„Biden je nejspíš pod léky, které ho přes den udržují,“ říká bývalý lékař z Bílého domu (video)
RSS

„Biden je nejspíš pod léky, které ho přes den udržují,“ říká bývalý lékař z Bílého domu (video)

Lékař, který působil v bílém domě jak za Obamy, tak za Trumpa, již delší dobu upozorňuje na nutnost odvolání Joe Bidena. Očividně je však z nějakého důvodu třeba tuto loutku za každou cenu na postu prezidenta jedné z velmocí držet co nejdéle, neboť i přes bezpočet trapasů se ho zatím nepokusili odvolat. Podle lékaře však Biden do roku 2024, kdy mu má mandát končit, nevydrží…
Kongresman a bývalý lékař Bílého domu Ronny Jackson říká, že Joe Biden může být na kognitivních drogách, které ho udržují přes den, takže bude nucen rezignovat v důsledku svého mentálního postižení.
Jackson to komentoval v pořadu Sunday Morning Futures Fox News s Marií Bartiromo.
„Skrývají to a krmí ho drogami, aby mohl fungovat?“ zeptala se Bartiromo a dodala: „Vím, že často jezdí domů do Delaware, častěji než kterýkoli jiný prezident.“
„Kdo právě řídí Bílý dům a kryje tyto duševní problémy?“ ptal se Jackson.

The White House is COVERING UP Biden's cognitive issues. Who's running the country? Because Biden IS NOT! I fully expect Biden WILL NOT finish his term. He needs to resign. We CAN NOT drag this on ANY longer! pic.twitter.com/WaQEI8bzTI
— Ronny Jackson (@RonnyJacksonTX) July 17, 2022

„Kdo tahá za nitky, kdo právě teď řídí zemi, na to vlastně neznáme odpověď,“ odpověděl Jackson, který byl osobním lékařem Baracka Obamy i Donalda Trumpa.
„Existují léky, které zvyšují paměť a bdělost a dokážou takové věci dočasně maskovat, takže jsem si jistý, že se něco takového děje,“ dodal poslanec.
Jackson vyzval Bidenova lékaře, aby byl ohledně situace upřímnější, a poznamenal, že mu bylo zpočátku povoleno stát se prezidentem pouze proto, aby celé západní křídlo bylo osídleno Obamovými loajálními poklonkovači.
Kongresman dále tvrdil, že si myslí, že Biden rezignuje před rokem 2024, protože jeho kognitivní úpadek se s věkem zhorší, rozhodně se nezlepší, a dodal, že jako záminka k jeho sesazení může být použit jiný důvod, jako je skandál Huntera Bidena.
„Myslím, že budou v příštích několika měsících hledat příležitost, jak ho hodit přes palubu a pokusí se ho zbavit, protože si myslím, že také vědí, že to do konce funkčního období do roku 2024  nemůže zvládnout,“ řekl Jackson.
Jackson neustoupil od svého zpochybňování Bidenova kognitivního postižení, přestože od Baracka Obamy obdržel sžíravý dopis, v němž ho odsuzoval, že o tom diskutoval.
Jak lze vidět ve videu níže, Bidenovo bizarní chování a slovní přehmaty jsou nyní tak časté, že je již nemožné skrýt to, co je zřejmé.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek „Biden je nejspíš pod léky, které ho přes den udržují,“ říká bývalý lékař z Bílého domu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden