WHO plánuje udržet pandemii po dobu 10 let a podle potřeby rozpoutat nové nemoci
RSS

WHO plánuje udržet pandemii po dobu 10 let a podle potřeby rozpoutat nové nemoci

WHO plánuje převzít globální moc v oblasti zdravotnictví a klimatu. Pandemická smlouva je v těchto dnech opět na stole a je jen otázkou, kdy bude schválena. Tuto totalitní smlouvu podporuje prakticky celý globální západ, zejména USA a EU. Prakticky všechny státy EU snahy WHO podpořily, proti se staví Afrika, Brazílie, Rusko nebo Indie.
Aby mohla být pandemická smlouva schválena, musí s ní souhlasit většina členských zemí WHO. Nyní tak nezbývá než se spolehnout na zdravý rozum a nezkorumpovanost zemí, které se zatím jasně nevyjádřily. Evropské vlády, které postupně schválily i totalitní pandemické zákony na národních úrovních, samozřejmě nelze přesvědčit k tomu, aby názor změnily. Všechny jsou plně loutkové a poslušné, nikdy nepůjdou proti svým „páníčkům,“ kteří si je vodí.
Globalisté ve Světové zdravotnické organizaci (WHO) se chystají rozpoutat další infekční chorobu, aby udrželi svět  pod kontrolou minimálně do roku 2030  .
To tvrdí Marion Koopmanová, nizozemská viroložka pracující pro WHO. V rozhovoru připustila, že organizace má 10letý plán, o kterém říká, že je navržen tak, aby se vypořádal se současnou pandemií  koronaviru (COVID-19) a očekávanou druhou pandemií.
„To je již nějakou dobu v desetiletém plánu WHO,“ řekla Koopmansová. „Tento plán říká, že dojde k velké infekční krizi.“
„Proč má WHO 10letý plán oznamující 10 let pandemie? Jak to mohou vědět?“ zeptal se David Sorensen ve videu, které poskytuje důkazy, že WHO plánuje udržet pandemii do roku 2030.
Koopmansová je bývalou členkou prvního týmu WHO  , který cestoval do Číny, aby studoval původ pandemie COVID-19. Ze skupiny byla odstraněna poté, co vyšly najevo zprávy o jejích dalekosáhlých vazbách na Komunistickou stranu Číny.
Nezávislý zpravodajský server National Pulse odhalil její roli ve vědeckém poradním panelu Centra pro kontrolu nemocí v Guangdongu v Číně.
„Poskytovala poradenství v oblasti rozvoje laboratorní kapacity pro detekci nově se objevujících infekčních chorob v tomto regionu a spolupracuje na výzkumu, jehož cílem je rozluštit původ a šíření virů v řetězci živočišné výroby v tomto regionu,“ uvádí shrnutí její práce pro zařízení provozované Číňany.
Bill Gates, který nashromáždil dalších 50 miliard dolarů jen z distribuce vakcíny, je samozřejmě jedním z aktérů této snahy připravit svět na nadcházející pandemii.
V rozhovoru s liberálním komikem Stephenem Colbertem Gates připustil, že dojde k „druhé pandemii“, až svět již nebude připraven na to, co nazývá „první pandemií“- pandemií COVID-19, aby přijal omezení.
„Většina akcí, které podnikneme, abychom se připravili na druhou pandemii – já tomu říkám Pandemie 1 – platí také pro akce, které musíme podniknout, abychom minimalizovali hrozbu bioterorismu,“ řekl Gates.
V dalším rozhovoru Gates a jeho bývalá manželka Melinda dokonce připustili, že příští pandemie přitáhne pozornost lidí k šířící se nemoci.
„Budeme se muset připravit na další pandemii. To tentokrát přitáhne pozornost,“ řekl. Jak on, tak Melinda Gatesová se neustále šklebili a smáli, když oznamovali příchod druhé pandemie.
Gates se na pandemii připravoval již v roce 2018, kdy řekl, že globální pandemie je na cestě a může vyhladit až 30 milionů lidí.
„Bill Gates je v podstatě vlastníkem WHO,“ komentoval Sorensen. Dodal, že tisíce lékařů a vědců po celém světě souhlasí s tím, že pandemie organizovaná WHO a Gatesem byla naplánována s cílem zvýšit kontrolu globalistů nad světem a snížit světovou populaci.
Podívejte se na toto video Davida Sorensena, který diskutuje o 10letém plánu WHO pro přetrvávající infekční nemoci od roku 2020 do roku 2030 (video je v angličtině).

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek WHO plánuje udržet pandemii po dobu 10 let a podle potřeby rozpoutat nové nemoci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden