Irán je súčasťou globalistických plánov a hier, vojna s Izraelom je dohodou elít
RSS

Irán je súčasťou globalistických plánov a hier, vojna s Izraelom je dohodou elít


Počas COVID očkovania sa dalo vidieť, ktorý štát a svetový vodca je a nie je súčasťou globalistických elít. Irán je súčasťou globalistického riadenia sveta. V tichosti spolupracuje aj s údajnými nepriateľmi a je súčasťou svetovej hry na fiktívnu opozíciu. Cieľ je udržiavať ľudí v nevedomosti a v rozdeľovani. Vo vytvárani fan klubov. Fanatických. Kde fanúšikovia, či už podľa národu alebo vierovyznania by sa bili na smrť za svoje presvedčenie vo vojnách, ktoré páni vytvárajú na ich záhubu a na udržiavanie svetovej nádvlady a kontroly.
Cieľom je zabrániť pokroku a poznaniu obyčajným ľuďom. Ľudia čoraz viac otvárajú oči a chápu, že elity sa s nimi hrajú bez ohľadu na štátnu príslušnosť. Voľby sú len divadlom. Kupujú si politikov, dosadzujú svojicho do veľkých firiem a tie prichádzajú údajne ako priekopnické. Viď. ťažký psychopat Elon Musk, stačí pozrieť na jeho minulosť, rodinu a viete, že tento človek nevie žiť svoj život a nie to ešte zakladať toľko globálnych firiem. Je len súčasť agendy, vybratá bábka, ktorú financujú s cieľom presadzovať zvrátene ideológie elít.
Irán je totalitný štát, kde je kontrola populácie vyšperkovaná podobne ako aj v Číne. V Iráne sú kontrolované vedomosti a je aj bránený osobnostný rozvoj a nezávislosť obyvateľov, poznanie, slobodná vôľa. V Iráne sa očkovalo na COVID-19, rovnako strašili úmrtiami na COVID-19, používali pľúcne ventilácie, ktoré viedli k zbytočným úmrtiam ľudí. Povinné očkovanie bolo aj v armáde, na školách, univerzitách. 
Už v júni 2021 bolo v Iráne zaočkovaných 50% obyvateľov.  Do práce v Iráne ste mohli ísť len s elektronickým potvrdením o očkovani na COVID-19. Išlo o Činskú vakcínu BIBP, ktorá ešte len teraz (jar 2024) dokončila 3.fázu klinického testovania. Ktorý vodca, štát experimetuje takto so svojími občanmi? Vy by ste dali svojim deťom experimentálnu látku, ktorú niekto neotestoval riadne ani na zvieratách? ťažko.  V Iráne sa očkovalo všetkými vakcínami, aj americkým Pfizerom, britskou AstraZenneca, ruským Sputnikom. Skutočne si niekto môže myslieť, že Irán je iný? Nebudte hlúpi. Otvorte oči.
Irán to urobil, podobne ako mnoho štátov sveta. Prezident Tanzánie sa postavil proti globalistickej hre s názvom COVID-19  a zákazal testovať, očkovať aj hovoriť o tejto chorobe vo svojej krajine. Krátko na to, zomrel za podivných okolností.
Viac tu: https://www.inenoviny.sk/rozhovor-s-obyvatelom-tanzanie-bol-ich-prezident-zavrazdeny/
A aktuálne sa ide podľa plánu, Irán zaútočil na Izrael. Globálne otepľovanie nevadí pri zbraniach, aj keď vytvárajú násobne vyššie teploty a riziká v prírode ako činnosť človeka na celom svete. Vojny robia hlavne globálne otepľovanie a hlavné sankcie by mali byť uvalené na zbrojarské firmy. Lenže tie sa veselo smejú s ľudskej hlúposti a nepochopenia. Vojna je mier ako povedal Orwell.
WHO zásobovalo Irán 150 pľucnými ventiláciami a aj PCR testami. Keď treba škodiť, tak riadne. Hlavne od WHO financovanej výrobcami vakcín.
Ešte v máji 2022 Irán vyžadoval pri letoch do krajiny negatívny test na COVID-19, alebo certifikát o očkovani u ľudí nad 12 rokov.
A rovnako aj Irán hrad divadlo svojich lídrov, ako sa očkujú… https://www.rferl.org/a/iran-covid-homegrown-vaccine-setbacks/31523285.html

Vojna s Izraelom je ďalšim plánovaným procesom rozdeľovania sveta, šírenia nenávisti, spomalenie až zastavenie pokroku, zvýšenie kontroly svetovej populácie, vytváranie nepokoja a následne vznik množstva psychických problémov, vrážd, samovrážd…. A satan sa teší.



Nejčtenější za týden