Ohromující scény rozzuřených taxikářů v Itálii kvůli novému zákonu
RSS

Ohromující scény rozzuřených taxikářů v Itálii kvůli novému zákonu

Protest taxikářů v Římě pokračuje. Do Říma odjeli také taxikáři z Milána, Turína, Janova a mnoha dalších měst na severu Itálie. (Foto: Twitter)







The protest of taxi drivers in Rome continues, bombs towards Mario Draghi. Taxi drivers from Milan, Turin, Genoa and many other cities in northern Italy also left for Rome. The patience of the Italian people is dead. pic.twitter.com/AmdjouRuGY — RadioGenova (@RadioGenova) July 13, 2022 Další ohromující scény, rozzuření taxikáři se shromáždili v Neapoli, hněv panuje kvůli zákonu o sdílení jízd, který prý zničí jejich podnikání a prospěje globalistickým společnostem, jako je Uber.



Naples Italy Stunning Scenes, Furious Taxi drivers gather in Naples, Anger is brewing over with the Ride Sharing Bill that will destroy their businesses and benefit The Globalist companies such as Uber pic.twitter.com/OCWYLD2l9n — ???????????????????????????????????????????????????? (@risemelbourne) July 12, 2022 Řidiči nesouhlasí s tím, aby Itálie liberalizovala taxislužbu a zahrnula do ní provozovatele sdílené dopravy, jako je Uber. Itálie však čelí naléhání Evropské unie, aby umožnila větší konkurenci v dopravě i v jiných odvětvích.



Draghi je odhodlán prosadit reformy k otevření italské ekonomiky v rámci úsilí o získání miliard eur z fondů EU na obnovu pandemie.



Ve čtvrtek měl být na úrovni parlamentní komise projednán návrh zákona zabývající se hospodářskou soutěží v odvětví taxislužby.



Zdroj: abcnews.go.com
Článek Ohromující scény rozzuřených taxikářů v Itálii kvůli novému zákonu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden