Nemohu jinak …
RSS

Nemohu jinak …

Rakušan:
“Ten mnou nově založený protiteroristický a protiextremistický útvar má mj. i za úkol zabránit podobným excesům, jaký se stal v Brně. Je nepřípustné, aby banda proruských švábů dehonestovala symbol okupovaného státu. NCOZ ztotožní všechny účastníky a bude je nadále sledovat…“

Jana Zwyrtek Hamplová:
“Tento vámi založený útvar a vaše výroky jsou hrubou urážkou lidí, kteří narozdíl od vás nahoře jsou dnes reprezentanty národní hrdosti. Váš výrok o dalším sledování těchto lidí (!!!) a jejich hrubé urážky (!!!) podrobíme s kolegy v ProLibertate právní analýze, a poskytneme těm lidem veškerou právní pomoc v obraně proti vám.
Uvědomte si rovněž, že jste předsedou strany, jejíž významní představitelé čelí aktuálně vážnému podezření z dlouholeté korupce a organizovaného zločinu, a k tomu nám naopak vaše jasné vyjádření zcela schází. Namísto toho urážíte jiné.
Také by bylo dobré, než pronesete podobné věty, abyste se rozhlédl – nesedíte v hospodě čtvrté cenové skupiny, ale jste, probůh (!!), ministr vnitra…
Jím byste ovšem z důvodu střetu zájmů už dávno neměl být. Ale pokud jím zatím jste, dbejte toho, aby nebyly dehonestovány symboly našeho státu a nebyli diskriminováni čeští občané. Protože právě proto tam mimo jiné jste, pokud vám to prozatím nikdo neřekl.
Je neuvěřitelné, že něco podobného si vůbec dovolujete vůči občanům své země vyslovit… ODSTUPTE.”
Tento text odejde v pondělí formou osobního dopisu k rukám ministra Rakušana jako reakce na citovaný výrok. Nemohu jinak.
 

Jana Zwyrtek Hamplová
The post Nemohu jinak … first appeared on .


Nejčtenější za týden