Německo: Muslimové ukradli vzácný druh kozy a použili ji na rituální obětování
RSS

Německo: Muslimové ukradli vzácný druh kozy a použili ji na rituální obětování

Jak všichni víme, pro muslimy mají kozy jaksi poněkud víceúčelové použití – a tím nemám na mysli jen využití kůže a masa. Otázka tak je, co vše musela ochočená koza, která patří již k vymírajícímu druhu, přetrpět, než byla usmrcena…
Minulý víkend byla koza „Pepper“ ukradena v Borgentreichu v Severním Porýní-Vestfálsku. Rodina majitelů a jejich děti, které měly velmi emocionální vztah s důvěřivým zvířetem, se zoufale obrátila na veřejnost prostřednictvím místního tisku doufajíc, že vzácná durynská lesní koza (je to jedno z kriticky ohrožených druhů zvířat) bude nalezena v pořádku a přivedena zpět domů.
Bohužel, tato naděje byla náhle zmařena: v pondělí byly ostatky Pepper objeveny v Centrálním ubytovacím zařízení pro uprchlíky (ZUE). Zvíře bylo brutálně poraženo u příležitosti muslimského svátku oběti, který probíhal od 9. do 13. července – tedy bylo pomalu podřezáno a vykrveno. Policie našla kosti, kožešinu a další pozůstatky kozy na plotě zařízení. Maso bylo ukryto v jedné z budov – samozřejmě bez minimálních hygienických norem. Samozvaní řezníci se prý při zajišťování ostatků chovali vůči úřadům velmi agresivně.
„Pepper“ se tak stala další obětí islámského multikulturního obohacení – příhodně u příležitosti svátku Íd. Majitelé kozy byli šokováni, zděšeni a zarmouceni: „Pepper byla velmi důvěřivá vůči lidem a určitě se nechala rychle chytit,“ řekli. “ Ukradené, poražené a vyhozené – to si žádné zvíře nezaslouží,“ pokračovali. Policie nyní vyšetřuje dva muže, jejichž věk a původ zůstávají nezveřejněny, za krádež a porušení zákona o dobrých životních podmínkách zvířat.
Lze předpokládat, že vyváznou bez trestu nebo nanejvýš s malou pokutou (kterou samozřejmě nemohou zaplatit, nebo pokud ano, pak bude zaplacena penězi, které jim předtím vyplatil stejný německý sociální stát); lze také předpokládat, že tento případ bude opět řešen „kulturně citlivým“ způsobem a s maximálním ohledem na konkrétní muslimskou citlivost.
A co je nejdůležitější, nic zde samozřejmě nesmí sloužit „islamofobní zášti“ nebo dokonce „někomu politicky prospívat“ – což by nakonec mohlo být dokonce použito k podkopání „boje proti krajní pravici“! Už teď se lze vsadit, že pachatelům bude s ohledem na jejich kulturní zvyky nakonec vše odpuštěno. S ohledem na německou judikaturu by nebylo ani překvapující, kdyby se jim dostalo i psychologické pomoci.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Muslimové ukradli vzácný druh kozy a použili ji na rituální obětování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden