Velká Británie: Sestry byly hromadně znásilňovány pákistánským gangem, jednu z nich násilníci zavraždili (video)
RSS

Velká Británie: Sestry byly hromadně znásilňovány pákistánským gangem, jednu z nich násilníci zavraždili (video)

Přináším další z mnoha příběhů násilnických gangů, které stále operují po celé Velké Británii. Již sama neochota případy řešit a krytí násilníků ukazuje, kdo je zde protěžován. V normální zemi a normální společnosti by již musel být dávno učiněn těmto zvěrstvům konec. Ne tak v Britanistánu, který už jen čeká na to, až si jej mohamedáni oficiálně prohlásí za svůj chalífát. A braní nemuslimských otrokyň je jen napodobováním činů jejich pedofilního lžiproroka Mohameda. I proto je většině znásilňovaných děvčat mezi 8 – 16 lety.
Sarah, dnes již dospělá žena, patřila k dívkám, které byly pod pohrůžkami pravidelně hromadně znásilňovány muslimskými gangy. Ona nakonec násilí přežila „jen“ se šrámy na duši, její sestru jedna z násilnických bestií, podporovaných systémem, zavraždila a vhodila do vodního kanálu.
O svém osudu, o životě ve městě, kde policie i úřady odmítají pomáhat obětem a kryjí násilníky a vrahy, píše Sarah ve své nové knize. Co o letech utrpení, které začalo v jejích pouhých 11 letech, píše?
Sarah byla znásilňována více než čtyři roky v řadě.  Někdy i desítkami muslimských invazistů za jedinou noc. Její mladší sestra Laura byla nejen znásilňována, ale také zabita ve věku 17 let mladým Pákistáncem, jedním z gangu násilníků: pobodal ji a hodil do vodního kanálu.
Sarah vyprávěla o „vymývání mozků“ ze strany svých mučitelů, pákistánských mužů žijících ve městě South Yorkshire, imigrantského gangu, který se zaměřoval na křehké dívky v obtížných rodinných situacích.
Sarah byla nucena od svých 11 let „uspokojovat“ muslimské násilníky Její tragický příběh je vykreslen v knize nazvané „Violated“, ve které dramaticky vypráví o svém srdceryvném zážitku.  O své sestře Lauře, zabité Pákistáncem. O tom, jak ji zdrogovali, aby ji  pak znásilnili.
Je to koneckonců historie Evropy znásilněné muslimskou invazí, která je ztělesněna v jejím příběhu, a historie tisíců anglických dívek, které léta znásilňovaly pákistánské gangy: 1400 jen ve městě Rotheram a jeho okolí. Za mlčení úřadů, protože vyšetřování „by bylo rasistické“.
A Sarah mluví o tom, jak ji běžně týrali až do jejích 16 let, pak ztratili zájem, protože byla ‚příliš stará‘. Našli si jinou. Čerstvé maso. Měli jich tisíce, ‚díky‘ spolupráci neziskovek a sociálních pracovníků: skutečná rakovina Západu.
Sarah vypráví o jednom večeru, když jí bylo 12 let: odvezli ji daleko, na venkov, a tam ji donutili ‚uspokojit‘ 12 mužů najednou. A nesměla říct ani slovo.
Její „zasvěcení“ přišlo jednoho večera, když byla v 11 letech znásilněna ve školní tělocvičně. Tehdy to všechno začalo. Sociální pracovníci jí nechtěli pomoci s nahlášením imigrantů – měli strach z „rasismu“ – a ona si v tom věku myslela, že je normální mlčky trpět.
Jak Sarah říká: „vždyť média nás všechny učí, že se imigraci musíme v tichosti podřídit.“
„Měl bys odtud vypadnout.“ Měl bys rezignovat. Zkurvysynu! Nechal jsi  nás znásilňovat. Nechal jsi  zabít mou sestru!“ Sarah Wilsonová, jedna z obětí skandálu sexuálního vykořisťování dětí v Rotherhamu, vykřikla v roce 2014 do tváře bývalému policejnímu komisaři South Yorkshire tato slova: hovořila za tisíc čtyři sta dívek znásilněných různými pákistánskými gangy od konce 90. let do roku 2013:

A znásilňování za mlčení úřadů pokračuje i nadále…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Sestry byly hromadně znásilňovány pákistánským gangem, jednu z nich násilníci zavraždili (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden