Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách?
RSS

Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách?


Po počátečních zprávách o teroristickém útoku v Moskvě jsem se zatím k tomuto tématu nechtěla vyjadřovat, protože mnohé bylo – a stále je – nejasné. Proto vyčkávám na další informace, které vyjdou najevo, aby bylo poněkud jasnější celé pozadí útoku.
V různých médiích najdete bezpočet spekulací, neboť nic jiného než spekulace není v tento moment možné.
Můj osobní názor je ten, že někdo využil fanatismu skupiny džihádistů, kteří se sice neznali, nicméně hlásili se k téže bojůvce.
Protože se touto tematikou zabývám delší dobu, tak sleduji, že právě tato skupina je v západoevropských zemích (zejména v Německu, Rakousku či Holandsku) v posledních několika letech velmi aktivní.
Tedy někdo, kdo má tuto scénu v hledáčku již delší dobu, využil jejich ochoty útočit na káfiry, třeba i s hrozbou, že budou dopadeni (zabiti).
Kdo je onen „nájemce“ se snad časem dozvíme, osobně si nemyslím, že by to byli šéfové z jejich bojůvky pouze napojené na ISIS, kteří mají aktuálně poněkud jiné zájmy než útoky v Rusku.
Islámský stát se k tomu samozřejmě velmi rád přihlásil – stejně jako ke všem podobným útokům – a jisté je, že podobné útoky (i díky působení Rusů v Sýrii a Africe) kvituje.
O tom, kdo je ovšem skutečně tím, kdo skupinu najal, můžeme zatím jen spekulovat.
Ale to by bylo na jiný článek.
Tentokrát se chci vyjádřit k tomu, jak se aktuálně někteří pseudohumanisté pozastavují nad tím, že Rusové tuto sběř, která podřezávala krky a neštítila se zastřelit kohokoli, kdo se namanul, mučili.
Zde bych těmto obhájcům zcela bezcitných bestií, které byly jasně ztotožněny na jimi natočených záběrech z koncertního sálu (čímž odpadá presumpce neviny), vzkázala, že je celkem jasné, proč se s nimi zacházelo takto krutým způsobem.
Mělo jít o varování dalším teroristům, kteří by uvažovali o tom, že se pustí do podobných akcí. Po spatření obrázků mučení i toho, jak posléze teroristé vypadali, si příště může podobný útok v Rusku další terorista rozmyslet.
Tito jedinci se do masakru civilistů pustili zcela dobrovolně a v očekávání na jedné straně finanční odměny (pokud nebudou dopadeni) a na té druhé ráje se 72 pannami (pokud budou zabiti).
Měli se k nim po zadržení zachovat stejným způsobem jak je to běžné v případě teroristů, kteří útočili v Evropě?
Měli jim najmout na náklady daňových poplatníku nejlepší právníky, aby je pak všechny dostali do komfortního psychiatrického sanatoria?
Přesně to je totiž běžný přístup k teroristům v Německu. Například přesně tak, jak uvádím výše, se zachoval německý systém k Somálci, který ubodal k smrti tři ženy a dalších 11 lidí zranil.
Nejlepší právník , placený z daní občanů (tedy i příbuzných obětí) ho pomohl dostat do psychiatrické léčebny, kde již ostatně končí většina muslimských vrahů.
Pomýlení sluníčkáři, vy si skutečně myslíte, že takový přístup odradí další útočníky, aby podobných činů následovali?
No, není divu, že pouze v Berlíně dochází k 8 útokům nožem denně.
Neuznávám mučení a podobné praktiky, to je skutečně zavrženíhodné a nepatří to do civilizované společnosti.
Nicméně v tak extrémních případech, jako byl ten, který se stal v Rusku, lze podobné jednání skutečně považovat spíš za účinný způsob, jak zastrašit případné další útočníky.
Zacházení v rukavičkách jen ukáže dalším teroristům, že se nemusí ničeho obávat, protože se s nimi bude zacházet jako s celebritami a nakonec si půjdou odpočinout na psychiatrii.
Přesně takový signál už velmi dlouho vysílá muslimským zločincům nejen německá justice.
Trest má být odstrašující – a to už od samého začátku. Předpokládám, že nyní už by se tak lehce nenašla podobná skupina pro další útok v Rusku.
Zato ti, kteří by chtěli útočit v západní Evropě, před sebou nevidí nic, co by je zásadně odradilo od případných útoků.
Žádného fanatika neodstraší pobyt v psychiatrickém sanatoriu, ale ani dlouholeté vězení s halal stravou 5x denně, vycházkami, modlitebnou, posilovnou, televizí a videohrami.
A nevadí jim ani rychlá smrt, neboť po podobném činu se podle Koránu dostanou přímo k Alláhovi.
Nicméně pokud by věděli, že je po zadržení čeká mizerné zacházení či dokonce mučení a pak vyhlídka na doživotní trest v otřesných podmínkách, mnozí si útoky raději rozmyslí.
Pokud by toto zacházení odradilo další podobnou skupinu a zachránilo životy stovek či dokonce tisíců nevinných civilistů, pak by to za to stálo.
Teroristé měli volbu. Mohli si vše rozmyslet a do masakru se nepouštět. Mohli dál žít v poklidu, i když třeba bez vyhlídky na pobyt v nebesích.
Oni si zvolili teror, šlo o útoky na bezbranné civilisty s cílem způsobit co největší masakr – a za ten si rozhodně slušné zacházení nezaslouží.
Ostatně, myslí si ti falešní pseudohumanisté, že v takovém Guantánamu je s teroristy zacházeno v rukavičkách???


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Skutečně si bezcitní teroristé zaslouží, aby se s nimi zacházelo v rukavičkách? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden