Boj mezi odpůrci islamizace Norska a muslimy se vyostřuje, systém je na straně muslimů (videa)
RSS

Boj mezi odpůrci islamizace Norska a muslimy se vyostřuje, systém je na straně muslimů (videa)

Nedávno jste si zde mohli přečíst o jedné z mnoha akcí odpůrců islamizace Norska, místních vlastenců, kteří uspořádali pálení Koránu v oblasti, kde je muslimské ghetto. Záhy byli pronásledováni a v jejich autě vytlačeni dvěma muslimkami ze silnice. Protiislámští aktivisté uvnitř auta měli namále, záhy po útoku muslimek se objevilo na youtube video, které celý čin oslavuje a muslimky vychvaluje:

SIAN (Stop the Islamization of Norway) sdružuje všechny nory, kterým není osud jejich velmi rychle islamizované země lhostejný. Nyní pořádají turné po celém Norsku – a právě při něm byli napadeni.
Systém samozřejmě v tomto případě (jako všude jinde) podporuje muslimy. I proto již byla sepsána petice organizovaná levicovými „elitami“ – vědci, politiky a komentátory – požadující zrušení protiislámské skupiny SIAN.
Petice vyzývá ředitele státního zastupitelství, aby zahájil systematický přezkum a vyšetřování činností a prohlášení SIAN. „Aktivity SIAN jsou pokračujícím zločinem a musí být vyšetřeny na národní úrovni,“ řekl výzkumník extremismu Lars Gule novinám Klassekampen.
Ředitel státního zastupitelství se musí případem zabývat, protože protesty se staly celostátními, a vyšetřování jakéhokoli „nenávistného projevu“ tak musí být podle těch, kteří stojí za peticí, koordinováno i na národní úrovni. Gule doufá, že nové vyšetřování SIAN může pomoci objasnit hranice nenávistných projevů.
V textové zprávě pro noviny Klassekampen vůdce SIAN Lars Thorsen napsal, že policie zaznamenala a přezkoumala všechny projevy SIAN od roku 2019, aniž by v nich našla něco zločinného.
A co tak údajně zločinného měla organizace dělat? Jde samozřejmě především o jejich akce s pálením Koránu. Ovšem nenávist, kázaná každý den v mešitách po celém Norsku, nikoho nezajímá.
Mimo pálení Koránu například vyvěsili ceduli s nápisem „Islámské barbarství je v Norsku nežádoucí“ na několik mešit. Jednu mešitu dokonce přejmenovali na „Oslo Jihad center.“

V roce 2020, den poté, co muslimský dav rozpoutal násilí v ulicích švédského města Malmö, došlo  k podobnému incidentu v norském hlavním městě Oslo. Střety vypukly mezi muslimskými davy a skupinou protestujících identifikovaných jako Stop islamizaci Norska (SIAN) během shromáždění v Oslu.
Protestující tehdy poblíž budovy parlamentu zorganizovali protiislamizační shromáždění v norském hlavním městě Oslo. Tito protestující však byli konfrontováni násilným muslimským davem.
Muslimský dav se shromáždil v ulicích Osla, bubnoval na bubny, zpíval a skandoval „Žádní rasisté v našich ulicích“ během shromáždění organizovaného skupinou Stop islamizaci Norska (SIAN). Někteří členové muslimského davu byli také viděni, jak kopou do policejní dodávky a šplhají na kapotu vozidla.

Možná se divíte, že právě v Norsku je tak velký odpor proti islamizaci. Jenže jde o zemi co do počtu obyvatel poměrně malou, takže islamizace je zde i rychlejší. Navíc ten, kdo se o téma více zajímá, moc dobře ví, že si muslimové  zvolili právě Norsko jako jakousi „centrálu evropské islamizace.“
V Norsku vedou džihádisté kampaň za vybudování mešity a komunitního centra organizace s názvem „Islam Net“ se sídlem v Oslu (to je právě ona budova mešity, kde byla vyvěšena cedule, hlásající, že je tam „centrum džihádu v Oslu“). Organizace je vedená Fahadem Qureshim, předsedou Organizace islámu. Ve výzvě k poskytnutí darů Naik říká: „Islam Net je norská organizace Dawah, která vyžaduje vaši pomoc a podporu při zřízení mešity a centra Dawah v Norsku.“ Dawah je aktem, který vyzývá nemuslimy, aby přijali islám. Centrum má také za cíl konvertovat co nejvíc Norů k islámu.
Zásadní je, že tato organizace „Islam Net“, netající se tím, že chce původní obyvatelstvo konvertovat a zavést právo šaría, je státem podporována, zatímco odpůrci islamizace jsou systémem opakovaně pronásledováni. Proti nim se pak staví i nejeden vrcholný politik a různé rádoby celebrity či korporátní média.
Norsko je tak příkladnou ukázkou toho, jak to vypadá, když se snažíte uchovat svůj vlastní národ a kulturu a bojovat proti těm, kdo se naopak snaží vše tradiční zašlapat ve jménu založení chalífátu. Zatímco ochránci „skutečných evropských hodnost“ jsou pronásledováni, tak barbaři, kteří si hodlají obyvatelstvo podrobit – a nijak se tím netají – jsou státem podporováni a dotováni.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Boj mezi odpůrci islamizace Norska a muslimy se vyostřuje, systém je na straně muslimů (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden