Gatesem financovaná mezinárodní organizace jmenuje 11 virů jako potenciální kandidáty na „příští pandemii“
RSS

Gatesem financovaná mezinárodní organizace jmenuje 11 virů jako potenciální kandidáty na „příští pandemii“

Je známo, že Bill Gates má velmi vysoké ambice, chce se stát nepsaným „šéfem planety.“ Za tím účelem se stal nejen čelním akcionářem všech možných vakcinačních firem, ale také hlavním sponzorem WHO, jejíž pandemická smlouva, která by měla být schválena v roce 2024, by zajistila právě Gatesovi neomezenou moc nad všemi členskými státy nejen v oblasti zdravotní, ale také v oblasti klimatu.
Na covidové hysterii, na níž drtivá většina lidí v západním světě naběhla, si již mohl vyzkoušet, že lidstvo je velmi lehce manipulovatelné, takže je možné alespoň část světa udržovat v neustálé pandemické panice a mezitím vydělávat miliardy na různých rádoby „vakcínách“, u nichž plně postačí, když je patřičně zpropagují korporátní média a ti „správní“ politici.
A vakcinační firmy se dokonce mohou zříct i veškeré zodpovědnosti za vedlejší účinky. Panika u nemoci, kterou většina z nás  prodělala jako běžné nachlazení či chřipku, již příliš nezabírá, proto je zapotřebí se ohlédnout i po jiných nemocech, na nichž lze vydělat majlant..
Už máte dost Covidu? Žádné starosti! Podle mezinárodní organizace financované Gatesem bude v budoucnu k dispozici více nemocí.
Globální aliance pro vakcíny a imunizaci  (GAVI) identifikovala 11 virů, které mají potenciál způsobit „příští pandemii“.
„Pandemie COVID-19 nebyla první, která zdevastovala svět a nebude ani poslední. V nové sérii uvádíme vznikající infekční hrozby, které mají potenciál vybuchnout do globálních pandemií,“ napsala organizace na svých webových stránkách .
Podle  Iffim  je GAVI mezinárodní organizací vytvořenou v roce 2000 – globální aliancí pro vakcíny, která sdružuje veřejný a soukromý sektor s cílem „zachraňovat životy a chránit zdraví lidí zvyšováním používání vakcín spravedlivým a udržitelným způsobem“.
Nadace Billa a Melindy Gatesových , zakládající partner GAVI, přislíbila organizaci celkem 4,1 miliardy dolarů.
„Na Globálním summitu o očkování v roce 2020 oznámila Nadace Billa a Melindy Gatesových, že věnuje 1,6 miliardy USD pro příští strategické období GAVI 2021-2025,“ oznámila GAVI . „Kromě tohoto nadace přislíbila 150 milionů USD na podporu COVAX AMC GAVI, aby zajistila spravedlivý přístup k vakcínám pro ekonomiky způsobilé pro AMC.“
Nyní GAVI uvádí seznam virů, které mají potenciál explodovat do globálních pandemií, jak bylo poprvé zmíněno v Telegramu Nerda .
Níže je uveden seznam virů uvedených na webových stránkách GAVI:
Horečka Rift Valley – Riziko pandemie nemoci, která postihuje hospodářská zvířata, se může zdát nízké, ale americká centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) klasifikovala horečku Rift Valley jako bioteroristického agenta kategorie A kvůli jejímu potenciálu devastovat rozsáhlé zemědělské ekonomiky a způsobit sociální rozvrat.
Hantavirus  – Dlouhá inkubační doba v kombinaci se vznikem druhů Nového světa způsobujících HPS znamená, že hantaviry se stávají rostoucím problémem.
Další koronavirus – Ačkoli vývoj vakcín proti COVID-19 může pomoci ukončit současnou pandemii COVID-19 (pozn.: tento již naprosto prokazatelný nesmysl tvrdí GAVI) , pokračující vysoká míra infekce v mnoha zemích by mohla vést ke vzniku dalších variant schopných vyhnout se imunitě vyvolané očkováním. To by mohlo znamenat, že lidé budou i nadále rozvíjet COVID-19.
Krymsko-konžská hemoragická horečka – Široké geografické rozšíření klíšťat rodu Hyalomma marginatum , které přenášejí virus CCHF a jeho přetrvávající cirkulace znamenají, že riziko přenosu ze zvířat na člověka je vysoké. Faktory, jako je změna klimatu a pohyb hospodářských zvířat nebo volně žijících zvířat, mohou dále zvýšit jeho geografické rozšíření.
Horečka Lassa   – Kombinace dlouhé inkubační doby a skutečnosti, že čtyři z pěti lidí, kteří se nakazí virem Lassa, nemají žádné příznaky, znamená, že onemocnění se může snadno šířit prostřednictvím mezinárodního cestování.
Marburg  – Virus Marburg se může šířit z člověka na člověka prostřednictvím kontaktu s tělesnými tekutinami, podobně jako Ebola. Jak již ukázala ohniska v Evropě a USA, rostoucí globalizace a mezinárodní cestování znamenají, že riziko globálního šíření je vysoké, zejména když inkubační doba může být až tři týdny. To by mohlo být katastrofální vzhledem k jeho vysoké úmrtnosti.
Žlutá zimnice  – Dosud nebyla žlutá zimnice nikdy hlášena v Asii nebo západním Pacifiku, ale protože Aedes aegypti je v těchto oblastech endemická, stačilo by jen několik introdukcí lidmi cestujícími z Afriky nebo Jižní Ameriky, aby se virus rychle rozšířil.
Chřipka H5N1 a H7N9  – Od španělské chřipky došlo ke třem pandemiím – H2N2 v letech 1956-7, H3N2 v roce 1968 a H1N1 v roce 2009 – a před COVID-19 se všeobecně předpokládalo, že příští pandemie bude způsobena chřipkou. Riziko je vysoké zejména u dvou podtypů, H5N1 a H7N9.
Chikungunya  – Chikungunya již byla pandemií, i když neovlivnila globální sever. V roce 2004 se velká epidemie v Keni rozšířila na ostrovy Indického oceánu a Asie a vedla k pandemii, která trvala několik let a měla více než milion případů. To znamená, že existuje rostoucí možnost, že bychom mohli vidět další pandemii.
Ebola – pokud virus mutuje způsobem, který mu umožňuje šířit se prostřednictvím respiračních kapének, jak to dělá COVID-19, zvýšilo by to potenciál pro snadnější šíření a stalo se hrozbou pandemie.
Virus Nipah  – Nemoc je také tak smrtelná, že mnoho vlád ji klasifikuje jako bioteroristickou hrozbu a omezuje laboratoře, které ji mohou kultivovat a studovat.


Aliance potřebuje proočkovat 66 milionů dětí za rok!

Spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates již vloni vyzval k vytvoření „globálního výstražného systému“ a „pandemického hasičského sboru“  pro „příští pandemii“.
„Pokud jde o prevenci pandemií, vědecké nástroje samy o sobě nestačí. Potřebujeme také nové schopnosti, včetně globálního výstražného systému a prvních respondentů infekčních nemocí, nebo toho, co rád nazývám pandemickou hasičskou jednotkou, „řekl Bill Gates.
A začátkem tohoto roku vydal Bill Gates další varování před  potenciálními pandemiemi mnohem horšími než COVID-19  a vyzval „vlády, aby přispěly miliardami na řešení budoucích patogenů a zvýšení dodávek vakcín“.
K uvedenému již jen připomínám, že téměř všechny uvedené infekce se zkoumaly v amerických biolaboratořích na Ukrajině, přičemž právě biolaboratoř financovaná Hunterem Bidenem se specializovala na ebolu….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Gatesem financovaná mezinárodní organizace jmenuje 11 virů jako potenciální kandidáty na „příští pandemii“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden