Rozhovor s lékařem MUDr. Janem Hnízdilem
RSS

Rozhovor s lékařem MUDr. Janem Hnízdilem

ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN

Rozhovor s MUDr. Janem Hnízdilem, specialistou celostní medicíny a autorem knih o zdraví
„Špičky farmaceutických firem, médií, bank, politici, to jsou z velké části psychopaté. Neznají stud, neznají svědomí. Chtějí vládnout, ale osm miliard lidí se těžko ovládá. Takže zneužilli brutálním způsobem běžný virus k mocensko-politickým účelům. Šířením neustálého strachu se podařilo lidi v historicky krátké době uvést do stavu podobnému hypnóze. A pokud je člověk v hypnóze, tak automaticky vykonává pokyny manipulátora. Budeš se testovat. Nasadíš si roušku. Nebudeš vycházet. Seď, nic nedělej, čekej na vakcínu. Ty lidi se nechávají týrat v přesvědčení, že je to pro dobro,“ říká lékař MUDr. Jan Hnízdil, specialista celostní medicíny a autor několika knih o zdraví. Obdobným způsobem byla podle něj zneužita Ukrajina, kdy manipulovaní lidé zcela přestávají uvažovat v kategorii mír, všechen prostor vyplňuje válka. „Tak jako je pro člověka nemoc informací o tom, že musí ve svém životě něco změnit, aby se uzdravil, tak je krize pro současnou civilizaci informací o tom, že se jako jednotlivci i jako civilizace musíme začít chovat úplně jinak… Psychopati mohou manipulovat jen s tím, kdo se manipulovat nechá. Jde o to, aby se povedlo probudit vědomí a svědomí té klimbající polozhypnotizované většiny, protože pochopitelně jsou tady zájmy těch koncernů a politici, to jsou jen nastrčené figurky,“ uvádí Hnízdil.


Během posledních dvou let byly podle Hnízdila smeteny ze stolu veškeré zásady medicíny. Dříve se nikdy neočkovalo v době epidemie, nikdy se neočkovalo mimo lékařská zařízení, vždy se vyhodnocoval zdravotní stav očkovaného, sledovaly se nežádoucí účinky a za očkování vždycky nesl někdo odpovědnost, především výrobce očkovací látky. „Připadám si jako bych sledoval nějaký béčkový hollywoodský katastrofický film, který je ale realitou. My to skutečně žijeme a máme ideální šanci buďto se stát padouchem, nebo stát na straně dobra. A myslím si, že neexistuje nic mezi,“ komentuje současný stav společnosti a medicíny s tím, že to, jak se chovají špičky korporací a politici, není překvapivé. „Představte si situaci, že by lidé masově porozuměli svým nemocem a začali se uzdravovat. No to by byl konec byznysu. K čemu by nám byly pojišťovny, ministerstvo, odborné společnosti, farmaceutické firmy. No to nelze dopustit. Tady je neustále potřeba udržovat stav strachu a nemoci a nabízet řešení. Podívejte se , my se o vás postaráme, my na to máme lék,“ shrnuje.
Kdo je MUDr. Jan Hnízdil
Jan Hnízdil vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Po škole pracoval jako odborný asistent na katedře tělovýchovného lékařství Fakulty tělesné výchovy a sportu. Složil atestace z interního lékařství a rehabilitačního lékařství, deset let vedl rehabilitační oddělení fakultní poliklinky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Praxe ho dovedla k psychosomatice a celostnímu přístupu k medicíně. „Zjistil jsem, že jenom klasické biologické vzdělání mi nestačí k pochopení nemocí pacientů. Potřebuji poznat je, jejich povahu, jejich živitní situaci. Dělám vlastně tlumočníka mezi tělem a myslí pacienta, překládám mu, co mu tělo nemocí sděluje,“ popisuje svůj přístup k léčení, který aktuálně praktikuje ve svém soukromém centru Hnízdo zdraví . Jeho praxe se podle jeho vlastních slov příliš neliší od praxe někdejšího venkovského lékaře, který míval v péči celou rodinu a při stanovování léčby se důkladně zabýval i celkovým kontextem života pacienta. Jan Hnízdil je autorem či spoluautorem několika odborných a popularizačních publikací, včetně knihy Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo, která se zábavnou formou zamýšlí nad psychologickými profily vrcholových českých politiků.



#gap-640719959 {
padding-top: 30px;
}








#image_1846624037 {
width: 100%;
}






#gap-359349711 {
padding-top: 30px;
}



Informace o sdílení tohoto videa :
Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee



Článek Rozhovor s lékařem MUDr. Janem Hnízdilem se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden