Rakousko: Pět Afghánců hromadně znásilnilo mentálně postiženou ženu, politici se to snažili ututlat
RSS

Rakousko: Pět Afghánců hromadně znásilnilo mentálně postiženou ženu, politici se to snažili ututlat

Začne si Rakousko brát příklad z Velké Británie, kde panuje již dlouholetá snaha utajit sexuální útoky a hromadná znásilnění pákistánských gangů? Budou se i zde násilníci krýt jen proto, aby nebyli kompetentní úředníci obviněni z rasismu?
Skandální je, že hromadné brutální znásilnění mentálně postižené ženy se odehrálo již v únoru, přičemž od samého počátku panovala spíš snaha umlčet média a případ ututlat, než případ medializovat a násilníky patřičně veřejně pranýřovat. Ve Vorarlbersku, což je země, které vládnou Zelení, dokonce nebyla v této souvislosti vydána ani žádná tisková zpráva, přičemž běžně se píše i o kdejaké kapesní loupeži.
I ve vorarlberských justičních kruzích jsou podrážděni právníci, kteří o případu vědí teprve několik dní: Totiž, že tento údajný zločin nebyl v médiích hlášen, a by nevznikla tisková zpráva o zatčení Afghánců: „Není úkolem policejních oddělení dělat politiku zatajováním určitých kriminálních případů,“  řekl právník.
Pět Afghánců je obviněno z hromadného znásilnění mentálně postižené ženy. Na čtyři z nich už byla uvalena vyšetřovací vazba, o pátém se teprve rozhoduje . Teprve po odhaleních v magazínu express vorarlberské státní zastupitelství prolomilo krytí a potvrdilo prostřednictvím svého mluvčího Dr. Heinze Rusche: „Ano, probíhá vyšetřování pro podezření ze znásilnění bezbranné osoby.“
O zranění oběti nebyly zveřejněny žádné informace.  Navíc justice nemůže říct nic o tom, jak se má oběť znásilnění, ani o údajných pachatelích, kteří prý mají všichni nárok na azyl.
Aktuální případ ve Vorarlbersku však velmi připomíná tragickou smrt 13leté Leonie ve Vídni v červnu loňského roku: Na údajném znásilnění Vídeňské dívky se podíleli čtyři Afghánci ve věku 16 až 23 let. Dívka zemřela a byla podezřelými položena u stromu ve Vídni -Donaustadtu.
Ve Vorarlbersku jsou právníci, kteří o případu ví teprve několik dní, podrážděni prací exekutivy pro styk s veřejností: tento  zločin nebyl médiím oznámen a o zatčení Afghánců nebyla vydána žádná tisková zpráva. Právník řekl: „Úkolem policejních oddělení není poslouchat politiky zatajováním určitých kriminálních případů.“
Je mimochodem velmi nepravděpodobné, že by o případu nic nevěděl současný zelený ministr  zdravotnictví Rauch. V letech 2014 – 2022 byl radním pro ochranu životního prostředí ve vládě spolkové země Vorarlbersko. Ministrem zdravotnictví je teprve od 8. března. A odpovědnosti se nemůže zbavit ani Katharina Wiesflecker jako radní pro Zelenou sociální oblast a ženy. Oba se zřejmě ve spojení se zelenou ministryní spravedlnosti Zadičovou spíše starali o rozšíření vorarlberských potratových klinik než o oběti znásilnění.  Což není bez jisté logiky…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Rakousko: Pět Afghánců hromadně znásilnilo mentálně postiženou ženu, politici se to snažili ututlat se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden