Německo: Každé druhé dítě mladší 10 let má migrační pozadí
RSS

Německo: Každé druhé dítě mladší 10 let má migrační pozadí

Zde je ovšem třeba upozornit na fakt, že mezi „osoby s migračním pozadím“ například nejsou zahrnuty děti, které se narodily již ve třetí generaci Turků. Tedy potomci těch Turků, kteří přišli do Německa v 60. a 70. letech jsou již považováni za „Němce“ bez migračního pozadí. Jejich rodiče se totiž narodili v Německu (a v případě některých dětí i prarodiče).
I přesto se však mnohdy tito „Němci“ nepřizpůsobili, což potvrzuje i dramaticky rostoucí počet nucených sňatků nezletilých dívek v Německu, který je velmi častý právě u turecké komunity, včetně té, která je v zemi již po 3-4 generace. Například v roce 2008 se podařilo prokázat 3443 případů nucených sňatků, převážně mladých žen, přičemž jde zřejmě jen o špičku ledovce, protože jsou to zpravidla ty případy, kdy se dívka odvážila rodiče, kteří ji ke sňatku donutili, nahlásit. Většinou se však dívky rodičů bojí.
Pokud je tedy každé druhé dítě v Německu s migračním pozadím, pak je třeba k tomuto počtu přičíst právě ty děti, které se narodily již ve druhé generaci. Neněmecký původ tak musí mít dokonce většina dětí mladších 10 let.
Před pouhými 15 lety mělo migrační původ pouze přibližně jedno ze čtyř dětí. Tempo „výměny obyvatel“ proto značně vzrostlo a jak naznačují všechny faktory, v budoucnu se zrychlí. Vyplývá to ze studie Spolkového institutu pro výzkum populace, která byla zveřejněna v pondělí. Lidé s migračním pozadím tedy zahrnují ty, kteří pocházejí z jiné země nebo mají alespoň jednoho rodiče, který při narození neměl německé občanství. To se v současné době týká 22 milionů lidí v Německu.
A opět připomínám, že k těmto 22 milionům se nezapočítávají potomci Turků (či třeba Arabů) již narozených v zemi někdy v 60.-80. letech, z nichž někteří jsou již prarodiče.
Pokud jsou údaje studie správné, má to významné důsledky. Protože pak Německo brzy přestane být zemí Němců (Němci převažují v nejstarších generacích, které vymírají) s převážně německými předky, ale mezinárodním osídlením se stále se snižující většinou německého původu. Brzy tak budou etničtí Němci jednou z mnoha menšin v zemi. Situace de facto kopíruje situaci Švédska, Rakouska, Belgie nebo Francie.
Jde ale zřejmě přesně o ten stav, k němuž měla postupně dovést celou Evropu politika multikulturalismu, nemluvě o střetu kultur, k němuž musí nevyhnutelně dojít – a mnohde i dochází.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Každé druhé dítě mladší 10 let má migrační pozadí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden