Belgie: Za nenošení roušky tříměsíční trest odnětí svobody a 4000 eur pokuty
RSS

Belgie: Za nenošení roušky tříměsíční trest odnětí svobody a 4000 eur pokuty

Mnohé studie již dokazují, že dlouhodobé nošení roušek nejen nemá žádné epidemiologické opodstatnění, ale je dokonce škodlivé. I přesto se stále najdou země, kde je povinně přikazují. A někde dokonce můžete dostat za odmítnutí tohoto zbytečného náhubku, jehož dlouhodobé nošení mnoha lidem narušilo imunitu, trest odnětí svobody a pokutu.
Tedy zatímco rádoby lékaři, kteří ordinovali po telefonu a odmítali své pacienty léčit, což nejeden nepřežil, jsou z obliga, neboť jednali na zvrácený příkaz vlády, tak lékaři, kteří se odmítli některým nesmyslným příkazům podřídit, mají být trestáni. Asi tak, jako jistá belgická lékařka, které ani jeden pacient nezemřel „na covid“ ani „s covidem,“ což je ovšem pro systém v tomto případě nepodstatné…
Praktická lékařka Clo Cornelissenová z belgického Tongerenu byla po odvolání odsouzena  k podmíněnému trestu odnětí svobody v délce tří měsíců a pokutě 4000 eur.  Její „zločin“: během druhé „covidové vlny“ ve své praxi nenosila roušku.
Podle praktické lékařky není koronavirus vražedným virem a koronavirová opatření nemají žádný prokazatelný účinek. Ve své praxi vyvěsila plakát s nápisem „náš imunitní systém je dokonale schopen nás chránit“, a že „roušky jsou škodlivé“ .
Praktická lékařka řekla, že roušku nenosí, protože jí to omezuje příjem kyslíku, omezuje komunikaci s pacienty a je jejím právem budovat si imunitu proti covidu. Cornelissenová dodala, že mezi jejími pacienty nedošlo k žádnému úmrtí na covid.
Verdikt rozrušil spoustu lidí. „Doktorka Clo Cornelissenová byla dnes soudem odsouzena k odnětí svobody a pokutě. Je to proto, že má svobodnou vůli a řídí se ústavou. V jaké zemi to žijeme?“ ptá se Sarah Melis, mluvčí organizace Společně pro svobodu.
‚t Scheldt, belgická satirická webová stránka, tweetovala: „Naše vláda je nemocná diktatura.“
„V Belgii je lepší hromadně znásilnit dívku. Pak sotva uslyšíte justiční systém Vincenta Van Quickenbornea a zbavíte se ho esejí. Ale odmítnout nosit roušku? Měsíce ve vězení!“ píše Bart Deckers, vůdce strany Vlaams Belang v Balen-Olmen. Pozn.: Politik zde zřejmě naráží na případ, kdy tlupa mladých muslimů hromadně znásilnila nezletilou dívku. Za trest dostali napsat esej o tom, jak se mají chovat k ženám a kurzy dobrého chování. Žádné vězení, ani podmínka a už vůbec ne pokuta…
„Výsledek šíleného systému. Kdo otrocky neposlouchal, musí zaplatit,“ reaguje právník Steven Vermeylen.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Belgie: Za nenošení roušky tříměsíční trest odnětí svobody a 4000 eur pokuty se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden