NATO chce válčit, ale nemá střelný prach, petice proti nákupu F-35 pokračuje
RSS

NATO chce válčit, ale nemá střelný prach, petice proti nákupu F-35 pokračuje



PAVEL DUDR
Michael Svatoš řekl, že NATO nemá střelný prach, podle EU se prý má dovážet z Číny. Ta je ovšem spojencem Ruska, takže se nedováží. U nás se ale vyrábí v Semtíně u Pardubic, kde se vyráběl i proslulý Semtex. Tedy to by mohl být jeden z cílů připravované války.

S čím ale potom chce NATO válčit? Ještě má k dispozici německé rakety Taurus a americké ATACMS, ty už jsou Ukrajině slíbené. A nakonec s jadernými hlavicemi, těch má dostatek. Oni totiž plánují, že ta atomová válka se odbyde ve střední a východní Evropě a v Rusku.
Opět můžeme citovat dostupné zdroje:
„Situace na Ukrajině je mimořádně dramatická, Ukrajinci vzhledem k nedostatku munice, ale i vojáků válku s Rusy prohrávají, jejich ztráty na životech je třeba počítat v milionech, a ne statisících, musíme se chystat na válku, k přijetí nezbytných kroků.“ Prohlásil to v rozhovoru pro TV Polsat polský generál Rajmund Andrzejczak.
„Francouzský vůdce koncem února řekl, že “není nic vyloučeno”, pokud jde o oficiální nasazení vojenských jednotek NATO na Ukrajině, ačkoli jeho američtí a němečtí spojenci tuto možnost rychle výslovně a opakovaně vyloučili.
Macron následně udržel svou pozici, a dokonce získal podporu východních států NATO . Tento týden velitel francouzských pozemních sil řekl, že jeho jednotky jsou “připraveny” na jakékoli nasazení, což naznačuje, že 20 000 vojáků by mohlo být připraveno do 30 dnů. Paříž, řekl generál Pierre Schill, by dokonce mohla velet spojeneckým silám čítajícím 60 000 mužů….
Pokud si někdo myslel, že se situace bude zklidňovat a směřovat k jednání, tak se mýlí. Strana války byla značně posílena, protože Macron objevil v torně maršálskou hůl a zjevně se chce postavit Putinovi s cílem získat pro sebe před volbami do europarlamentu pro svou stranu body, a stát se opticky vítězem nad Putinem. Nepochybně nasadí do bojů dokonale vycvičené zabijáky, kteří po nuceném odchodu ze Sahelu jsou ve Francii k ničemu.“
“Spojené státy a svobodný svět nenechají Ukrajinu padnout a nadále ji budou v obraně před ruskou invazí podporovat, ” prohlásil na americké letecké základně Ramstein v Německu na úvod jednání o další zbrojní podpoře Kyjeva americký ministr obrany Lloyd Austin. Slovo mír ovšem v jeho projevu nenajdete.
Ivan David, poslanec EP: „ Jim nestačí boj proti Rusku do posledního Ukrajince a podpora ukrajinského totalitního režimu, oni chtějí vyvolat mnohem větší konflikt se zapojením dalších zemí. Nevadí jim vraždění občanů ČR a naše republika jako bojiště… „Nálada“ v Evropském parlamentu je velmi proválečná. Militarizaci a přípravu eskalace války podporuje velká většina Evropského parlamentu. Asi je to příjemně vzrušuje.“
Lotyšský prezident Edgards Rinkēvičs napsal na X: „Plně podporuji Macrona. Neměli bychom stanovovat červené čáry sami sobě, ale Rusku. Neměli bychom se bát je prosadit. Ukrajina musí zvítězit, Rusko musí být poraženo. Rusko delenda est!“
Proto musíme pokračovat v iniciativě proti nákupu stíhacích bombardérů F-35, petici je možno podepsat zde.
Scházíme se ve Zlíně na náměstí Míru vždy ve čtvrtek od 15 do 16 hod. Ceduli s nápisem Ne! F-35 bombardérům jsme vylepšili bílou vlaječkou podle doporučení papeže Františka.
Cílem této petice je také zostudit tuto vládu před nadcházejícími volbami do EP, protože víme, že se Článkem 1 smlouvy NATO, nějakou peticí či zájmem našich občanů řídit nemíní ale spíš přáním cizích mocností.


The post NATO chce válčit, ale nemá střelný prach, petice proti nákupu F-35 pokračuje first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden