Peter McCullough: Covid vakcína také proniká do DNA (video)
RSS

Peter McCullough: Covid vakcína také proniká do DNA (video)

Letos v únoru byla zveřejněna švédská studie, která ukazuje, že mRNA v covidové vakcíně od společnosti Pfizer se může dostat do jaterních buněk, kde se přemění na DNA. Jak studie ukazuje, mRNA je přeměněna na DNA již šest hodin po expozici vakcíně.
Americký internista a kardiolog Peter McCullough v programu Joni společnosti Daystar uvedl, že to bylo poprvé, kdy bylo prokázáno, že vakcína Pfizer vkládá DNA do lidského genomu.
Doktor Richard Bartlett vysvětlil, že mRNA vakcína se vkládá do DNA pomocí enzymu. „Říká se, že se to stát nemůže. Vakcína je tvořena mRNA a zprvu se tvrdilo, že tato mRNA se do DNA nedostane. Tato studie ukazuje, že to lze udělat,“ řekl Bartlett.
Na otázku, zda vakcína zasáhne i těhotné ženy, McCullough odpověděl: „Ano, to je alarmující výsledek. CDC na svých webových stránkách konkrétně uvádí, že to nemůže změnit vaši DNA. Nyní musíme potvrdit, že veškerý kód je nainstalován a vyjádřen, tzn., že spike protein je exprimován v lidských buňkách.
Poukázal na to, že lipidové nanočástice obsahující mRNA končí všude v těle, včetně tělesných buněk, ale také pohlavních buněk. Pokud ji přenesou, může se přenést do dceřiných buněk a embrya, varoval McCullough. A to otevírá dveře vrozeným vadám.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Peter McCullough: Covid vakcína také proniká do DNA (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden