Na návštěvě Izraele chtěl Biden „udržovat naživu pravdu a čest holokaustu“ (video)
RSS

Na návštěvě Izraele chtěl Biden „udržovat naživu pravdu a čest holokaustu“ (video)

Joe Biden nebo – jak ho nazývá jeho vlastní syn Hunter – Pedo Peter – je zářnou ukázkou úpadku celého Západu, neboť jaký je vůdce, takový je celý „blok“.  Ani už nemá příliš cenu upozorňovat na vše, co někde vyřkne nebo jak se projeví, neboť různé excesy jsou již každodenní realitou. O tom, že jde o loutku – a to dokonce loutku ovládanou  – již nepochybují ani jeho voliči poté, co se ukázalo, že tato troska již není schopna samostatného uvažování a bez taháku neumí vyslovit samostatně byť jen holou větu.
Tahák mu zřejmě chyběl při jeho oficiální návštěvě Izraele, kde opět „perlil“.
Ihned poté, co americký prezident přistál v Izraeli a zúčastnil se uvítacího ceremoniálu, předvedl svůj první výstřelek na izraelské půdě. Během ceremoniálu Biden řekl, že „musíme udržet naživu pravdu a čest holocaustu.“ Biden se sice rychle opravil, ale trapas už je na světě.

Biden leaves crowd in STUNNED silence during official Israel visit after telling them to “keep alive the honor of the Holocaust” after his brain BREAKS
pic.twitter.com/xS6FFOtf0x
— Benny Johnson (@bennyjohnson) July 13, 2022

Biden pak přísahal, že bude pokračovat ve své práci a bude „bojovat s jedem antisemitismu, ať zvedne svou ošklivou hlavu kdekoli“.
Později toho dne navštívil americký prezident Yad Vashem, kde se zúčastnil rituálu s jarmulkou na hlavě.
Ovšem v poslední době nejde o jediný trapas. Například když nedávno hovořil podle instrukcí na čtecím zařízení, tak vyslovil i to, co byly pouhé instrukce pro něj: „zopakujte řádek“. Ve videu je také jasně patrné, jak doslova zírá na čtecí zařízení:

Joe Biden accidentally reads the part on the teleprompter that says "repeat the line" when they wanted him to say the line again lmfao pic.twitter.com/pS3GdXPe5N
— Greg Price (@greg_price11) July 8, 2022

Chlípný Joe se velmi rád obklopuje dětmi. Video je z poslední doby:

Creepy Joe is sniffing strangers again.
pic.twitter.com/cOyj9ZtcUe
— Benny Johnson (@bennyjohnson) July 13, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 4 ] Článek Na návštěvě Izraele chtěl Biden „udržovat naživu pravdu a čest holokaustu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden