Velká Británie: Afghánec se v autobuse pokusil podříznout chlapci hrdlo, dostal směšný trest
RSS

Velká Británie: Afghánec se v autobuse pokusil podříznout chlapci hrdlo, dostal směšný trest

Zvykejte si. Za urážku muslimů nebo například LGBTQ, případně za nenošení roušky můžete dostat horší trest než za vraždy. Nevěříte? Zkuste si vzpomenout na to, kolik muslimů již bylo po vražedném – a dokonce i dokonaném – útoku seznáno psychicky nemocnými. Po celé Evropě jsou takových případů již desítky. A to včetně masových vrahů, jakým byl například Somálec, který vloni vraždil v německém Würzburgu.
Mnohé z těchto nepotrestaných činů by totiž nebyly potrestány ani podle práva šaría. Jde tak o další důkazy přibližování evropského práva právu šaría…
Afghánec , který nebyl i přes 23 trestných činů – včetně znásilnění –  deportován z britského území, dostal směšný trest za pokus podříznout hrdlo chlapci v autobusu v Runcornu v Anglii.
Hamid Akhonzada, který přišel do Británie údajně ve věku 16 let a tvrdil, že je uprchlíkem před afghánskou vládou podporovanou Západem před deseti lety, zjevně nečelil žádným významným trestům za své četné zločiny, vzhledem k tomu, že byl na svobodě loni v březnu, kdy k útoku došlo.
Korunní soud v Chesteru si vyslechl, že Akhonzada, který tvrdil, že má „blízko k Alláhovi“, údajně slyšel hlasy, když držel hlavu své 17leté oběti. Chlapci přejel přes přes hrdlo čepelí nože, který byl popsaný jako steakový nůž. Představoval si prý, jak by ho mohl zabít jako zvíře poté, co seděl za ním a jeho 16 letou přítelkyní, ve veřejném autobuse.
Navzdory tomuto šokujícímu svědectví, vylíčenému v  soudní zprávě  a kamerovému systému útoku, ho prokurátoři neobvinili z pokusu o vraždu – hrdlo oběti nebylo zcela otevřeno, ačkoli bylo zapotřebí ránu sešít, aby se zastavilo krvácení a jeho přítelkyně byla také zraněna – ale přijal přiznání viny k relativně menším zločinům. Byl obviněn za úmyslné zranění nožem na veřejnosti.
Byl také odsouzen za napadení, když zbil vězeňského strážce poté, co byl vzat do vazby. Zbil ho tak brutálně, že byl ponechán v bezvědomí několik minut.
Za to dostal kariérní násilný zločinec a sexuální delikvent pouhé čtyři roky plus čtyři roky podmíněně a to navzdory spoustě tvrdých řečí o tom, jak jeho „záznam o násilí a sexuálních útocích byl zákonným přitěžujícím faktorem“.
Je třeba poznamenat, že si ani vězni odsouzení k „doživotním“ trestům v Británii téměř nikdy neodsedí celý svůj trest za mřížemi, protože mají nárok na automatické předčasné propuštění na základě licence v polovině nebo vzácněji ve dvou třetinách svého trestu. Je tedy možné, že ani tento Afghánec si neodsedí celé 4 roky.
Je také možné, že se k číslu čtyř let dospělo sečtením trestů za různé trestné činy, které budou vykonány souběžně – tj. ve stejnou dobu – takže všechny kromě nejdelšího jsou v podstatě bezvýznamné.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Afghánec se v autobuse pokusil podříznout chlapci hrdlo, dostal směšný trest se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden