Světové ekonomické fórum podporuje plán blokovat sluneční světlo pomocí „vesmírných bublin“ (video)
RSS

Světové ekonomické fórum podporuje plán blokovat sluneční světlo pomocí „vesmírných bublin“ (video)

Klimaalarmismus je hlavní součástí plánů Agendy 2030, která je osnovou Velkého resetu. Prolíná se mnoha z jejích 17 bodů a dává se i do souvislosti se stěhováním až miliardy lidí. Horké letní počasí vždy stačí na to, aby se poplach znovu rozjel. Tedy zatímco na severní polokouli je nyní horké léto, na jižní zažívají nejstudenější zimu za několik posledních desetiletí. Ale to klimatickým alarmistům nijak nebrání plánovat vyhlašování stavu klimatické nouze a klimatických lockdownů.
Schwabovo WEF je pak jednou z hlavních globalistických organizací, které tuto agendu prosazují. Není tedy divu, že i tato organizace, která má „na vodítku“ drtivou většinu evropských vlád, ihned nabízí řešení údajné klimatické nouze, kterou má zřejmě na mysli horké léto. Aby údajně zabránili klimatické katastrofě, globalisté plánují blokovat sluneční záření.
Světové ekonomické fórum (WEF) prosazuje plán blokování slunečního světla pomocí „vesmírných bublin“, údajně v boji proti „změně klimatu“. Podílí se na tom i miliardář Bill Gates.  Loni chtěl stříkat atmosféru vápnem.
Vědci plánovali vypustit velký balón s reflexními částicemi. Měly blokovat sluneční světlo ve stratosféře. Ekologické skupiny a místní obyvatelé se ostře postavili proti projektu, který se měl uskutečnit ve Švédsku.
Zdá se, že WEF Klause Schwaba a další globalistické organizace touží blokovat sluneční světlo. Znepokojivé video zveřejněné WEF uvádí, že podle vědců z Massachusettského technologického institutu (MIT) lze změnu klimatu zvrátit odrazem slunečního světla pomocí „vesmírných bublin“.
Ve videu je tento proces označován jako „geoinženýrství“. Jedná se o záměrný rozsáhlý zásah do přírodních systémů Země a donedávna to byla „konspirační teorie“.


Video vysvětluje, že bubliny by vytvořili roboti ve vesmíru a vytvořili by  jakýsi štít velikosti Brazílie.
Klimaalarmistické vize mají jediný cíl – umožnit zavedení plně kontrolované společnosti pod jednou světovou vládou, kde budou všechna totalitní pravidla zaváděna pod pláštíkem „záchrany planety“.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Světové ekonomické fórum podporuje plán blokovat sluneční světlo pomocí „vesmírných bublin“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden