Nedostatek pšenice bude další výmluvou EU, proč musíme přijímat džihádisty z Afriky a Blízkého východu
RSS

Nedostatek pšenice bude další výmluvou EU, proč musíme přijímat džihádisty z Afriky a Blízkého východu

Na samý úvod článku bych se ráda zeptala, jak je možné, že na Ukrajinu mohou ve velkém proudit zbraně – a to všech druhů a velikostí – a obilí z Ukrajiny proudit opačným směrem nemůže? Nezdá se vám to také poněkud zvláštní? Opět zde dělají z lidí nemyslící idioty. Nebo se jednoduše poslední dva roky globalisté jen utvrdili v tom, že Evropané jsou opravdu jen stádo lehce manipulovatelných tupců, kteří uvěří každému slovu, které politici a korporátní média pronesou.
Nyní se nás tedy snaží přesvědčit o tom, že budeme nuceni vítat i někoho jiného než Ukrajince. Třeba Afričany, jichž nyní proudí do Evropy rekordní počty. A podle mnoha videí, která jsem měla možnost shlédnout, rozhodně nevypadají jako podvyživení chudáci v nouzi. Ostatně, ono je to něco podobného jako ty řeči o libyjských koncentrácích, v nichž údajně očividně dobře živení džihádisté před cestou do Evropy trpí. Na to, jak takový libyjský koncentrák vypadá jste se již mohli podívat zde .
V současné době jsme tedy připravováni na to, že údajně kvůli blokovaným dodávkám pšenice nebude mít Afrika a Asie dostatek potravy. Přitom podle informací, které přichází přímo z Ukrajiny – a to dokonce z oblasti bojů – jsou tam plně připraveni na objednávky a dodávky. A také již nějaké realizují, jak potvrdili zemědělci z oblasti Donbasu.
Navíc, opět připomínám, že ona údajně blokovaná doprava je nesmyslnou výmluvou, pokud víme, že dodávky zbraní na Ukrajinu neustávají. Vlaky, které tam zbraně vozí, se jistě posléze vrací. A to nejspíš prázdné. Také se objevilo video, na kterém je vidět dodávka humanitární pomoci z evropských zemí – viz níže:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/humanitarnipomoc.mp4
Pomineme-li nyní fakt, že byla tato pomoc vyhozena a vůbec se k lidem nedostala, tak je jasné, že na Ukrajinu nějak dopravena být musela. Možná podobně jako zbraně – tedy po železnici. Pokud by se pšenice vezla také železnicí do Evropy, odtud se může dostat kamkoli do světa – včetně Afriky.
Frontex, který fungoval vždy spíš jako další pašerácká organizace, nás opět upozorňuje na to, že máme počítat s přílivem cizinců ze zemí, které začnou kvůli nedostatku pšenice trpět hladem. Předpokládám, že opět půjde o proudy mladých zdravých mužů.
Evropská unie musí počítat s novými vlnami migrantů, které zaútočí na její hranice kvůli nedostatku potravin. Varování vydala agentura Frontex, Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž, prostřednictvím její úřadující ředitelky Aiye Kalnaye.
V pondělí 11. července na jednání evropských ministrů vnitra v Praze řekla, že potravinová krize, umocněná válkou na Ukrajině, zvýší migrační tlaky na EU. I když Aiya Kalnaya poznamenala, že EU je „dobře připravena na uprchlíky z Ukrajiny“, varovala, že členské státy se musí „připravit i na uprchlíky z jiných regionů“, které do Evropy ženou rostoucí potíže s potravinami.
„Víte, že přeprava pšenice z Ukrajiny je ztížena. A to povede k migračním vlnám. Takže se na to připravujeme,“  dodala.
„Od začátku války na konci února tohoto roku byla produkce obilí na Ukrajině zablokována, přestože je tato země jedním z největších světových exportérů obilí,“ prohlásila ředitelka Frontexu.
Aktuálně se množství obilí z loňské sklizně zablokované kvůli ozbrojenému konfliktu v ukrajinských černomořských přístavech odhaduje na zhruba 20 milionů tun.
V důsledku těchto nedostatků dodávek prudce vzrostly ceny na světových trzích, což postihlo zejména země na Středním východě a v Africe. Z těchto území již nyní proudí ilegálové do Evropy…
Nicméně je třeba si uvědomit, že ilegálové proudí do Evropy soustavně bez ohledu na to, zda je či není pšenice nedostatková. Mají jistotu, že ve většině zemí dostanou azyl se vším všudy a časem dokonce i občanství – a to dokonce i ti, kteří pocházejí z bezpečných zemí jako Tunisko nebo Maroko.
Potravinová krize jistě nastala, ale je vyvolávána záměrně, stejně jako inflace, která zcela jistě přeroste do hyperinflace, neboť právě ta je ideální záminkou pro zrušení hotovosti, které je již také v plánu. Sankce, jejichž cílem bylo zničit Evropu, pak přispívají k energetické krizi, která s potravinovou úzce souvisí. Opět jde o uměle vyvolaný problém, způsobený destruktivní politikou.
A invaze, která již probíhá a – samozřejmě zcela plánovaně – ještě nabere na síle, je  také součástí plánů na výměnu evropských obyvatel. Kdo ještě nepochopil oč se tu jedná, měl by se podívat do Nizozemska, kde se již prokazatelně vyvlastněná půda, kterou odkupuje stát, využívá na výstavbu domů pro žadatele o azyl.
Také plány Agendy 2030 počítají s přesunem až miliardy lidí. A to byl tento dokument schválen již v roce 2015, takže i bez nějaké údajně „blokované ukrajinské pšenice“  se s potravinovou krizí a stěhováním kontinentů počítalo. Navíc již velmi dlouho hlásí různé průzkumy, že většina mladých Afričanů plánuje odchod do západních zemí, ať už do Evropy nebo USA. To se děje bez ohledu na nějakou krizi.
Nakonec připomínám, že ceny, které musí ilegálové pašerákům zaplatit, jsou natolik vysoké, že chudák si tuto cestu dovolit nemůže. Ovšem třeba takový al Šabáb, který na výpalném od lidí vybere víc, než kolik vybere na daních somálský stát, má dostatek prostředků na to, aby zaplatil cestu do Evropy tisícům bojovníků.
Myslíte, že toto EU neví??
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Nedostatek pšenice bude další výmluvou EU, proč musíme přijímat džihádisty z Afriky a Blízkého východu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden