USA: Průzkumy napovídají, že Trumpa by neporazila ani Michelle Obamová
RSS

USA: Průzkumy napovídají, že Trumpa by neporazila ani Michelle Obamová


Už dlouho se spekuluje o tom, že včas před samotnými volbami bude Biden nahrazen jinou loutkou, která by měla větší šanci porazit Trumpa. Biden tuto šanci nemá a zřejmě mu nepomůže ani jeho pilný dovoz nových voličů.
Volby mají být za nějakých 7 měsíců, takže na výměnu již mnoho času nezbývá. I proto nyní probíhají průzkumy, jejichž cílem je zjistit, kdo by mohl být oním náhradníkem, který by měl větší šanci získat prezidentský post.
To, že změna loutky Deep State ve volebním klání nebude tak jednoduchá, potvrzuje také průzkum, který jako možného náhradníka vyřadil Michelle Obamovou.
Nedávný  průzkum společnosti J.L. Partners , provedený od 20. března do 24. března 2024, ukazuje, že Michelle Obamová by v hypotetickém přímém souboji s prezidentem Trumpem prohrála o tři body, což dále rozmělňuje vyhlídky na to, že demokraté vyřadí Bidena ze závodu a nahradí ho právě Michelle.
Není o nic lepší než Joe Biden, který také zaostává za Trumpem o tři body v přímém souboji a o čtyři body, když se do průzkumu započítají další kandidáti.

Trump vede nad Bidenem ve všech dosavadních průzkumech veřejného mínění  kromě několika .
Obamová již nedávno prohlásila, že do volebního klání nepůjde.
Většina voličů se domnívá, že Joe Biden je příliš starý na to, aby sloužil druhé funkční období, takže mnozí nyní spekulují, že bude nahrazen kalifornským guvernérem Gavinem Newsomem.
Ted Cruz  již dříve uvedl, že demokraté se chystají překvapit tím, že povolají Michelle Obamovou, aby zaujala místo Joea Bidena pro volby v roce 2024.
Ačkoli Obamův tým tvrdí, že se nebude ucházet o prezidentský úřad, mnozí na pravici i levici stále věřili, že existuje šance, že by vedení demokratů mohlo Bidena nahradit Obamovou.
Ale ukazuje se, že voliči nejsou o nic ochotnější hlasovat pro Michelle Obamovou než pro Bidena, přičemž Trump ji celkově porazil – a to dokonce i u nezávislých.
Nikdy to nebylo příliš realistické, ale tento průzkum zavrhuje myšlenku, že by mohla být pro demokraty nějakou spásnou silou.
Tuto myšlenku příležitostně prosazují demokraté, kteří se obávají Bidenova pokročilého věku a jeho schopnosti vyhrát druhé volby.
V současné době tak jako možný náhradník za Joe Bidena zbývá Gevin Newsom, případně někdo další, jehož identitu zatím drží Deep State v tajnosti.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Průzkumy napovídají, že Trumpa by neporazila ani Michelle Obamová se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden