Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus …
RSS

Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus …

EVA HRINDOVÁ
Giorgia Meloni má dobře našlápnuto. Je to vůdkyně nejsilnější opoziční strany v Itálii. Předčasné volby vyhraje, už se na to těším. Sleduji ji delší dobu a moc jí fandím!
. Mainstreamoví politici mají z jejího vítězství strach a tak už se roztáčí kola očerňování, obviňují ji z fašismu, dělají z ní extremistku. Ovšem nikdo ale nepřiblíží našim ovčanům (ano, kdo na to skáče, je ovčan) její politické priority. Nikde se nedočtete, co má její strana v programu, jaké jsou jejich priority. Lidem to ani nepřijde divné a jako na povel kývají a „třesou“ se strachem z možného vítězství extremistů v Itálii.
Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus . Ještě nedávno jsem se setkala s tím, že mi jedna osoba v družném rozhovoru zcela vážně tvrdila, že SPD je fašistická strana. Stačí se ale zeptat, jak se to jako projevuje a odpovědí je mlčení, blábolení a rozpaky. Že to těm lidem není divné. Přebírají nějaké mantry bez toho, že by k nim měli argumenty.
V případě Georgie Meloni možná bude stačit, že se vyfotila s Viktorem Orbánem.  A já na to říkám: „Orbán a Meloni jsou šance na záchranu Evropy!“
 
Eva Hrindová
The post Když nejsou argumenty, vytáhne se fašismus … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden