Nákaza virovou nemocí se experimentálně nikdy nepodařila
RSS

Nákaza virovou nemocí se experimentálně nikdy nepodařila

ANTIVIRUS
Jelikož, jak jsem poznamenal minule, se oficiální „pravda“ vyrábí neustálým opakováním lží, nezbejvá nám než neustále opakovat pravdu o všem, o čem se lže. Efekt je sice bohužel mizivej, protože málokdo poslouchá a z toho je ještě míň lidí ochotnejch přemejšlet a vzdát se slepý víry v autority, ale když budeme zticha, lež ovládne úplně všechno.
Součástí strategie Impéria lží je o spoustě věcí prostě nemluvit, předstírat, že neexistujou a doufat, že většina lidí na ty informace sama od sebe nenarazí. Pro případ, že by na ně přece jenom někdo narazil, vymysleli propagandisti termíny jako „konspirační teorie“ a zneužívaj termínů jako „dezinformace“, který používaj záměrně špatně. Lidi jsou vystaveni denně opakovanejm lžím a varováním, že cokoliv jinýho než oficiální pravda schválená vládou (a asi pěti vědci, kterejm se nadneseně říká vědecká komunita) je konspirační teorie, dezinformace, hoax, a podobně.
Většina lidí se evidentně radši nechá zotročit, než aby se namáhali přemejšlet a něco si nastudovali. Ani jejich vlastní zdraví pro ně neni dostatečně důležitý na to, aby nějak aktivně zjišťovali, jestli oficiální pravda je skutečně pravda a jestli konspirační teorie nejsou náhodou konspirační fakta.
Nedávno jsem poukázal na takovou jednoduchou statistiku:
Všichni, co pandemii řídili a dávali rozkazy, na ní vydělali. Všichni, co poslouchali rozkazy a dodržovali nařízení, na ní prodělali. A lidi si myslí, že tu neni žádná konspirace?
Convid, největší „con job“ (podvod) všech dob, ještě zdaleka neskončil. Relativně dost lidí odhalilo, že je tu něco špatně, a pro čtvrtou dávku krevních sraženin už si půjdou jen ti největší troubové a skalní autoritáři (takže se na podzim očekává válka s Válkem), ale málokdo se tématu věnuje dostatečně do hloubky, aby zjistil, jak daleko ten podvod sahá.
Jedním z neustále opomíjenejch a ignorovanejch faktů je, že experimentální pokusy nakazit někoho „infekční“ nebo „virovou“ nemocí selhaly. Steve Falconer ze Spacebusters se na ty experimenty podíval detailně ve svym nejnovějším dokumentu  The End of Germ Theory .

Tady nabízim prvních 14 minut, kde se mluví právě o těchto pokusech. Celej dokument má přes dvě a půl hodiny a zabejvá se problémy virologie obecně, čemuž jsem se v poslední době věnoval víc. Pokusim se z toho časem přeložit aspoň pár dalších částí.
(Those of you sufficiently proficient in English, as determined by the ability to understand this sentence, can watch the whole film  here .)
Po desetiletích indoktrinace virovírou je pro lidi těžký pochopit, jak je možný, že všechny tyhle experimenty, kde se doktoři a vědci snažili někoho nakazit až docela brutálníma způsobama (protože „normální“ postup neměl očekávaný výsledky), skončily neúspěchem a závěrem doktorů, že ta nemoc prostě neni infekční.
Opět připomínám, že v dnešní době pokusy tohoto typu nikdo nedělá. Místo toho se „nakažlivost virem“ dokazuje cytotoxickym efektem buněčný kultury se vzorkem z nemocnýho, aniž by se ten virus z tý kultury kdy izoloval. Tím se ale dokazuje jen to, že směs viru s toxickejma látkama je toxická, a ještě ke všemu, jak jsem detailně ukázal v  předchozích  článcích, nikdo nijak nedokázal, že ten vzorek vůbec nějakej virus obsahuje.
Tady je vysvětleno jak se hledá virus v 1 minutě:

Lidi by se opravdu měli zamyslet nad výsledky všech těch experimentů s nákazou, obzvlášť v kontextu současný situace convidový hysterie ve vládních kruzích, která obrátila celej svět naruby. Nikdo nijak netestoval  přenos SARS-CoV-2 z člověka na člověka . Opět se jen testoval toxickej efekt buněčný kultury, kterej nevypovídá vůbec nic o žádnym viru. Podle všeho přenos z člověka na člověka možná ani neni možnej. V první řadě tu neni nic prokazatelnýho, co by se mohlo přenášet. Relevantní experimenty nápadně chybí.
Lidi jsou nemocní ze spousty důvodů. Celková úmrtnost na světě se nijak nezměnila. Za rok 2021 přibylo na světě 80 miliónů lidí. Jak je to možný, když celej ten rok údajně všude řádila jedna z nejhorších pandemií všech dob?
Pokud na pár místech bylo nemoci víc, je třeba hledat taky jiný možný příčiny, což v mainstreamu nikdo nedělá. O tom je kniha  Virová Mánie  a její samotnej název. Honba za viry má úplně fanatickej charakter a o nic jinýho se nikdo nestará. Jako třeba o tu zatraceně zvýšenou úroveň stresu za poslední 2 roky, za níž jsou autority na 100% zodpovědný. Nebo ty milióny antén pro 5G, který byly vztyčený a nikdo netestoval jejich účinek, ačkoliv jsme viděli, že v minulosti zavedení nový elektrický technologie vždycky následovala nějaká pandemie.
Takže víme, že: 1. Pokusy experimentálně někoho nakazit nakažlivejma nemocema selhaly 2. Žádný viry nikdo neizoloval a tudíž nikdo nedokázal, že něco způsobujou 3. Nemoc se dá vysvětlit spoustou jinejch faktorů, který nikdo nezkoumá
To mi připadá jako dostatečný množství podnětů k pochybování o všem, co se nám tvrdí. Jen první bod by měl každýho myslícího člověka donutit přehodnotit celou teorii nemocí. Když nejde nikoho nakazit nakažlivou nemocí, tak je něco fakt špatně. Bohužel myslících lidí je málo a jak jsem popsal minule, pravda se  nehledá .
Samozřejmě ve světle toho, co víme, nemůže nikoho překvapit, že vakcíny (ať už normální nebo ty convid zrůdnosti) nefungujou. Těžko může fungovat látka vyrobená, aby bojovala s něčim, co nikdo nikdy neviděl. Ale Tfujzer by klidně vyrobil vakcínu proti vzteklejm jednorožcům a spousta debilů by si jí nechala aplikovat. Důkazu, že vás ohrožuje nějakej jednorožec, není třeba. Stačí plácat nějaký nesmysly v televizi, obvinit lidi z nezodpovědnosti, a oni se podřídí celkem čemukoliv.
Bláboly o tom, že „vakcíny zachránily milióny životů“, nejsou nic než výmysly. Na takový tvrzení by byly třeba nějaký kontrolní experimenty, který by srovnávaly očkovanou a neočkovanou populaci. Většina z vás pravděpodobně o žádnejch takovejch neslyšela. Proč myslíte, že se vždycky snaží většinu očkování zavést povinně? Že by to bylo, aby to nebylo s čim srovnávat?
Pár takovejch experimentů ale přece jen proběhlo. Výsledky jsou v lepším případě, že je vakcína k ničemu, a v horším, že v očkovanej skupině je víc nemoci než v tej neočkovanej. V 70. letech to zkoušeli v Indii s tuberkulózou. Každá skupina měla asi 300,000 lidí, což je vzorek jako kráva, a sledovali to asi 10 let. Zjistili, že v očkovanej skupině je víc tubery než v neočkovanej. Takže asi chápete, že po pár takovejch experimentech už to radši netestujou a zaváděj očkování povinně.
Stejně tak se netestuje přenos nemocí z člověka na člověka a místo toho se zkoumá toxickej efekt nějaký nespecifický břečky na buňkách. Většina lidí tomu houby rozumí, takže stačí je přesvědčit, že pokud nevěří odborníkům, tak jsou blázni.
Součástí vědy by mělo bejt hledat i jiný možný příčiny nějakýho jevu, zvlášť když to současný vysvětlení dost pokulhává . Když nikdo nemá čistej virus a pokusy s nákazou selhávaj, chce to hodně víry, aby lidi přijali všechno, co se jim řiká, účastnili se sebevražednejch manévrů pod vedením největších lhářů na světě, a neptali se, jestli to náhodou všechno neni trochu jinak. Ale nic se nebojte, víry máme dost. Hra na schovku s virem může pokračovat. Sice prohráváme, ale zase nám to vůbec nevadí.
The post Nákaza virovou nemocí se experimentálně nikdy nepodařila first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden