Dick Morris: Hillary Clintonová bude znovu kandidovat proti Trumpovi, aby ho zastavila
RSS

Dick Morris: Hillary Clintonová bude znovu kandidovat proti Trumpovi, aby ho zastavila

Hillary Clintonová bude v roce 2024 znovu kandidovat na prezidentku, aby zastavila Donalda Trumpa. (Foto: Flickr)







Ve skutečnosti se události vyvíjejí přesně tak, jak jsem předpověděl ve své nové knize „Návrat: Trumpův velký návrat v roce 2024“.



Demokraté a velká média jako New York Times stále více vědí, že Biden v roce 2024 nemůže znovu kandidovat.



Ve své knize sdílím některé zákulisní informace o tom, co o Bidenovi za jeho zády říkají jeho vlastní příznivci. Je to dost šokující.



Tito zasvěcenci vědí lépe než většina ostatních, že Bidenovy rychle se zhoršující duševní schopnosti spolu s ekonomikou, která se vymyká kontrole, znamenají pro demokraty v roce 24 katastrofu.



Již nyní se připravují na letošní tsunami GOP, která zamete Kongresem a dá republikánům kontrolu nad Senátem i Sněmovnou reprezentantů.



Jak vysvětluji v knize „Návrat“, demokraté se na vše dívají prizmatem, které neustále vidí monstrum, jehož jméno je Donald Trump.



Trumpa se bojí – a věří, že ho musí za každou cenu zastavit.



Takže se stane toto:



Biden bude vzdorovat, ale nakonec bude muset ustoupit tlaku levice a médií a znovu nekandidovat. Demokraté také vědí, že Kamala Harrisová je také katastrofa a nemůže být jejich kandidátkou. Trump ji snadno porazí. Demokraté, stále zoufalejší, budou hledat kandidáta, který by stranu sjednotil a zároveň zastavil Trumpa. Poohlížejí se po lidech, jako je kalifornský prezident. Gavin Newsom, guvernér Colorada Jared Polis nebo ministr dopravy Pete Buttigieg. Když Harrisová vypadne, může se objevit černošský kandidát. Na krátkém seznamu se zde objevuje senátor Cory Booker, D-NJ, nebo, pokud vyhraje guvernérský post v Georgii, Stacy Abramsová. Krajně levicové „progresivní“ křídlo strany se poohlédne po Berniem Sandersovi, Elizabeth Warrenové nebo Alexandrii Ocasio Cortezové. AOC je ta, která odstartuje a způsobí spoušť. Demokratickou stranu nyní ovládá levice. Bude si vést překvapivě dobře. S tím, jak se levicoví kandidáti objeví v čele demokratických primárek, poroste tlak na Hillary Clintonovou, aby vstoupila do závodu. Podobně jako v případě Bidenova překvapivého vstupu v roce 2020 v ní budou demokraté vidět svého spasitele, zkušeného politika schopného propojit levicové a umírněnější křídlo strany. Je mi jasné, že nedávná série rozhovorů Hillary v médiích i názorové články z pera dlouholetých Clintonových kumpánů, které ji vychvalují jako nástupkyni Joea Bidena – jsou předehrou k jejímu oznámení, že bude kandidovat. Až se tak stane, vstoupíme do nové fáze.



Trump se připravuje na Hillaryinu kandidaturu – a ví, že potřebuje vytvořit novou většinu, která mu umožní ji porazit a zvítězit v roce 2024.



Jak vysvětluji v knize „Návrat“, je to Trumpova prohra a on ji neprohraje.



Zdroj: newsmax.com
Článek Dick Morris: Hillary Clintonová bude znovu kandidovat proti Trumpovi, aby ho zastavila se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden