„Když jsme to viděli, spadla nám čelist!“ Princ Andrew má obavy z nové fotografie
RSS

„Když jsme to viděli, spadla nám čelist!“ Princ Andrew má obavy z nové fotografie

Kolem prince Andrewa (62) je v poslední době klid. „Palácová ostuda“ se v minulosti téměř úplně stáhla z očí veřejnosti a v královském programu už nehraje téměř žádnou roli. V únoru královnin syn (96) unikl hrozícímu občanskoprávnímu procesu.







Nyní by se situace pro prince, který je obviněn ze zneužívání, mohla opět zhoršit: BBC prý získala „ostudnou fotografii“ , která může vévodu dostat do vážných problémů.



Fotograf Mark Harrison, který údajně fotografii pořídil, řekl deníku Daily Mail: „Zatím ji viděla jen hrstka lidí, ale pro královskou rodinu by to byla velká událost.“




Princ Andrew kvůli obvinění ze znásilnění už nemá vojenské hodnosti a královskou záštitu
Co přesně snímek ukazuje, zůstává prozatím tajemstvím. Údajně však byla pořízena onoho listopadového večera roku 2019, kdy Andrew poskytl katastrofální rozhovor pro televizi BBC.



Princ tehdy chtěl prohlásit, že je v Epsteinově skandálu nevinný, ale ve skutečnosti mluvil s novinářkou Emily Maitlisovou.



Od rozhovoru s Dianou se pravděpodobně nestalo, že by BBC poskytla rozhovor, který by královskou rodinu tak poškodil. BBC údajně nyní dokonce pracuje na filmové verzi Andrewova trapného vystoupení. Ve filmu by se mohla objevit i zničující fotografie, kterou Harrison pořídil.




Papež tehdy „požehnal“ Epsteinovi a Maxwellové, aby ukázali své všemocné vazby
Fotografie Andrewa je prý šokující



Andrew prý tehdy trval na tom, aby snímek nebyl nikdy zveřejněn. V rámci dramatizované prezentace by na to však producenti mohli mít právo, jak píše Daily Mail. V takovém případě bychom pravděpodobně neviděli původní záběr, ale rekonstrukci s hercem.



Zdroj, který už „šokující“ záběr zachytil, slibuje: „Když jsme to viděli, spadla nám čelist. Princ Andrew by byl opravdu zděšen.“



Je těžké si představit, co je v záběru. Ale vévoda z Yorku už asi nemůže nikoho překvapit. Nebyla by to pro něj první zničující fotografie.




Synovi Alžběty II. hrozí soud kvůli obvinění ze znásilnění
Nezapomenutelný je snímek s Epsteinovou asistentkou Ghislaine Maxwellovou (60) a údajnou sexuální obětí Andrewa Virignií Giuffreovou (38).



Letos skutečně chtěla zdiskreditovanou královskou rodinu pohnat před soud. Z oprátky se mu však podařilo dostat díky milionovému vyrovnání. Prozatím.



Zdroj: bild.de
Článek „Když jsme to viděli, spadla nám čelist!“ Princ Andrew má obavy z nové fotografie se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden