Už nejsem normální …
RSS

Už nejsem normální …

NIKOLA BORNOVÁ
Když uděláte ten šílený krok a začnete pod vlastním jménem veřejně prezentovat názory a informace, které nezapadají do té jediné oficiální režimní „pravdy“, přijde naprosto pochopitelná reakce . Zastánci jediného povoleného pohledu na svět se kolem vás začnou rojit jak vosy kolem chutného zákusku. Čím vyšinutější doba, tím častěji dostáváte žihadla za to, že neopakujete polopravdy a lži tak, jak vyžadují paraziti přisátí na vládnoucí systém.
 

Útoky na „blázna“, který otvírá tabuizovaná témata nebo odhaluje oficiální nesmysly a lži, jsou jen výjimečně faktické nebo racionální. Takřka vždy jsou proti „kacíři“ používány argumentační fauly všeho druhu. Cílem totiž není vyvrátit to co říkáte, ale veřejně vás ponížit, zastrašit a ublížit vám. Pro samozvané bojovníky za udržení oficiálních pohádek je povoleno využít jakýkoli možný prostředek, který by ty vaše ohavné řeči umlčel. Je to pořád účinné a hlavně – pro takový postup nemusíte o problému naprosto nic vědět. Stačí používat nacvičené a ověřené fráze a vítězství je v kapse…i když jen falešné.
Dovoleno je vše. Třeba absolutní překrucování toho, co říkáte. Vytrhávání vašich slov z kontextu a následné rozcupování toho, co jste vůbec neřekli. Nesmírně oblíbené je i vaše veřejné značkování naprosto nesmyslnými nálepkami jako nácek, ruský šváb, dezinformátor, konspirátor, nevzdělaný buran z vesnice, islamofob, extrémně-pravicový populista atd. – zásobník nesmyslných nálepek je obrovský a dál rychle roste.
Nad takovými pochvalami mohu jen pokrčit rameny…
Paraziti, kteří v aktuálním nastavení systému mohou nerušeně krást a plnit si v něm různé velikášské sny i sexuální úchylky, samozřejmě rádi popouzí lidi mdlejšího rozumu k tomu, aby „kacířům“ dělali problémy kde to jen jde. A tak vás poslušní otroci a zmanipulovaní ňoumové třeba hromadně nahlašují na internetových službách, abyste mohli být zablokováni nebo jste dostali alespoň „shadowban“. Nebo o vás píší nesmyslné příspěvky na sociálních sítí a články, které vás prezentují jako blázny nebo agenty cizí mocnosti (dříve byste byli agenti imperialistů, dnes jste agenti Putina – princip je pořád stejný). Přepisují vaši wikipedickou stránku, abyste působili jako nějaký krvelačný „extrémně-pravicový“ extremista. Dělají cokoli, aby vás před ostatními očernili a vzali vám možnost jakkoli veřejně mluvit.
Dotyčný redaktor se nedal od agresivního ideologa zastrašit – rozumných a odvážných lidí je mezi námi víc, než se zdá!
Pokročilejší případy dokonce volají k vám do práce, aby upozornili váš management na to, že jste pro firmu ideologicky nebezpeční. Nebo obvolávají vaše obchodní partnery, aby je zastrašili, že spolupracovat s takovou „imperialistickými agenty / proruskou špínou“ jako vy je pro jejich byznys velmi nebezpečné (opět není třeba žádných důkazů). Ti úplně nejkvalitnější nekňubové a loutky na vás dokonce podávají trestní oznámení – taková, která v normálně fungujícím soudním systému nemají sebemenší šanci na úspěch a měly by být klasifikovány jako pohrdání soudem…ale problémy a starosti vám to přidělá a o to jde. Paraziti pak tyhle ňoumy spokojeně poplácají po zadečku a třeba jim i hodí nějakou kostičku od svého přecpaného hodovního stolu.
Cílem otroků systému je vždy to samé – znechutit vás, očernit vás, připravit vás o obživu, zastrašit vás a vaše blízké, ublížit vám…a  hlavně nikdy nepřemýšlet o ničem z toho, co říkáte a píšete ! Tím by se z nich stali také kacíři a jejich sociální bublina by je okamžitě vyvrhla ze svého hřejivého náručí. Mezi konformisty nezáleží na tom, co je pravda, co je morální a co je čestné – jediné, na čem záleží, je validace od ostatních otroků v jejich sociální bublině.  Oh, jak dobře umí s tímhle myšlením pracovat globální mafie!

Takže – já už prý nejsem normální. Jsem zlý kacíř, ideozločinec, mám v hlavě vymeteno a „na, tady máš číslo na psychiatrii“.
A já se vám k něčemu přiznám.  já j sem ráda, že nejsem v aktuální společnosti považovaná za „normální“ . Já už totiž vůbec nesouzním s aktuálními „elitami“ a s tím, jaké se snaží udržet nastavení společnosti. V mém světě jsou důležité úplně jiné věci než v jejich. Nezáleží mi na počtu „lajků“, které mi dají nějací anonymové na internetu. Je mi fuk, jestli mě pochválí nebo pokárá nějaký boháč, který se k penězům dostal pomocí podvodů. Je mi u zadku, že „tohle přece říkaj všichni, takže to tak musí bejt!“.
Pro mě jsou důležité jiné věci, než validace nějakou sociální bublinou nebo kosti hozené od stolu.
Pro mě je zásadní čestné chování.
Nade všechno si vážím pravdy a snažím se ji hledat, říkat, psát, slyšet i dýchat. Někdy se možná spletu, ale když na to přijdu, tak si dál netrvám na svém, ale opravím se a případně i omluvím.
„Hledej pravdu, prav pravdu, slyš pravdu, uč se pravdě, miluj pravdu, braň pravdu až do své smrti.“
–Jan Hus
Cením si přirozenosti, souladu s přírodou, lásky k rodině, lásky v vlasti, racionality, lidskosti a laskavosti. Protože ženy mají být laskavé, to je přece jedna z největších ženských ctností.
Zásadní je ale i schopnost bránit se agresorům a odvaha. Odvážní totiž musí být nejen muži, ale i ženy, i když každý vlastním způsobem. Tím neříkám, že každý má nějakou přidělenou roli – naopak, cením si skutečné individuality. Ale jsou určité přirozené tendence a ty jsou většinou zdravé a umožňují nám žít a předat zdravý život dalším generacím.
„Elity“ se ale v aktuální společnosti propagovat, že „normální“ je povrchost. Snaha zalíbit se všem. Agresivně zahlazují nepříjemné skutečnosti. Zastrašují a trestají skutečně svobodné myslitele. Propagují podvody a kradení jako něco úplně přirozeného. Omlouvají a dokonce i propagují promiskuitu, braní drog, nenávist mezi pohlavími i rasami, posmívají se duchovnímu životu, nenávidí původní kulturu své hostitelské země, překrucují realitu podle aktuálních potřeb vládnoucích oligarchů, překrucují slova ve svůj pravý opak…s ničím z toho se prostě neztotožňuju.
A proto říkám –  ano, v aktuálním světě už nejsem normální. A jsem na to hrdá!
 
bornova.pub
The post Už nejsem normální … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden