Za vyvlastňováním údajně stojí i plány WEF na vytvoření 30milionového megaměsta (video)
RSS

Za vyvlastňováním údajně stojí i plány WEF na vytvoření 30milionového megaměsta (video)

Jak již víte, tak dokonce i oficiálně již bylo potvrzeno, že vyvlastňované pozemky nizozemských farmářů budou určeny na výstavbu azylových zařízení. Jenže zřejmě nejen to. „Novoevropané“ budou zřejmě součástí zcela nové Evropy, která by měla být přesně jako z vizí Schwabova WEF. Podle něj by měli všichni lidé bydlet v megaměstech ve sdílených bytech, venkov by již neměl být určen k účelům bydlení. Tedy pokud zde vůbec nějaký venkov mezi jednotlivými megaměsty bude existovat.
Pozadí vyvlastňování nizozemských farmářů je stále jasnější: nejde o limity CO2, aby byly splněny agroekologické požadavky Natura 2000! To je jen výmluva. Místo toho chtějí prosadi t výstavbu Tristate City Network, megaměsta s 30 miliony obyvatel , které bude zahrnovat části Nizozemska, Belgie a Německa. Plány mají být realizovány jménem globalistického WEF a OSN, Symbol Agendy 2030 je zobrazen na webových stránkách projektu .

V obvyklé frazeologii by proto samozřejmě nemělo chybět téma „udržitelnost“, což je jen jiné slovo pro Agendu 2030. Holandská metropole sestávající z Amsterdamu, Rotterdamu, Utrechtu a Haagu má být sloučena do Tristate City Network .
Takzvaní  institucionální investoři  jsou orgány nizozemského státu nebo státem kontrolované komory, jako je organizace zaměstnavatelů (VNO-NVW), penzijní fondy a Hospodářský úřad Utrechtu. Kromě toho jsou zapojeny multimiliardové  korporace , jako je  realitní fond Cushman & Wakefield z Chicaga a CBRE  z Dallasu v Texasu. Do Tristate City by kromě Nizozemska měla patřit i západní část Dolního Saska, oblast Rýna a Porúří (NRW) a Brusel.
Především nizozemští farmáři, nejsou příliš nadšení z nucených vyvlastnění, jak ukazují protesty farmářů z posledních několika týdnů.

Pokud se tedy Tristate city network hlásí  k cílům Agendy 2030 ,  znamenalo by to, že právě zde by měla být většina obyvatel „dovezených.“
Toto megaměsto rozhodně není novým plánem, což potvrzuje písnička z videa níže (z roku 1948!):

Navíc takové přeshraniční projekty vedou k zániku národního státu, což je pravděpodobně hlavním cílem Tristate City. Tento projekt plánované ekonomiky připomíná 5 projektů mega-klastrů podporovaných v Číně a sídelních oblastech, jako je Chonquin s 32 miliony obyvatel nebo ještě větší jednotky, jako je delta Perlové řeky.
Nizozemský antiglobalista Thierry Baudet v rozhovoru pro The Epoch Times popsal, co politická kasta skutečně chystá vyvlastňováním nizozemských farmářů. Chtějí zničit národní charakter země tím, že ze země vyženou „domorodce“ a především farmáře, z nichž někteří provozují rodinné farmy už od středověku. To má za cíl zlikvidovat duchovní a historické kořeny všech do projektu zahrnutých zemí, zničit půdu a krajinu a zároveň odstranit hrdé, nezávislé farmáře jako třídu s pevnou identitou.
Na uvolněné půdě mají vyrůst státem financované obytné domy pro takzvané „uprchlíky“ . Změněná právní situace také v budoucnu umožní státu vynutit si jejich ubytování a péči v soukromých domech.
Vyvlastněná zemědělská půda je určena na „výstavbu zařízení pro žadatele o azyl“:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Za vyvlastňováním údajně stojí i plány WEF na vytvoření 30milionového megaměsta (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden