Nová slovinská vláda bourá hraniční ploty a schvaluje manželství pro všechny
RSS

Nová slovinská vláda bourá hraniční ploty a schvaluje manželství pro všechny

Nová slovinská vláda je skutečným snem Bruselu, ale i jejího loutkovodiče Sorose. Koná přesně podle plánu na výměnu obyvatel – ostatně, ve Slovinsku by při jejich počtu obyvatel šlo o výměnu docela rychlou – a zavádí zákony, které podporují LGBTQIA komunitu a zároveň depopulaci, ale i pedofilii, neboť pokud dojde mezi dvěma pedofily ke sňatku, mohou si oficiálně – a tedy zcela legálně – adoptovat dítě jako hračku.
„Migrace je součástí moderních společností, takže nejúčinnější migrační politikou je zajistit bezpečnou a legální migraci,“ uvedla slovinská ministryně vnitra Tatjana Bobnarová. A přesně v tom duchu také Slovinsko povede svoji další politiku – tedy žádné ploty na hranicích a také v duchu hesla, že „každý má právo na to, požádat o azyl.“
Příští týden proto začne slovinská armáda bourat plot na hranici s Chorvatskem. 176 km dlouhý hraniční plot byl postaven v době vrcholící invaze v roce 2015. Naposledy se skládal ze 135 km ostnatého drátu a 60 km panelového plotu.
Od samého začátku byla demontáž hraničního plotu jednou z hlavních agend nové slovinské vlády  premiéra Roberta Goloba: Z iniciativy ministryně vnitra Bobnarové byl zřízen nový poradní sbor s následujícími požadavky:
Vytvoření bezpečnější migrační cesty, efektivnější přístup k azylovému řízení a povolení k pobytu a usnadnění podmínek pro mezinárodní ochranu a sociální integraci.
Slovinská policie již obdržela pokyny, aby věnovala zvláštní pozornost ochraně ohrožených skupin.  Rovněž by mělo být zajištěno individuální zacházení s osobami žádajícími o mezinárodní ochranu a mělo by být prokázáno, že byly o svých právech poučeny – jak zdůraznila ministryně vnitra…
I přes odpor většiny občanů pokroková slovinská vláda schválila také tzv. institut „manželství pro všechny,“ běžný zatím jen v západní Evropě. Stejnopohlavní páry tak mají stejná práva jako páry smíšené, což platí i pro adopci dětí.
Slovinsko se tak stalo první východoevropskou zemí, kde již není manželství svazkem muže a ženy, ale jakýchkoli dvou osob.
Ústavní soud této balkánské země vydal  8. července rozhodnutí, že homosexuálové mají nyní právo uzavírat sňatky a adoptovat děti. Průkopnické rozhodnutí ve východní Evropě, kde manželství a adopce pro homosexuály zůstávají do značné míry zakázány. „Nepřijatelná diskriminace párů stejného pohlaví,“ uvedl Ústavní soud této země s 2 miliony obyvatel.
Nicméně lid si podobné zákony nepřeje. Tři referenda, která se konala postupně v letech 2002, 2012 a 2015, zablokovala jakékoli rozšíření manželství na páry stejného pohlaví. Slovinci to odmítli – naposledy v roce 2015 více než 60% hlasů….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nová slovinská vláda bourá hraniční ploty a schvaluje manželství pro všechny se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden