Syřan, který zavraždil 17letou Němku, je jeden z hostů Merkelové
RSS

Syřan, který zavraždil 17letou Němku, je jeden z hostů Merkelové

Pamatujete si na ono památné „Wir schaffen das?“ Tak právě na toto pozvání reagovalo obrovské množství Syřanů – a nejen těch, ale také cizinců, kteří se za Syřany jen vydávali. Vždyť v těch letech byl takřka každý, kdo přišel do Německa bez dokladů, Syřan. Zda byl tento Syřan skutečný nebo falešný, se můžeme jen dohadovat, ale vzhledem k jeho kontaktům v Damašku se to zdá být pravděpodobné..
O případu zavražděné 17leté Němky jste si zde mohli přečíst již včera. Nyní vyšly najevo i další skutečnosti – a to přesto, že policie se snažila identitu vraha před veřejností zatajit.
V současné době je tedy známa  totožnost 35letého Syřana, který byl zatčen v souvislosti s vraždou Tabithy E. (17) z Aspergu poblíž Ludwigsburgu.
Vrahem je  Naiem Alnmrini, který přišel do Německa v roce 2018 jako „uprchlík“ v rámci migrační vlny, k níž došlo na pozvánku Merkelové.
Na své  facebookové stránce Alnmrini pózuje v agresivní gangsterské póze rappera se stříbrným BMW s poznávacími značkami Ludwigsburgu, jde právě o vozidlo, po kterém policie od soboty pátrá, v souvislosti s vraždou  Tabithy E.
Pod obrázkem mu jeho známý z Damašku píše: „Jsou to tvoje peníze, ale i tvoje auto. Gratulujeme Habibe!“
K uvedenému jen podotýkám, že podobné obrázky jsou samozřejmě jen  pozvánkou pro další obohacovače, kteří takto získají představu, že během několika málo let v Německu získají peníze i auto…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Syřan, který zavraždil 17letou Němku, je jeden z hostů Merkelové se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden