. A nejen oni
Dekret [ 4 ] od pondělí umožňuje získat ruské občanství všem obyvatelům Ukrajiny, a to dokonce i lidem, kteří žijí na území Ukrajiny, ale nemají žádné občanství. A to je opravdu zásadní. Vladimir Putin tím umožní získat ruské občanství nejen Ukrajincům na západě Ukrajiny, ale dokonce i lidem, kteří žádné občanství neměli, což se týká především migrantů. Teoreticky by se mohlo jednat o dobrovolníky ze zakavkazských republik, kteří přišli ze Sýrie, z Libye a nyní bojují na ruské straně na Donbasu. Oficiálně nemají žádné občanství, takže tento dekret je namířen k tomu, aby mohli dostat ruské občanství. Dekret povede k široké institucionalizaci ruského občanství na Ukrajině mezi všemi Ukrajinci, kteří nebudou chtít bojovat proti Rusku.
Dekret Vladimira Putina o zjednodušeném získání ruského občanství pro všechny obyvatele Ukrajiny, a to i pro osoby bez aktuálního občanství Pokud Ukrajinec přijme ruské občanství, vyhne se tím automaticky odvodové povinnosti do ukrajinské armády. Reakce Kyjeva ale asi bude hodně vzteklá. Ze strany Kremlu se tak jedná o taktický krok, který má Ukrajině zkomplikovat případnou mobilizaci. Kyjev totiž ruské občany mobilizovat nebude. A pokud by je mobilizoval, byla by to de facto sebevražda pro Kyjev. Ovšem může přijít i jiná reakce a Kyjev začne lidi, kteří přijmou ruské občanství, zabíjet a likvidovat jako zrádce. To by však vyvolalo povstání v ukrajinských městech i tam, kde se ještě nebojovalo. A i to může být součást plánu. Globální prediktor tak dělá pořádky v Evropě a v USA, zatímco Rusko se ujímá role jedné z vůdčích zemí nové multipolární globalizace.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden