Nizozemský parlament schválil šílený zákon – kdokoli může být vystěhován z domu, který by byl následně využit pro „obohacovače“
RSS

Nizozemský parlament schválil šílený zákon – kdokoli může být vystěhován z domu, který by byl následně využit pro „obohacovače“

Jak již víte, tak nizozemská fašistická vláda plánuje ve jménu „boje proti uhlíku“ zlikvidovat 30-50% všech zemědělců. Holandsko samozřejmě nyní žije mohutnými protesty, přičemž většina lidí farmáře podporuje.
Jenže vláda využila právě faktu, že se lidé koncentrují na tuto jedinou problematiku a za zády občanů nyní schválila zákon, který může vyhnat z domova prakticky kohokoli…
Stejně jako protesty farmářů, které trvají již několik týdnů, také extrémně výbušné hlasování v nizozemském parlamentu prošlo světovou veřejností v tichosti. Byl tam schválen plán globalistické vlády Marka Rutteho, který mimo jiné počítá s nuceným ubytováním migrantů v soukromých ubikacích občanů.
Vláda může dokonce přesídlit občany ve prospěch migrantů!
Nizozemský parlament nyní schvaluje zákon („zákon o přemisťování obyvatelstva“), který vládě umožní požadovat po lidech ubytování migrantů. Stát může například požadovat, aby občané poskytli „uprchlíkům“ pokoje ve svých domovech a nakrmili je.
V případě potřeby může vláda lidi také přemístit – to znamená vyhnat je z jejich vlastních domovů –, aby tam ubytovali obohacovače. Zde je volební chování různých stran v nizozemském parlamentu. Šílený zákon schválily vládní zejména vládní strany i strana islámská, proti byla mimo jiné PVV Geerta Wilderse nebo FVD dlouhodobě bojující proti covidismu a pořádající protesty proti Velkému resetu ( Pozn.: také do holandských voleb chodí různé slepence, proto je v parlamentu tolik stran):
pro schválení byly vládní strany i strana islámská Senát (první komora) nyní musí zákon definitivně schválit, což je takřka jisté. Samotný zákon  pochází původně z roku 1952 a byl koncipován v kontextu války a období, které následovalo. Možná ne náhodou nizozemský premiér Rutte nedávno veřejně řekl: „Válka na Ukrajině je i naše válka“, snad aby ospravedlnil aktivaci tohoto zákona. 
Vláda zdůrazňuje, že v současné době nebude docházet k nucenému ubytování uprchlíků ani k nucenému přesídlování, a že se to ani neplánuje. Ale zákon je o tom, že dává vládě tuto pravomoc. Ovšem tatáž vláda také například tvrdila, že nikdy nebude diskriminovat neočkované, aby tak záhy učinila. Takže kdo jim asi věří?
V Nizozemsku tvoří většinu bydlení dotované bydlení.  Čekací listiny jsou dlouhé a čekání může trvat i více než deset let. Město Utrecht právě oznámilo, že nově budou dostupné bydlení dostávat pouze migranti. V Holandsku už je každopádně kvůli šílenému konání vlády nálada ve společnosti extrémně výbušná…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nizozemský parlament schválil šílený zákon – kdokoli může být vystěhován z domu, který by byl následně využit pro „obohacovače“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden