Velká Británie: Bezprecedentní počet mrtvých dětí přivezených přímo z nemocnice do krematoria (video)
RSS

Velká Británie: Bezprecedentní počet mrtvých dětí přivezených přímo z nemocnice do krematoria (video)

Ředitel pohřebního ústavu John O’Looney z anglického města Milton Keynes se od kolegů doslechl, že mnoho miminek právě teď umírá. Hovoří o „bezprecedentních číslech“.
Jeden z jeho kolegů, Wesley, již dříve uvedl, že umírá tolik kojenců, že jejich tělíčka byla uložena v chladících boxech pro dospělé. O’Looney se divil, proč mu nezvoní telefon. V každém případě se zatím žádní rodiče nehlásili, řekl v  rozhovoru pro Marii Zeee  .
To se ještě nikdy nestalo
Minulý týden navštívil krematorium, kde byla na nástěnce uvedena jména zemřelých miminek. Je pozoruhodné, že ve všech případech byla jako pohřební služba uvedena Fakultní nemocnice Milton Keynes. „Pokud vím, nikdy se to nestalo,“ řekl.
O’Looney mluvil s pracovníkem krematoria, který řekl, že jezdí přímo z nemocnice do krematoria. Takže tam není zapojen žádný pohřební ústav. Bude to drženo v tajnosti.“
Pokračoval, že mrtvá miminka přivážejí ve skupinách po šesti nebo osmi. „Při těchto číslech mi běhá mráz po zádech.“ Před lety to bylo jedno, dvě nebo tři za měsíc. Normálně děti téměř neumírají. Takže pokud přijdou se šesti nebo osmi, něco je velmi, velmi špatně.“

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Bezprecedentní počet mrtvých dětí přivezených přímo z nemocnice do krematoria (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden