Švédsko: Afričan, který zmasakroval devítiletou holčičku, ji také brutálně znásilnil
RSS

Švédsko: Afričan, který zmasakroval devítiletou holčičku, ji také brutálně znásilnil

Již ve dvou článcích jsem zde upozornila na případ neskutečně brutálního masakru teprve devítileté holčičky africkým vetřelcem. Připomínám, že holčička byla minulý čtvrtek nalezena v krvi a v bezvědomí a byla ihned umístěna na nemocniční JIP. Matka holčičky chtěla ihned před násilníkem, který již v minulosti napadl několik dalších dívek, varovat, proto zveřejnila obrázky své dcery, ležící na nemocničním lůžku (viz titulek).
Postupně vychází v případu najevo stále více alarmující skutečnosti. Již včera se objevila informace, že jde o Afričana, který dostal poměrně nedávno trvalý pobyt. Etiopan se navíc pravděpodobně vydává za mnohem mladšího, než ve skutečnosti je. Jako vždy přijel do Evropy bez dokladů a jak on, tak další údajní členové rodiny nahlásili údaje, které samozřejmě mohly být zcela smyšlené.
Podle posledních zjištění by tento údajně 13letý Etiopan neměl být mladší než 15 let, ale některé odhady ukazují, že by dokonce mohl být dospělý. Vše by měly ukázat kostní testy.
Jenže vzhledem k tomu, že násilník je u švédských úřadů veden jako 13letý, nebyl umístěn do vazby, neboť dokud to nebude vyvráceno, je stále považován za 13letého a tedy trestně nezodpovědného.
Žalobce nyní přišel s dalším hrozivým zjištěním – malá holčička nebyla „pouze“ brutálně zbita, ale také velmi trýznivě znásilněna…
Údajně 13letý Afričan podezřelý z pokusu o vraždu devítileté dívky ve Skellefteå z minulého týdne může být starší, než údajně je. To je to, co prokurátor Andreas Nyberg, který vede předběžné vyšetřování, sdělil několika médiím.
Nyberg řekl TV4, že kriminální klasifikace v případu, kromě pokusu o vraždu, je nyní také znásilnění dítěte s přitěžujícími okolnostmi. Těžce zraněná dívka je stále v nemocnici a dosud nebyla vyslechnuta.
Prokurátor řekl několika médiím, že věk podezřelého 13letého chlapce je nejistý a že je možné, že je ve skutečnosti plnoletý.
„Je to číslo sociálního zabezpečení, které říká, že osoba je mladší 15 let, ale při vyšetřování se vyskytly informace, které umožňují podezření, že je mu nejméně 15 let, a to nyní vyšetřujeme,“ řekl Nyberg novinám Norran.
Vyšetřovatelé nyní pracují na shromáždění dokumentace, aby zjistili pachatelův skutečný věk. Kromě toho bude provedeno lékařské posouzení věku.
Podezřelý násilník a jeho údajná rodina přišli do Švédska z Etiopie v létě 2017. Afričan je obviněn z útoku na více dívek a mladých žen ve Skellefteå.
Loni v létě, kdy mu údajně mělo být pouhých 12 let, byl podezřelý z útoku na dospělou ženu ve městě. V červnu letošního roku mu bylo uděleno povolení k trvalému pobytu ve Švédsku.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Afričan, který zmasakroval devítiletou holčičku, ji také brutálně znásilnil se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden