„Jdi do p*dele!“ Batolata nadávala a napadala americké policisty
RSS

„Jdi do p*dele!“ Batolata nadávala a napadala americké policisty

Na internetu se objevily znepokojivé záběry, na kterých je vidět, jak batole kope, bije a nadává policistům v St. Paulu ve státě Minnesota. (Foto: Twitter)







Záběry byly pořízeny minulý týden, když policie v domě prováděla domovní prohlídku v rámci pátrání po podezřelém z vraždy.



Children this young are direct reflections of their parents. The only diff. btwn kids who say “yes, please” and “what, b*tch?”are the adults raising them. Without serious interventions of the spirit + mind, these kids are headed for a lifetime of trouble. pic.twitter.com/Th8xd51IVf — Delano Squires (@DelanoSquires) July 11, 2022 Dítě se nachází v davu polonahých malých dětí, včetně jedné holčičky v plenkách.



„F *off b **!“ opakuje batole několikrát, než dá policistovi facku a pak se vztekle přikrčí.



Je slyšet, jak jeden z přihlížejících povzbuzuje děti a říká výraz ‚Oreo head‘, což je přímý odkaz na černošského policistu, který byl na místě také.



Děti pokračují v bušení do policistů svými drobnými pěstmi, zatímco je vidět, jak se je policisté snaží uklidnit. Bylo vidět, jak se policisté natahují, ale mladíci se na ně stále vrhají a mlátí je.



Zdroj: dailymail.co.uk
Článek „Jdi do p*dele!“ Batolata nadávala a napadala americké policisty se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden