Počátky globální vlády: Co je to „Rada pro inkluzivní kapitalismus“?
RSS

Počátky globální vlády: Co je to „Rada pro inkluzivní kapitalismus“?

Jeden globalizovaný svět pod jednou vládou vedenou globalisty. Svět se se zredukovanou poslušnou populací, která již ztratila všechny své svobody. Přesně tak má vypadat budoucnost lidstva, do které směřujeme. Podle toho, co se před časem objevilo v jednom z mnoha článků globalistické organizace WEF, která je jakýmsi řídícím centrem všech loutek ve vládách, se počítá s tím, že tato hrstka přeživších bude soustředěna do mega měst, v nichž budou obývat sdílené byty.
Podle vzoru „Velkého bratra“ budou i plně pod dohledem (co jiného si myslíte, že jsou covid pasy nebo již testované sociální kredity?) a samozřejmě nikdo nebude nic vlastnit, přičemž vše, co budete nutně potřebovat, se bude sdílet. Tento scénář již známe a vše k němu zatím směřuje. Pokud ty největší zabedněnce neprobudilo covidové divadlo nebo záměrně eskalovaná válka a bezprecedentní – a především uměle vyvolaná – ekonomická krize, pak je snad musí probudit přinejmenším to, co se nyní děje v Holandsku nebo na Srí Lance .
Srí Lanka již roky jela přesně podle plánů Agendy 2030 a řídila se radami Sorosových nadací se svojí politikou „udržitelnosti“. Právě na tomto území se podařilo vygenerovat během několika let touto „politikou udržitelnosti“ miliony lidí, kteří přišli o vše. A jak je vidět, tak příliš šťastni nejsou, jak tvrdí WEF, podle jehož tezí „nikdo nebude nic vlastnit a všichni budou šťastni.“
V Nizozemsku se již ukázalo, jak vypadá vyvlastňování v praxi. Nejprve se likvidují mnohdy po staletí rozvíjené farmy, aby byly nahrazeny azylovými zařízeními pro „Novoevropany“ a záhy byl přijat zákon, který již umožní vyvlastnit majetek komukoli. Tedy jede se přesně podle plánů Velkého resetu a Agendy 2030.
Ještě vás to neprobudilo a stále nevěříte v něco jako jednu světovládu, která se má vygenerovat na samém konci? Pak čtěte dál…
Myšlenka , že mezi světovými finančními a politickými elitami existuje agenda pro globální vládu, byla v mainstreamových a establishmentových médiích dlouho označována za „konspirační teorii“. Bohužel, i když se podaří lidi přesvědčit, aby viděli důkazy a přijali, že bankovní instituce a někteří politici spolupracují pro své vlastní cíle, mnoho lidí se stále nesmiřuje s myšlenkou, že konečným cílem těchto mocných lidí je říše jednoho světa. Něco takového prostě nemohou pochopit.
Lidé řeknou, že establishment je poháněn pouze chamtivostí, a že jejich vazby jsou slabé a založené pouze na individuálním vlastním zájmu. Budou říkat, že krizové události a posuny ve společenských a politických trendech jsou náhodné a nejsou výsledkem vědomého plánování. Řeknou, že elity nikdy nebudou moci spolupracovat, protože jsou příliš narcistické atd.
Všechny tyto argumenty jsou mechanismem, jak se veřejnost snaží vypořádat s důkazy, které jinak nemůže vyvrátit. Když se fakta stanou konkrétními a ti, kteří jsou u moci, otevřeně přiznají své machinace, někteří lidé upadnou do zmateného popírání. Nechtějí věřit, že by organizované zlo v takovém měřítku mohlo být skutečné. Kdyby tomu tak bylo, tak by se jim vše, čemu dosud věřili, sesypalo jako domeček z karet. Nikoho nenapadne, že zlo, jaké zde již v minulosti v nejvyšších politických patrech bylo, tu může být i nyní. A dost možná zlo ještě větší, pro drtivou většinu lidí zcela nepředstavitelné. 
Po mnoho let se o agendě globálního vládnutí šuškalo pouze v elitních kruzích, ale tu a tam někdo z nich nahlas promluvil na veřejnosti. Možná z arogance, ale možná proto, že cítili, že nastal správný čas, aby veřejnost o této možnosti informovali. Kdykoli se o tom zmínili, nazvali to „Nový světový řád“.  Všichni světoví vůdci, od George W. Bushe přes Baracka Obamu a Joe Bidena po Gordona Browna a Tonyho Blaira, pronesli projevy, v nichž se zmínili o „Novém světovém řádu“. Měnové a politické elity jako George Soros a Henry Kissinger v průběhu let opakovaně zmiňovaly NWO.
Ovšem většina lidí to stále považuje za konspirační teorii a tato vyjádření za náhodná. To je ale zcela zřejmě také cílem, neboť mnohaletá mediální masáž z nich vytvořila prosté konzumenty médií, která jsou v žoldu globalistů. U lidí tak vytváří dojem, že vše, co se zmíní mimo mainstream, je konspirační teorie. Většina lidí tak zapomněla přemýšlet, myslí za ně korporátní média. I to je důvod, proč si globalisté a jejich loutky mohou dovolit občas naznačit, kam směřují, aniž by to s lidstvem nějak zásadně pohnulo.
Jeden z nejvíce odhalujících citátů na toto téma pochází od náměstka ministra zahraničí Clintonovy administrativy Strobe Talbota, který v devadesátých letech v Time Magazine uvedl, že:
„V příštím století budou národy, jak je známe, zastaralé; všechny státy uznají jedinou, globální autoritu… Takže národní suverenita nakonec nebyla tak skvělá myšlenka.“
Ve stejném článku přidává méně známý citát:
„…Svobodný svět založil mnohostranné finanční instituce, které závisí na ochotě členských států vzdát se určité míry suverenity. Mezinárodní měnový fond může prakticky diktovat fiskální politiku, dokonce i to, jaké daně by měla vláda vybrat od svých občanů. Všeobecná dohoda o clech a obchodu upravuje, kolik cla může země uložit na dovoz. Tyto organizace lze považovat za protoministerstva obchodu, financí a rozvoje ve sjednoceném světě.“
Zajímavý je i  citát globalisty a člena Rady pro zahraniční vztahy Richarda Gardnera z článku v časopise Foreign Affairs z roku 1974 s názvem „The Hard Road to World Order“:
Stručně řečeno, „Dům světového řádu“ bude muset být postaven zdola nahoru, nikoli shora dolů. Bude to vypadat jako jeden velký „řvoucí, hučící nepořádek“, abychom použili slavný popis reality Williama Jamese, ale obcházení národní suverenity, její nahlodání kousek po kousku, dokáže mnohem víc než staromódní frontální útok.“
Od té doby se „NWO“ několikrát přejmenovalo, protože veřejnost byla o spiknutí stále více informována. Říká se jim Multilaterální světový řád, 4. průmyslová revoluce, Velký reset atd. Názvy se mění, ale význam je vždy stejný.
V posledních dvou letech, tváří v tvář rozsáhlým globálním krizovým událostem, dorazil „nový řád“, o kterém mainstreamoví globalisté hovořili, téměř bez fanfár a zmínky v mainstreamových médiích. Počátky globální vlády jsou již na místě. Tato nová světovláda si  říká Rada pro inkluzivní kapitalismus.
V poslední době se mnoho analytiků silně zaměřilo na Světové ekonomické fórum a jeho roli v globální vládní agendě. Především proto, že šéf WEF Klaus Schwab je křikloun, který již prozradil mnohé o budoucích centralizačních plánech.
Elity WEF byly pandemií Covid příliš nadšené a myslely si, že mají dokonalou krizi na implementaci četných globalistických opatření v podobě Velkého resetu. Jak se ukázalo, Covid nebyl zdaleka tak smrtící, jak původně předpovídali během Události 201, a veřejnost nebyla tak poslušná a poddajná, jak doufali, že bude. WEF začal plnit své plány příliš brzy. Ostatně, původně měly být realizovány o něco později.
Krize za krizí padá jako domino, dokud se nedostaneme k jediné události, o které věří, že přiměje masy přijmout světovou vládu. A zatímco WEF se pravidelně účastní vysoce postavení globalisté, kteří jsou spíše think-tankem na vysoké úrovni, zdá se, že Rada pro inkluzivní kapitalismus je více o implementaci než o teorii.
Zakladatelkou skupiny je Lynn Forester de Rothschildová, členka nechvalně známé dynastie Rothschildů, která finančně ovlivňovala vlády po celé generace. Právě tato dynastie se nachází v nejvyšší příčce pyramidy globální moci. Falešný papež František a Vatikán se v roce 2020 veřejně spojili s koncilem a jedním z klíčových poselství CIC je, že všechna náboženství musí spojit síly s vůdci kapitálu, aby vybudovali společnost a ekonomiku, která je „spravedlivá pro všechny“.
Tyto plány jsou i součástí Agendy 2030, podle níž by měli mít všichni lidé na planetě právě do stanoveného roku stejnou životní úroveň. Agenda 2030 již neuvádí, co má touto „stejnou úrovní“ na mysli, ale jisté je, že jde opět o stav, kdy „nikdo nic nevlastní a vše se sdílí.“ Pak je jasné, že budou mít všichni lidé (samozřejmě vyjma elit) stejnou životní úroveň. Nepodmíněný příjem zajistí přežití všem poslušným. A zajistí si i poslušnost samu, neboť rebelové nebudou mít na nepodmíněný příjem ani na práci právo.
Toto prohlášení o poslání, které učinil i Bergoglio, tedy  odráží cíle WEF (a Agendy 2030) a jeho koncept „sdílené ekonomiky“: systém, ve kterém nevlastníte nic, nemáte žádné soukromí, všechno si půjčujete, spoléháte se zcela na vládu, která rozhoduje o vašem přežití. 
Jinými slovy, účelem „inkluzivního kapitalismu“ je přimět masy, aby přijaly přeznačenou verzi jakési podivné formy komunismu. Slibem je, že se již nemusíte bát o svou ekonomickou budoucnost, ale cenou je vaše svoboda.

CIC řídí základní skupina globálních vůdců, které označují jako „Strážci“ (Ne, nedělám si legraci, skutečně je to tak).
Mezi členy CIC patří: Mastercard, Allianz, Dupont, OSN, The Teachers Insurance and Anuity Association of America (TIAA), CalPERS, BP, Bank of America, Johnson & Johnson, Visa, Rockefeller Foundation, Ford Foundation, Mark Carney a mnoho dalších korporací z celého světa. Seznam je rozsáhlý, ale to, co představuje, je jakousi korporací řízenou vládou s kongresem zástupců korporací smíšených s poddajnými politickými vůdci.
Jedním z nejdůležitějších úkolů CIC je změnit naše ekonomické modely tak, aby „podporovaly rovnost a inkluzi“ . Je zábavné, že zastánci CIC argumentují, že „příliš mnoho bohatství bylo nashromážděno v rukou příliš malého počtu lidí a to dokazuje, že stávající kapitalismus nefunguje.“ Přitom jsou to ONI, kdo zmanipuloval systém, aby toto bohatství vložili do SVÝCH RUKOU a centralizovali jej.  Nejsou to „kapitalisté“, je to aristokracie. Opravdu si myslíte, že tito lidé vybudují zcela nový systém, který jim nebude nadále prospívat?
Vždyť někdo bude vlastnit vše, co se bude sdílet, včetně domů a jejich zařízení, výrobních prostředků, veškeré infrastruktury, dopravy apod. A budou to právě oni, kdo bude toto všechno vlastnit, případně půjde o vlastnictví skrz jejich prostředníky, kteří jim již nyní umožňují postupně „přebírat“ svět. Jde o všechny ty loutky ve vládách, neziskovkách, médiích, světových organizacích, ve vedení korporací apod.
Pokud vás někdy napadlo, proč papež prosazuje ideologii tzv. „probuzení“ – klimatický alarmismus, výměnu obyvatel Evropy, LGBTQI a rétoriku jediného světového náboženství v rozporu s tradičním křesťanským učením, pak tak koná právě proto, že se řídí diktátem CIC.
Dalším posláním CIC je prosazovat uhlíkové kontroly a daně ve jménu „změny klimatu“ s cílem dosáhnout „nulových čistých“ emisí. Jak všichni víme, nulové čisté emise uhlíku jsou nemožné bez úplné transformace naší ekonomiky a průmyslu a bez úmrtí miliard lidí v tomto procesu. To je nedosažitelný scénář, a proto je ideální pro globalisty. 
Tvrdí, že člověk je nepřítel Země, a proto musíme nechat elity, aby nás ovládly, abychom se ujistili, že nezničíme planetu a sebe a tento proces nikdy neskončí, protože vždy budou existovat uhlíkové emise, což oni moc dobře ví. Stejně tak ví, že CO2 zde byl vždy, nemá žádný vliv na globální oteplování, které ve skutečnosti neexistuje. Ale uhlík lze perfektně jej využít k ovládání mas. A to právě proto, že zde vždy bude. 
Členové CIC dali jasně najevo, že ve skutečnosti nepotřebují spolupracovat s vládami, aby dosáhli svých cílů. Firmy mohou většinu opatření sociálního inženýrství zavést bez politické pomoci. Jinými slovy, je to samotná definice „stínové vlády“ – masivní korporátní kabala – spolupracující na realizaci společenských změn bez jakéhokoli dohledu. Jak již bylo zmíněno, viděli jsme to již při šíření tzv. „probuzené“ ideologie stovkami, ne-li tisíci globálních firem. A tyto firmy již nyní naběhly i na „uhlíkové dogma,“ takže se zavazují ke snižování uhlíkové stopy a hlásí se k udržitelnosti. Všimněte si sami, kdo všechno těchto výrazů užívá. Právě podle toho poznáte firmu, která se na této „globalistické hře“ podílí.
Ostatně, většina globálních korporací má ve skutečnosti tytéž majitele – za drtivou většinou stojí investiční giganty BlackRock a Vanguard . Kdo stojí za nimi, o tom se můžeme jen dohadovat. Nepochybuji, že jde právě o režiséry NWO.
Je CIC definitivní formou globální vlády? Ne, pravděpodobně ne. Ale je to začátek;  vláda korporací a peněžních elit pro korporace a peněžní elity.  Obchází veškerou politickou reprezentaci, kontrolu a účast voličů. Jsou to konglomeráty a jejich partneři, kdo činí jednostranná a centralizovaná rozhodnutí pro naši společnost. A protože se velké korporace chovají, jako by byly oddělené od vlády a nikoli partnery vlády, mohou tvrdit, že si mohou dělat, co chtějí.
Jak však korporace a globalisté stále více ukazují svou pravou tvář a předstírají, že mají velení, veřejnost je musí volat k odpovědnosti, jako by byli součástí vlády. A pokud se ukážou jako autoritářské a zkorumpované, musí být svrženy jako každá jiná politická diktatura…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Počátky globální vlády: Co je to „Rada pro inkluzivní kapitalismus“? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden