Mini jaderné bomby B61-12 „Made in America“ pro první jaderný úder budou brzy dodány do Itálie, Belgie, Německa a Nizozemska.
RSS

Mini jaderné bomby B61-12 „Made in America“ pro první jaderný úder budou brzy dodány do Itálie, Belgie, Německa a Nizozemska.

Evropa se má stát dalším bojištěm amerických jestřábů. Ostatně, dosud se vždy všechny války odehrávaly mimo americkou půdu – a Evropa je odnesla zdaleka nejvíc. Kdopak si dnes ještě vzpomene na to, kdo zpočátku financoval Hitlera? Ale nebudeme se vracet do historie, důležité je, že evropské země mají posloužit jako bojiště v případné válce. I když je fakt, že také v USA již varují občany před případným jaderným úderem. Například v New Yorku vydali hned dvě šílená videa, která mají lidem radit, jak se chovat, pokud bude na město svržena atomová bomba.

Video výše dělá z lidí doslova hlupáky. Pokud by byl výbuch někde poblíž, tak nemají šanci přežít. Pokud již budou v zóně přežití, pak rady, které uvádí, jsou zcela nesmyslné. Například rada, aby se záhy po výbuchu osprchovali a vyslechli si rady v médiích. První, co výbuch jistojistě v širokém okolí vyřadí, bude běžná infrastruktura – elektřina, internet, telefon, voda, plyn…
Jednoduše, nic nebude fungovat, tedy ani tekoucí voda a média. Komentovat další informace je zcela zbytečné, neboť už jen být uzavřen v bytě v mrakodrapu, který nejspíš smete tlaková vlna, zřejmě bude jasným rozsudkem smrti. Nebo jde snad autorům instruktážního videa o to, zlikvidovat co nejvíc obyvatel města?
Z podobného ranku je i další video, ale to již komentovat nebudu. Spíš mi jde o to ukázat, že také v USA již vyvolávají paniku s údajným možným jaderným úderem. Zda jde jen o vyvolání paniky se můžeme jen dohadovat. Na druhou stranu je jasné, že globalisté lidstvo plánují zredukovat, ale to snad chtějí zároveň zničit i prostředí, v němž musí oni sami pobývat? To si nemyslím…

Zřejmě i proto je zde snaha udělat maximum pro to, aby byla terčem opět Evropa, která je dostatečně daleko. I když jaderný spad se v důsledku bude týkat každého obyvatele této planety.
Evropa je tak ze strany USA přední linií jaderné konfrontace s Ruskem, která je ještě nebezpečnější než studená válka.
„Výroba jaderné bomby B61-12 byla zahájena,“ uvedly Sandia National Laboratories ve Spojených státech. B61-12 je novým typem zbraně, který nahradí předchozí B61 používané USA na Aviano a Ghedi a dalších evropských základnách. Obsahuje jadernou hlavici se čtyřmi možnostmi výkonu, které lze vybrat v závislosti na cíli, který má být zničen. Není shozena vertikálně, ale v určité vzdálenosti od cíle, na který je nasměrována přes satelitní systém. Dokáže proniknout do podzemí a explodovat v hloubce a zničit bunkry velitelského centra při prvním jaderném úderu.
B61-12, klasifikované jako „nestrategické jaderné zbraně“, budou umístěny v Evropě – Itálii, Německu, Belgii, Nizozemsku, Británii a pravděpodobně i dalších zemích – dostatečně blízko, aby zasáhly Rusko. Mají tedy podobné útočné schopnosti jako strategické zbraně.
Dalším systémem jaderných zbraní, který Spojené státy plánují použít proti Rusku v Evropě, jsou pozemní rakety středního doletu. Mohou být také odpalovány z instalací „protiraketového štítu“, které USA rozmístily na základnách v Deveselu v Rumunsku a Redzikowo v Polsku, a na palubě pěti válečných lodí operujících ve Středozemním, Černém a Baltském moři poblíž Ruska.
Sám Lockheed Martin potvrzuje, že tyto systémy mají útočné schopnosti.  Popisuje charakteristiky vertikálního odpalovacího systému Mk 41, používaného v pozemních i námořních instalacích, uvádí, že je schopen odpalovat rakety pro všechny mise – obranné i útočné – na dlouhé vzdálenosti, včetně řízených střel Tomahawk. Ty mohou být vyzbrojeny jadernými hlavicemi.
Evropa je tak USA přeměněna na přední linii jaderné konfrontace s Ruskem, která je ještě nebezpečnější než studená válka.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Mini jaderné bomby B61-12 „Made in America“ pro první jaderný úder budou brzy dodány do Itálie, Belgie, Německa a Nizozemska. se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden