Všichni jsme rádi, že naše vláda koná a nezapomíná prosazovat důležité zákony
RSS

Všichni jsme rádi, že naše vláda koná a nezapomíná prosazovat důležité zákony

MATOUŠ BULÍŘ
V době, kdy inflace atakuje 20%. V době, kdy benzín a nafta stále stojí více než je zdrávo. V době, kdy plynu bude málo a ten co bude, tak bude jen pro bohaté.
V době, kdy elektřina zdražuje skokově o desítky procent každý měsíc…
…naše vláda dnes odhlasovala, že výroba a prodej jednorázových plastových příborů, talířů nebo brček bude v ČR zakázána v souladu s předpisy Evropské unie a jako bonus přidala, že plastové nápojové lahve budou muset být do roku 2030 vyrobeny až ze 30 procent z recyklátu a víčka nebude možné odtrhnout.
Všichni jsme rádi, že naše vláda koná a nezapomíná prosazovat důležité zákony, které rapidním způsobem zlepší životní úroveň každého z nás… Proč řešit to, jak dostat ČEZ plně do rukou státu a odejít z Lipské burzy, když můžete zakázat brčka.
Ale co, stejně ve chvíli kdy na to dojde, už budeme tak chudí, že si budeme moci dovolit jíst pouze doma, (pokud nám náhodou zůstanou nějaké peníze po zaplacení záloh na energie) takže nás nějaké jednorázové talíře, příbory a brčka nemusí vlastně vůbec ani trápit…
 
MatousBulir.cz
The post Všichni jsme rádi, že naše vláda koná a nezapomíná prosazovat důležité zákony first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden