Švédsko: Násilník, který málem zavraždil 9letou holčičku, je z Afriky
RSS

Švédsko: Násilník, který málem zavraždil 9letou holčičku, je z Afriky

Včera jste si zde mohli přečíst o brutálním napadení devítileté holčičky jen o několik let starším „cizincem.“ Matka holčičky ihned zveřejnila záběry z nemocnice, aby také varovala další rodiče, neboť násilník již v minulosti zaútočil i na jiné dívky. A vzhledem k jeho věku samozřejmě zůstává na svobodě. Paradox je, že krátce před útokem dostal násilník ve Švédsku trvalý pobyt…
13letý Afričan je podezřelý z brutálního pokusu o vraždu devítileté dívky ve Skellefteå ve čtvrtek minulý týden. Chlapci bylo uděleno povolení k trvalému pobytu ve Švédsku 30. června – týden před brutálním činem.
„Tikající časovaná bomba“ a „chodící ruční granát“. Takto je popsán 13letý chlapec, který minulý týden brutálně zmasakroval devítiletou dívku na hřišti ve Skellefteå. Incident je klasifikován jako pokus o vraždu a dívka je léčena pod sedativy v nemocnici.
Chlapec je v obci notoricky známý, postupně vystřídal různé školy. Nyní je údajně ve třídě speciální školy.
Rodič dítěte, které navštěvovalo stejnou školu jako 13letý chlapec, řekl, že mnoho rodičů bylo naštvaných, že nebyli informováni o 13letém násilníkovi. Zvláště ve světle skutečnosti, že údajně napadl více dívek. „Chápu to tak, že nedostanete žádné informace,“ řekl rodič.
Chlapec, jeho mladší sestra a jejich rodiče přišli do Švédska z Etiopie v létě 2017. Přivedli s sebou dalšího chlapce, příbuzného, který je klasifikován jako „nezletilec bez doprovodu“. Jeho rodiče jsou údajně ve své domovské zemi ve vězení.
Etiopané žádali o povolení k pobytu dne 6. července 2017 a všichni kromě otce obdrželi tříleté povolení k přechodnému pobytu v listopadu následujícího roku.
Když bylo žádosti rodiny vyhověno, tak se záhy rozšířila: v dubnu 2018 se jim narodil další chlapec. V květnu tohoto roku se rodině  narodilo páté dítě, dívka.
13letému chlapci byl udělen trvalý pobyt 30. června tohoto roku. Jeho matka také požádala o prodloužení, které jí ještě nebylo uděleno.
Vzhledem k tomu, že podezřelému chlapci je 13 let, nebyl zatčen ani zadržen. Místo toho nyní sociální služby pomáhají rodině s podporou a péčí.
Ve Skellefteå však zpochybňují, že je chlapci opravdu teprve 13 let. Mnozí mají podezření, že je ve skutečnosti plnoletý, a proto měl být zadržen za pokus o vraždu malé holčičky. Rodina totiž přijela před lety do země bez dokladů, takže – vyjma dvou ve Švédsku narozených dětí – může být věk zbývajících tří údajných dětí vymyšlený. Ostatně, nakonec ani nemusí jít o rodinu, případně rodiče a děti.
„Měl by  zůstat nepotrestán? Měl by ten člověk zůstat v zemi? Tady jim platíme dávky a oni pak přijdou sem a páchají zločiny. Je to naprosto nepředstavitelné!“ říká jeden z rodičů, se kterým reportér mluvil.
Rodič se obává, že více dívek ve Skellefteå bude vystaveno násilí Etiopana:
„Obávám se, že se to bude opakovat. Ten bastard chodí na svobodě a vyhlíží si další oběti.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Násilník, který málem zavraždil 9letou holčičku, je z Afriky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden