„Operace Termostat“: Přídělový systém energie a posun od Ukrajiny ke klimatu?
RSS

„Operace Termostat“: Přídělový systém energie a posun od Ukrajiny ke klimatu?

K přídělovému systému zejména plynu a ropy zcela jistě ve většině evropských zemí dojde. Zelená politika založená na lžích o globálním oteplování ve spojení se zničujícími sankcemi, které evropské země zbavují obvyklých dodávek plynu a ropy, dřív či později k přídělovému systému ve většině zemí bezpochybně povedou.
Itálie je první evropskou zemí, která oficiálně začala s přídělovým systémem po omezení dodávek ruského plynu a ropy.
Od května nejméně do března 2023 bude ve veřejných budovách po celé zemi zakázáno nastavit klimatizaci v létě na méně než 25 stupňů nebo vytápění v zimě na více než 19 stupňů.
Plán, v tisku přezdívaný „Operace Termostat“, je prodáván jako způsob, jak mohou obyčejní lidé projevit „solidaritu“ s ukrajinským lidem, jak řekl italský nikým nevolený premiér Mario Draghi:
Chceme mít klid nebo chceme zapnout klimatizaci?
Sice není jasné, jak má nastavení termostatu přispět k „míru“, ale žijeme ve věku sentimentální manipulace namísto rozumu, takže – prostě tomu věřte tak, jako většina lidí věřila lžím, které takřka bez ustání chrlí poslední dva roky mainstreamová média i politici.
The Guardian například  ilustruje příběh mírovými  uměleckými díly, která údajně vytvořili italští školáci (z nějakého důvodu v angličtině).
Zatím se nemluví o rozšíření tohoto typu přídělového systému energie na soukromé společnosti nebo domácnosti, ale postupně se zcela jistě přídělový systém zaměří na všechny. Dá se očekávat, že další země budou následovat.
Poté se samozřejmě objeví názorové články, které budou klást otázky jako : „Dali jsme plyn na příděl, abychom bojovali proti Putinovi, proč ne proti změně klimatu?“  a titulky říkající:  „Celoevropský přídělový systém plynu byl dobrý pro planetu,“  nebo něco podobného.
… No jo, jenže to se už děje.
„New Yorker“ totiž publikoval tento názorový článek na „Den Země“  pod titulkem:
Na tento Den Země bychom měli pomoci životnímu prostředí – a Ukrajině
Tvrdí, že příděl energie v boji proti Putinovi je stejně dobrý jako snaha o vítězství v boji proti Hitlerovi a jistě by byl také dobrý pro planetu:
Během druhé světové války si vítězství vyžádalo více ropy. Ve válkách, které dnes ovládají zeměkouli – Putinovým zabíráním půdy na Ukrajině a globálním zabíráním půdy způsobeným stoupající hladinou moří a šířícími se pouštěmi – vítězství vyžaduje, abychom se co nejrychleji dostali pryč od fosilních paliv.
Existují dokonce náznaky kvazi-lockdownu – tentokrát s cílem porazit Putina a bojovat proti změně klimatu:
Každý, kdo může pracovat z domova,  by v tom měl pokračovat , alespoň v pondělí, takže celostátní doprava dojíždějících se zkrátí o jeden den. Mohla by se více využívat spolujízda se skutečností, že na silnicích jsou nyní dva miliony elektromobilů, které budou využívány ke zvláštnímu využití. Mohlo by být k dispozici více cyklostezek, a když začne sezóna klimatizace, Američané by mohli otočit své termostaty o stupeň výše.
Nezapomeňte, že lockdowny  byly prodávány jako šetrné k planetě téměř od začátku , i když nedávaly téměř žádný smysl. Záměr byl od začátku celkem zřejmý. A nezapomeňte, že globalisté již dlouho plánují klimatické lockdowny, které by měla v budoucnu vyhlašovat WHO.
Je zajímavé, že „Operace Termostat“ byla oznámena 22. dubna – na Den Země – i když to nemá nic společného se změnou klimatu. Je také pozoruhodné, že klimatické protestní skupiny přijaly myšlenku vyzvat k celoevropskému bojkotu ruských fosilních paliv . Po celé Evropě klimatičtí „Greténi“ blokovali dopravu ve jménu klimatu a Ukrajiny s týmiž hesly na transparentech.
Už víme, že naplánovali  „posun od Covidu ke klimatu“ a kroky, jako je tento, znamenají, že se také mohou snadno „přehoupnout od Ukrajiny ke klimatu“.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden