Šéf protikorupční skupiny WEF je zároveň šéfem agentury Reuters a členem představenstva Pfizeru
RSS

Šéf protikorupční skupiny WEF je zároveň šéfem agentury Reuters a členem představenstva Pfizeru

Parádní, že? Člen představenstva jedné z nejzkorumpovanějších korporací na světě a zároveň šéf agentury, která má za cíl určovat jedinou možnou pravdu, kterou tlumočí přes celosvětová korporátní média, má zároveň dohlížet na korupci. Zdá se, že zde opět někdo naléhavě potřebuje něco zamést pod koberec. Třeba  další uvolňování dokumentů o průběhu klinických testů Pfizeru, které již ukázaly mnohé velmi skandální informace.
Jim Smith sedí v představenstvu společnosti Pfizer, je ředitelem tiskové agentury Reuters a členem představenstva protikorupční skupiny na Světovém ekonomickém fóru.
Smithova vedoucí role v iniciativě Partnering Against Corruption na Světovém ekonomickém fóru (WEF) následuje po sporech o jeho  pozici ve farmaceutickém gigantu a mainstreamovém médiu, které často – samozřejmě výhradně kladně –  informuje o společnosti Pfizer. Agentura Reuters zveřejnila  desítky tisíc článků pokrývajících nebo zmiňujících společnost Pfizer, ačkoli články nikdy neodhalily Smithovo spojení s žádným subjektem.
Smithova úloha je samozřejmě jasná – vychvalovat genové přípravky Pfizer a konat tak i prostřednictvím dalších napojených korporátních médií z celého světa. Pokud tedy občas narážíte na články o „skvělých covid vakcínách,“ pak vězte, že je velmi pravděpodobné, že za nimi stojí právě Smith, resp. jeho agentura Reuters, od níž čerpá celý mainstream.
Smith je  členem představenstva  iniciativy WEF Partnering Against Corruption, přezdívané „přední obchodní hlas v boji proti korupci a transparentnosti“.
„Jedná se o jednu z nejsilnějších meziodvětvových snah Fóra o spolupráci a vytváří velmi viditelnou platformu stanovující agendu tím, že spolupracuje s obchodními lídry, mezinárodními organizacemi a vládami na řešení korupce, transparentnosti a rizik vznikajících trhů,“ vysvětluje synopse WEF. 
V této roli Smith přispěl články na web WEF, včetně článku z roku 2017:  „Korupce a narušení důvěry“.
„Dnešní společný boj proti korupci jde daleko za rámec dodržování předpisů. Problematičtější je hluboký a zhoršující se deficit důvěry, který existuje mezi institucemi a jednotlivci,“ začíná Smith, který naříká nad ztrátou důvěry veřejnosti v mainstreamová média.
Článek však přichází v době, kdy se Federální úřad pro léčiva a společnost Pfizer pokoušejí odložit vydání dokumentů souvisejících s účinností jeho vakcíny proti COVID-19 .
WEF byl obviněn ze zneužívání COVID-19 k prosazení své agendy  „Velkého resetu“  k prosazení své radikální agendy zrušení soukromého  vlastnictví . 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Šéf protikorupční skupiny WEF je zároveň šéfem agentury Reuters a členem představenstva Pfizeru se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden