Svržení globalistického režimu: WEF tajně maže článek o „bohaté Srí Lance do roku 2025“
RSS

Svržení globalistického režimu: WEF tajně maže článek o „bohaté Srí Lance do roku 2025“

Srí Lanka měla být jakýmsi vzorovým územím Agendy 2030, tedy globalistického programu, který je osnovou Velkého resetu, propagovaného Schwabovým WEF. Právě tu si vzal za svou srílanský prezident a vedl zemi přesně podle globalistických notiček, včetně škodlivé politiky „zeleného údělu.“ Byli dokonce „zelenější“ než Švédsko. A právě to je vedlo na tuto cestu do pekel, na jejímž konci by nikdo neměl nic vlastnit a globalisté, kterým bude patřit vše, budou šťastni.
Zatímco globalisté a jejich poskoci lidem slibují zářnou budoucnost, už roky pracují na jejím zhroucení. Ale pocity štěstí, které měli podle Světového ekonomického fóra (WEF) lidé pocítit v důsledku nedostatku majetku, se prostě neobjevují. Všude se lidé staví proti bídě. Na Srí Lance to dokonce vedlo k tomu, že vláda byla násilně svržena. Globalisté nyní tiše odstraňují důkazy, že v situaci, jaká nyní byla v zemi, měli prsty…
Reakce globalistických kruhů na eskalaci krize na Srí Lance hovoří za mnohé: nic se neděje, jedeme dál . Jako by se nikdy nic nestalo.  Celá země je v bankrotu – zřejmě jen vedlejší škody. Ze stránek WEF v tichosti zmizel článek, ve kterém nedávno svržený premiér Ranil Wickremesinghe sliboval vybudovat prosperitu ve své zemi.  Dochází tak na slova všech kritiků globalistické politiky, kteří  tvrdili, že světová restrukturalizace ve prospěch expanze moci elit uvrhuje celé státy do bídy…
 

Do roku 2025,  jak Wickemesinghe  na blogu WEF v roce 2018 slíbil, jeho vláda udělá zemi „bohatou“.  Zdůvodnil to rozšířením „strategických obchodních partnerství“  v Asii. To bylo součástí jeho  „Vize 2025“, kterou také  prezentoval na webu Světové banky  .  Hodně spoléhali na „partnerství veřejného a soukromého sektoru “, kompletně přebudovali pracovní právo a sociální systém a zahájili pozemkovou reformu.  Posunula se také digitalizace. Občanům byl přislíben podíl na blahobytu.
Za tím vším však stáli všichni obvyklí podezřelí. Wickemesinghe například v roce 2016 uspořádal „  Ekonomické fórum Srí Lanky“  . Hlavní téma: jak  „nasměrovat Srí Lanku k udržitelnému a inkluzivnímu rozvoji“.  Akci podpořila přední  světová síť amerického miliardáře George Sorose, který také vystoupil jako řečník.  Další klíčové postavy té doby: ekonomové Joseph E. Stiglitz a Ricardo Hausmann.  První jmenovaný kdysi napsal knihu s názvem The Opportunities of Globalization. Ten zase zasedl ve výboru pro rozvoj Světové banky a Mezinárodního měnového fondu (MMF).
Asijský ostrovní stát se měl stát  zkušební laboratoří pro rekonstrukci světa  – a vize selhala.  Protože ekonomika země zůstala za touto pečlivě udržovanou falešnou fasádou nestabilní. Globální covidové restrikce a v poslední době surovinová a potravinová krize, byly na zemi příliš. Potraviny se staly vzácnějšími, životní náklady vzrostly , protože také inflace prudce vzrostla. Následoval nedostatek paliva a výpadky proudu.  Lidé, kteří už neměli peníze ani na základní životní potřeby, protestovali v ulicích. Protože ale projekt nemohl selhat, stát zareagoval tvrdě.
Prezident Gotabaya Rajapaksa vyhlásil národní stav nouze.  Policie a armáda dostaly více pravomocí k potlačení protestů.  Mezitím hlava státu hovořila prostřednictvím videospojení na květnovém summitu WEF v Davosu. Prosil: „ Potřebujeme podporu našich přátel v mezinárodním společenství!“  Je nedostatek základních léků, potravin a paliva.  Ale bývalí „přátelé“ kolem architekta „Great Reset“ Klause Schwaba si začali zemi přehazovat jako horký brambor. Lidé pokračovali v protestech a v sobotu Rajapaksa a Wickemesinghe abdikovali.

Po celá léta se lidé museli vypořádávat s  mocenskou hegemonií bratrů Gotabayi a Mahindy Rajapaksy a Wickremesinghe .  Znovu a znovu to byli ti u moci, kdo mezi sebou střídali své úřady podle libosti, byli obviňováni z korupce a špatného hospodaření. Pro globalisty se ale investice v zemi vždy vyplatila. To je i případ  IT guru a finančníka WHO Billa Gatese.
V roce 2014 například nadace vytíženého investora udělila  státu milionovou cenu – za úsilí o digitalizaci.  Gates dokonce popsal tehdejšího prezidenta Mahindu Rajapaksu jako  „vůdce, kterého je třeba napodobit“,  od kterého se  ostatní státníci  mohou něco naučit.  Lidé stejného druhu drží spolu. Jenže plány byly osnovány za zády lidí, kteří netoužili po vyvlastnění…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Svržení globalistického režimu: WEF tajně maže článek o „bohaté Srí Lance do roku 2025“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden