Další odtajněné dokumenty: Proč tolik subjektů vypadlo ze studie Pfizer – jde o zakrývání vedlejších účinků?
RSS

Další odtajněné dokumenty: Proč tolik subjektů vypadlo ze studie Pfizer – jde o zakrývání vedlejších účinků?

Pravidelně si zde můžete přečíst informace z postupně odkrývaných dokumentů firmy Pfizer. Připomínám, že firma původně trvala na jejich zveřejnění až za 75 let, ale floridský soudce tento požadavek zamítl s tím, že firma je povinna postupně dokumenty odtajnit již v průběhu tohoto roku. Každý měsíc se tak odkryje několik tisíc nových stránek.
Dokumenty, prostudované odborníky, jsou posléze zveřejňovány a nejzajímavější pasáže pak uvádí alternativní média po celém světě – mainstream samozřejmě tyto informace záměrně tají a přípravky této zločinecké firmy naopak propaguje.
Dokumenty společnosti Pfizer zveřejněné v červenci v důsledku aplikace zákona o svobodném přístupu k informacím mimo jiné poskytují informace o subjektech ve studii očkování, které svou účast předčasně odvolaly . Je zajímavé, že lidé odpadli kvůli náhlým onemocněním, o kterých je nyní známo, že souvisejí s vakcínou – ale společnost Pfizer neviděla žádnou souvislost s jejich přípravkem. Řada lidí také včas opustila studii po výskytu údajně velmi triviálních a mírných vedlejších účinků…
Dokument „  16.2.1.1 Seznam subjektů přerušených očkování a/nebo studie – všechny subjekty ≥ 16 let věku “ poskytuje přehled subjektů, které předčasně opustily studii vakcíny Pfizer. Dokument má 232 stran a každá obsahuje v průměru 10 až 12 záznamů – odhaduje se tedy, že existuje přes 2 500 případů účastníků studie, kteří z různých důvodů předčasně odešli. Pokud v dokumentu vyhledáte relevantní důvody, narazíte na zhruba tisícovku testovaných osob, které svou účast na vlastní žádost – často bez udání důvodu – odvolaly. Několik stovek subjektů bylo očkováno mimo studii. 
Stovky prostě zmizely a společnost Pfizer se jimi již nezabývala. Někteří účastníci již nesplňovali kritéria pro zařazení do studie kvůli pozitivním testům na Covid. Téměř ve stovce případů je jako příčina uvedena nežádoucí příhoda; Dokument také uvádí kolem 50 úmrtí – více než tucet z nich se zástavou srdce nebo infarktem.
3 611stránkový dokument bez názvu zařazený pod  „fa-interim-narrative-sensitive“  pojednává o některých případech subjektů, které opustily studii v souvislosti s nežádoucími účinky. „  Ochránce  “ zkoumal 34 účastníků, jejichž výstup z experimentu je zde podrobněji popsán. Výsledkem bylo, že pouze čtyři lidé odpadli kvůli vážným vedlejším účinkům, které společnost Pfizer ve skutečnosti spojovala s vakcínou:
56letá žena, která dostala svou první dávku 11. srpna 2020 a následující den vypadla ze studie kvůli generalizovanému svědění a tachykardii.
61letá žena, která dostala svou první dávku vakcíny 25. září 2020. Dne 14. října 2020 trpěla jednostrannou hluchotou a následující den byla ze studie vyřazena. Její stav trval do 23. října 2020.
71letý muž, který byl očkován 28. října 2020, ale následující den odstoupil ze studie „kvůli zhoršující se depresi, která v době poslední dostupné zprávy trvala“.
36letá žena, která byla očkována dne 26. srpna 2020 a v následujících dnech zaznamenala nežádoucí účinky, jako je tlak na hrudi, zhoršující se bolest hlavy, hypokalémie, bolest v místě vpichu a bolest levé paže, což vedlo k přerušení studie dne 26. srpna 2020.
Na základě tohoto výzkumu je však pikantní , že některé subjekty opustily studii záhy po výskytu nových zdravotních problémů, které by podle „vyšetřovatelů společnosti Pfizer“ neměly souviset s očkováním: včetně 49letého s BMI vyšším než 30, kterému bylo diagnostikováno onemocnění koronárních tepen a akutní infarkt myokardu několik dní po první dávce. Společnost Pfizer tvrdila, že problémy se srdcem měly být již existující (nediagnostikované); spojení s očkováním bylo zamítnuto. Několik dní po očkování 75letá žena prodělala tranzitorní ischemickou ataku (TIA), tedy „malou“ mrtvici. Mnoho očkovaných trpělo těmito problémy krátce po očkování – skutečnost, že společnost Pfizer popírá jakoukoli souvislost, nevyhnutelně znamená, že studie je stále více zpochybňována z hlediska vedlejších účinků.
Mezi další problémy údajně nesouvisející s očkováním, které způsobily, že lidé ze studie vypadli, patřily bolesti břicha, (předpokládaný) Covid-19, infekce dýchacích cest, vypadávání vlasů, bolesti hlavy a náhlé duševní problémy, jako je úzkost, deprese, nespavost a schizofrenie. Na první pohled se může zdát, že psychologické abnormality nesouvisejí s očkováním, ale v tomto bodě je třeba zdůraznit, že injekce Pfizeru je také spojena se sraženinami v mozku: V závislosti na místě jsou psychiatrické abnormality a změny osobnosti důsledkem.
V jiných případech došlo ke zhoršení již existujících onemocnění, i když vyšetřovatelé opět vyloučili souvislost s očkováním. Šestapadesátiletá žena utrpěla okamžité  zhoršení ischemické choroby srdeční.  46letá žena odstoupila, protože krátce po očkování  byly v jejím mozku náhle nalezeny metastázy , které Pfizer jednoduše připsal adenokarcinomu diagnostikovanému v roce 2019. Účinek očkování byl vyloučen. Sedmašedesátiletý muž byl postřelen a náhle se u něj rozvinula anémie ze ztráty krve, gastrointestinálního krvácení, trombocytopenie a zhoršujících se vředů. U 48letého muže se zcela náhle objevil adenokarcinom zaznamenáno v žaludku; dříve trpěl mimo jiné gastroezofageálním refluxem, žlučovými kameny a syndromem dráždivého tračníku, ale neměl v anamnéze rakovinu.
Je také zajímavé, že řada subjektů svou účast odvolala poté, co utrpěly zdánlivě triviální vedlejší účinky, jako je otok nebo bolest v místě vpichu. Souvislost s očkováním takzvaný vyšetřovatel společnosti Pfizer nepopřel – nabízí se však otázka, zda bolest v místě vakcinace nelze očekávat a zda tito účastníci studii opustili opravdu jen proto. Michael Nevradakis z The Defender k tomu říká:
Tato vysazení vyvolávají otázku, zda tyto zdánlivě nevýznamné nežádoucí příhody byly skutečnou příčinou odstoupení pacientů, nebo zda byly ve hře jiné blíže nespecifikované a možná závažnější faktory.
Faktem je,  že společnost Pfizer již byla obviněna z manipulace s daty ze strany whistleblowera.  Společnost  se zde spoléhá na drzost : U soudu tvrdili , že případ falšování klinických zkoušek „vakcín“ by měl být zastaven, protože vláda věděla o údajném podvodu a přesto obchodovala se společností Pfizer. Návrh společnosti Pfizer na zamítnutí žaloby má být v srpnu napaden u soudu.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Další odtajněné dokumenty: Proč tolik subjektů vypadlo ze studie Pfizer – jde o zakrývání vedlejších účinků? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden