Profesor, který sám pracoval pro WHO, varuje před pandemickou smlouvou
RSS

Profesor, který sám pracoval pro WHO, varuje před pandemickou smlouvou


Pomalu, ale jistě, se blíží termín, kdy by měla být schválena nejen pandemická smlouva (resp. „dohoda“), ale také změny stávajících Mezinárodních zdravotních předpisů.
Před oběma návrhy diktátorských dokumentů již varoval bezpočet odborníků – zejména mezinárodních právníků – z různých zemí. Svět, který by mohl být na základě těchto dokumentů nastolen, je diktatura toho nejhoršího ražení.
Nyní se objevilo varování od člověka, který sám ve strukturách WHO pracoval a pochopil, jak to v této čistě soukromé společnosti, de facto vlastněné největším sponzorem – Billem Gatesem (přes Nadaci Billa a Melindy Gatesových a vakcinační alianci GAVI), chodí.
WHO už není, co bývala, říká profesor Christian Perronne, který byl sám místopředsedou expertní skupiny WHO pro imunizaci pro evropský region. „Nyní je ovládána soukromými zájmy.“
„V květnu tohoto roku bude Světové zdravotnické shromáždění hlasovat o pandemické smlouvě. Pokud bude tato smlouva přijata, generální ředitel WHO bude mít přemrštěné pravomoci,“ varuje lékař.
Podle Perronna musí každý občan, skupina nebo sdružení podniknout kroky proti této smlouvě WHO. Zajišťuje, aby se vlády musely vzdát své suverenity, a dává WHO závazné pravomoci.
Perronne dále říká, že definice pandemie se změnila, a že pandemii lze vyhlásit, aniž by způsobila úmrtí.
Smlouva zavazuje země k provádění všech rozhodnutí WHO a umožňuje generálnímu řediteli WHO vyhlásit pandemii ze dne na den.
Země mohou být také nuceny zavést celou řadu opatření omezujících svobodu, aniž by se jim dokázaly bránit, jako je uzavření hranic, omezení volného pohybu osob a povinné podávání neověřených léků, tvrdí lékař, který od začátku plandemie vystupuje proti opatřením a uspěchané očkovací kampani.
„Nikdy předtím v historii nebyly naše základní svobody a suverenita pod takovým tlakem,“ zdůrazňuje Perronne.
„Musíme bojovat proti této technokratické tyranii, která demoralizovala naši mládež a nechala naše starší zemřít, a která ukazuje svou pravou tvář jako systém neschopný ochránit své občany. Čas se krátí, bitva pokračuje a pravda zvítězí.“
Zde najdete video  ve francouzštině.



Nejčtenější za týden