Ženy to těžší maj
RSS

Ženy to těžší maj

„Dnešní bílé ženy jsou obětmi špatného Systému, zločinné fašistické ideologie feminismu a špatné části mužů.“
Předmluva autora
To jste od zlého šovinisty Aliena nečekali, že? Jak říkám v jedné ze svých černoprdelních vetřelčích audio pohádek – Jéééén si nemyslete.
Roky od části hluchoslepých kritiků poslouchám, že píšu jen o ženách a děvkách, přestože tento typ článků tvoří jen cca 30% mého publikačního portfolia. Roky poslouchám, že jen nadávám na ženy, nemám je rád a jsem na ně zlý. Přesto, že mám ženy rád, jen nesnáším děvky a feministky. A přesto, že už dlouho nadávám hlavně na špatnou část mužů a na špatný společenský Systém. Článků či textových útvarů, kde mluvím hezky o ženách, mám celkem dost. Tento ale bude první určený k publikaci na chlapském médiu.
Dnes se na všechny ty mužské problémy se ženami podíváme z opačného úhlu pohledu.
Vezmeme si dotaci, necháme se přešít na ženu, vyděláme na tom knihou o našem příběhu a vzhůru do toho.
Ženy to dnes mají hodně složité. Není o co stát. Ne náhodou se říká v nejmenované víře, že když muž naloží nesmysluplně se svým životem, tak bude v příštím životě za trest nejvyšším předsedou všehomíra jmenován ženou. Tak počkat, takhle by to asi nešlo, ach ty šovinistické zlozvyky.
Ženy jsou úžasné. Až na děvky a feministky. Tedy, některé děvky jsou taky celkem fajn, když děvkaří s vámi.
Vysoce obdivuji a respektuji ctěné dámy a mámy od dětí, které žijí v celoživotním vztahu s jedním mužem, udržují úplnou rodinu a mají děti s jedním tatínkem. Vy jste to zlato a svatý grál národa, bez vás bychom byli doslova nic. Ženy jsou skvělá část lidstva, jen musí být odmalička i v dospělosti dobře vedeny. A to je na slušné části mužů a na správné hodnotové školní, mediální, kulturní propagandě režimu. Tak, to už je lepší začátek.
Ženy to dnes mají opravdu těžké.
Zleva na ně odmalička a celou dospělost útočí feminismus, zprava na ně útočí emancipace a prostředkem je běží zkurvit různí bezcharakterní hajzlové a děvkaři. Kdo se v tom má jako orientovat a ještě zůstat dáma.
Do toho je režim povinně nutí donekonečna studovat nesmysly, dělat kariéru, cestovat, kurvit se a otročit u cizích otrokářů za pár kaček na osamocení. Je zázrak, pokud se z toho všechny do pětadvaceti nezblázní nebo neuchlastají a neusebepoškozují. Ne nadarmo je muslimské ženy považují za týrané chudinky. A upřímně je litují, že je jim zakázáno mít co nejdříve kupu dětí, pečovat o ně a o domov, a nemuset někde jako podřadná otrokyně makat na cizím pro cizí muže jen proto, aby měly kde bydlet a co jíst.
Feminismus je pak dokonalý psychický virus a promyšlená fanatická víra, vytvořená na míru ženské CNS tak, aby v ženě podporovala vše špatné a ničila vše dobré. Nelze se tomu jako žena bez pomoci muže bránit.
Nově tu máme fenomén femisociopatie, který spojil starý špatný feminismus s digitalizací a socsítěmi.
Takže v dopadu je zde nová generace mladých holek, které mohou sloužit místo lednice na chlazení piva a místo diktátorů na masové genocidy mužů. Už nejen chovat se hezky, vařit, být věrná nebo rodit jest špatné, áno.
Mít nějaké emoce, navázat trvalé pouto s mužem a chtít prožít lásku, jest nově také zakázáno. Jsou asi tak emoční a schopné hlubšího pouta jako vykastrovaný sociopatický losos.
Kurvafix, kdo má s tímhle pracovat. To už nezvládnou ani Mistři starých časů, kterým ležely všechny u nohou, chudáci mladí kluci. Pardon, za nevhodnou šovinistickou menstruační vložku, už se to nestane.
Chci říkat o našich vašich ženách něco hezkého, ale nějak mi to nejde přes vousy, když se dívám ve společnosti kolem sebe. Jsem ze staré školy, mám rád hodné, poslušné, oddané, vzhledově přirozené ženy.
My máme nejkrásnější ženy na světě, když pomineme, že nám ty skutečně nejkrásnější odvádí ve 12-18 letech mafie a sekty do ciziny, do porna, do privátů a do satanistických klubů. Ale chovají se nejhůř na světě. Ale jestli za to chcete, pánové a kluci, někomu nadávat, musíte se podívat do zrcadla nebo na své otce.
Ženy nejsou ani dobré ani špatné, ani hodné ani zlé, jsou to ženy. A budou přesně takové, jaké si z holčiček vychováme. Příroda je v tom neskutečně moudrá, to jen my muži jsme nějak zblbli. Byly časy, a ne ještě tak dávné, kdy jsme měli ženy nejen nejkrásnější, ale také nejhodnější, nejvěrnější, nejoddanější a jedny z nejplodnějších.
Tím se dostáváme k mužům. Kde má dnes, do prdele, taková hodná, poslušná, oddaná, přirozená dáma přesně sehnat toho dominantního, hrdého, silného, chlupatého rytíře dávných časů mezi všemi metrobuzíky, co se na ni všude tlačí? Není pak pro ni snazší začít se chovat, myslet a vypadat jako feministická děvka, aby dokázala taková hovada snést? Ženy jsou totiž vysoce docilní, což je další úžasný dar přírody nám mužům a opět jsme my za idioty. Docilita, vy volové, znamená, že stačí ženám ukázat, kam a jak vysoko mají skočit a ony vyskočí.
Ne, to není další šovinistická vložka, neserte mě! To je lichotka a fakt! Říkat pravdu nebo vědecká fakta neznamená být zlý nebo urážet. Od kdy se vlastně stal z pravdy a faktů hate speech? Asi, když prvnímu buzíkovi spadl na hlavu druhý žid a společně upadli na první feministku (jo, to byl skoro vtip, ne trestný čin, jak jinak).
Takže, jistě není pro každého chlapa nic lepšího než mít doma konfliktní, namyšlenou, promiskuitní krávu, která má na každou věc tisíc vlastních názorů převzatých ve škole a z ženských časopisů a socsítí. A která mu porodí sotva jedno dítě a pak s ním o něj bude jako správná feministická mučednice dalších dvacet let válčit.
Nicméně, o něco menší zlo tam bylo mít pokornou, oddanou holku, kterou dostatečně odmalička vyděsili doma, ve škole nebo v kostele, že když nebude poslouchat a ctíti nejen otce, ale následně i muže svého a tátu od svých dětí, tak půjde do Pekla nebo dostane přes držku, pičo!
Nebo ještě něco horšího, čeho se každá žena bojí víc než buzík heterouše, neomarxista vlastence nebo žid Ježíše (ne, není tady zas, na Ježíše zásadně nekandiduju, tak schovejte ten kříž i hřebíky, pochodně a sirky postačí).
Tedy, veřejná ostuda a existenční bída (právě se pokřižovalo třináct žen z deseti, feminisace sem nebo tam).
Mimochodem, všímáte si, jak jste hrozně nesví, když někdo použije jinak než oslavně slova jako žid, žid, žid?
A to vůbec nezačal s těmi dalšími slovy na H a K, která na to navazují (nemyslel jsem hovno a kunda).
A každý editor nad takovým článkem taky stokrát přemýšlí, než ho jednou na svůj web řízne, aby ho nezařízli.
Nic nového, nikdy se moc nevyplácí kritizovat nikoho, kdo ve skutečnosti vládne. Nebo nemístně vtipkovat či snad pochybovat. Nebo o tom vůbec mluvit a psát. Nebo o tom mailovat. Nebo na to myslet doma na záchodě.
Bděte!
Do Čechů už 30 let mele nepřátelská nenávistná propaganda, jak jsme hrozní, jak jsme malí, jak jsme neschopní. Uvědomte si! To by nikdy nedělali, kdyby se nás (Čechů a Slovanů) zatraceně nebáli až za hrob. A dobře nevěděli, že jsme vysoce schopní, silní a nebezpeční. A, že když jsme se v historii fakt nasrali, sjednotili a zvedli prdele, stali jsme se rychle i velcí, že se nás bála celá Evropa nebo jsme ji ovládali.
A proto vám po závěrečné tečce musím připomenout jednu dvě budovatelské, které jsou stále aktuální.
Jo, ono někomu pomalejšímu pořád nedochází, proč jsem místo oslavování a urážení žen začal srát chlapy.
Protože, pánové a kluci, jaké tady budeme mít české ženské, určuje to, jací budete vy a vaši synové.
Kde není gentlemanů, není dam. A pak začne, milé ženy, platit i opak – kde není dam, není gentlemanů.
Potom se nesmíme divit, že hovořit k dnešní slečně na téma lásky, celoživotního vztahu a rodiny, je zhruba tak smysluplné jako diskutovat s kouřem svého doutníku (ten tě ale aspoň nenasere, nepomluví, neunaví a neokrade o dům, prachy a děti). Ale to my muži jsme zodpovědni za svět a řád, žena se má starat o děti a domov!
Uzavřu to pozapomenutými poznámkami našich kolonizačních nepřátel z dob jisté Římské říše.
Jak vzdělaní vědí, ta ovládla leccos a leckoho v celém tehdejším známém světě.
Ovšem existovaly výjimky a ne, fakt to nebyl Asterix a Obelix z pohádek.
Na svých mapách a ve svých análech měli zvýrazněná určitá místa a u nich zhruba tyto poznámky:
Nevstupovat, tam řvou Lvi. Ženy jsou tam krásné, ale věrné, nedají vám a radši se nechají zabít nebo vás zabít zkusí. Tam se krvácí a nedá se to trvale ovládnout. Opakujeme – NEVSTUPOVAT, tam řvou LVI a LVICE!
Epilog
Vzhůru již hlavu, národe
Vzhůru již hlavu, národe,
k nebi své zdvihni oči!
Viz: jsou tam i malé hvězdičky,
kol nichž se velké točí!
Toť prostě tím: ty maličké
z jadrného jsou fládru,
ale ty velké a poslušné
jen z plynových jsou hadrů.
Troufám, že při té myšlénce
srdce ti povyskočí –
nuž – buďme tou malou hvězdičkou,
kol níž se velké točí!
Jde to, ach jde! Jen každý hleď
k vlastnímu dobře jádru;
bude-li každý z nás z křemene,
je celý národ z kvádrů!
(Jan Neruda)
Dosti nás
Jsme slabí, malí — Dosti těchto řečí!
Jen kdo tak zoufá, sláb a malý jest.
Oč byla Hellas, byla Róma větší,
než skrání nesmrtnou se dotkla hvězd?
Jak směšné byly našich předků cepy,
když celý svět se zdvihl proti nim,
a hle! svět celý zdrtil vůdce slepý
a Táboru se klonil věčný Řím.
Jen v srdce zápal, chrabrost bohatýrů
a budem vojsko netušených sil!
Sláb jenom ten, kdo ztratil v sebe víru,
a malým ten, kdo zná jen malý cíl.
(Svatopluk Čech)
 
17.07.2022 Alien


Nejčtenější za týden