Německo v září zase uvalí povinné masky, ač COVID už ztrácí hybnost
RSS

Německo v září zase uvalí povinné masky, ač COVID už ztrácí hybnost

Německo je nachystáno v září znovu uvalit povinné masky, ač letní vlna COVIDU už „ztrácí hybnost“, čímž dávají najevo, že tyto předpisy zůstanou trvalé.
Ministr spravedlnosti Marco Muschmann oznámil, že Němci budou muset na podzim, budou-li v budovách, nosit masky a tyto předpisy mají platit celou zimu.
Je směšné, že tato opatření byla připravena už měsíce dopředu, ač nikdo neví, jaká bude později během roku situace s COVIDEM.
Buschmann také oznámil, že letní vlna COVIDU v zemi už „ztrácí hybnost“, ale Němci budou nuceni nosit pokrývku tváře i tak.
Tato opatření půjdou do parlamentu v září, aby tam byla nejspíš schválena jako zákon.
„Účinnost masek pro lidi uvnitř je nezpochybnitelná,“ řekl Buschmann.
„Proto bude nějaká forma požadavků na masky uvnitř určitě v našem konceptu hrát roli.“
Naopak maskovací předpisy se uvalují napříč Západním světem, ač neexistují žádné důkazy, že by v zastavení COVIDU měly nějakou účinnost.
Vlastní vyšetřování britské vlády zjistilo, že důkazy o účinnosti obličejových masek při zastavení šíření COVID-19 ve školách jsou „nepřesvědčivé“.
Už dříve zmiňované komentáře poradce britské vlády pro SAGE Dr. Colin Axona, který masky zavrhl jako „pohodlná zakrývátka“, která nedělají skoro nic, kdy tvrdil, že ty částice virů COVID-19  jsou asi 5 000 krát menší, než díry v maskách.
„Těm malým velikostem nelze snadno porozumět, ale taková ne moc kvalitní analogie je představa kuliček střílených na budovu s lešením, kdy některé se trefí do sloupků a odrazí se, jasně ale většina proletí,“ řekl Axon.
Studie z Dánska s 6 000 účastníky rovněž zjistila, že „ohledně infikovanosti Covidem neexistuje žádná statisticky významná odlišnost mezi těmi, kdo nosili masky, a těmi, kteří je nenosili,“ hlásí Spectator.
Studie vedená v Německu rovněž zjistila, že schopnost dětí číst se v porovnání s před-COVIDOVÝMI časy propadla kvůli politikám lockdownů, které vedly k zavírání škol.
https://www.facebook.com/groups/394585811009996/posts/1098995970568973/
To, že dospělí nosí masky, vedlo i k těžkým poruchám kognitivního vývoje dětí.
Logoped Jaclyn Theek řekl, že nošení masek během pandemie způsobily 364% nárůst pacientů mezi děťátky a batolaty.

A speech therapist says her clinic has seen a "364% increase in patient referrals of babies and toddlers". "It's very important kids do see your face to learn, so they're watching your mouth." What the hell have we done?! End this cruel insanity. pic.twitter.com/DN6J4yQfju — Darren Grimes (@darrengrimes_) January 26, 2022 BY TYLER DURDEN
TUESDAY, JUL 19, 2022 – 08:00 AM
Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,

Masky navždy: Německo kuje povinné nošení masek každý rok od října do Velikonoc
Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/germany-re-impose-mask-mandate-september-despite-covid-wave-already-losing-momentum


Nejčtenější za týden