KLIMATIČTÍ ŠÍLENCI RADÍ: MÉNĚ DÝCHEJTE A ČŮREJTE VE SPRŠE
RSS

KLIMATIČTÍ ŠÍLENCI RADÍ: MÉNĚ DÝCHEJTE A ČŮREJTE VE SPRŠE



Ne, to není vtip. Tyto rady se skutečně objevily v zemích, které patří k těm nejvíce klimaalarmismem postiženým.  A jde o země sousední. Tedy konkrétně jednu z těchto rad dostali v Německu, kde se již pár šílených návodů na to, jak šetřit klima objevilo, s druhým nápadem přišli naši rakouští sousedé.
 

Ale nyní si to vezměme hezky popořádku a nejprve se podíváme na rady německé veřejnoprávní televizní stanice, která tvrdí, že pokud budete čůrat ve sprše, tak tím budete šetřit klima a zároveň bojovat proti Putinovi a za Ukrajinu. A mysleli to smrtelně vážně.
Musíme  šetřit plynem kvůli Ukrajině a vodou kvůli životnímu prostředí, říká německý ministr hospodářství Habeck,  vláda semaforu a všichni Zelení. Geniální návrh ARD a ZDF na jejich mládežnické platformě „Funk“ je tak akorát: „Pokud se při sprchování jednou denně vyčůráte, můžete ušetřit kolem 2 200 litrů vody ročně!“
Tento bláznivý nápad se v televizi objevil před pár dny. Podle něj  ušetříte nejen tisíce a tisíce litrů vody – a se staršími typy toalet dokonce víc – ale je to prý dokonce ještě lepší: „Kdo močí ve sprše, šetří nejen vodu, ale i související náklady.“
Například toaletní papír: Voda je mnohem vhodnější pro čištění citlivé intimní zóny než toaletní papír, protože při kontaktu s pokožkou nedochází k tření, tvrdí klimatičtí propagandisté.
V současné době  většina vnitřních a venkovních bazénů v Německu snižuje teplotu a tak údajně šetří plyn pro Ukrajinu, která údajně brání naše – tedy německé – hodnoty (zřejmě tím myslí hodnoty hlásané jistým pánem s knírkem, pak nelze než souhlasit). Kdyby se všichni plavci vyčůrali do bazénu, voda by byla vždy příjemně temperovaná a Němci už by na ohřev bazénů nepotřebovali žádný plyn.
Putine, třes se strachy,  Němci tě zničí vlastní močí!!
A nyní se podíváme na to, jak by chtěli klima řešit v Rakousku. Tam pro změnu radí lidem omezit dýchání, při němž každý z nás produkuje ten nešťastný CO2, proti němuž přece musíme bojovat. A to bez ohledu na to, že jej potřebují ke svému dýchání všechny zelené rostliny…
Klimatické  šílenství nikdy nekončí. Naopak. Letní teploty mezi 20 a 30 stupni ve střední Evropě jsou propagovány jako apokalyptická katastrofa, vyhlašuje se „nejhorší vlna veder všech dob“ a každé úmrtí se najednou již nepřipisuje koronaviru, ale klimatickým změnám. . Do tohoto obrázku zapadá za  vlasy přitažená brožura  od rakouského poskytovatele energií EVN, kterou právě distribuuje zákazníkům.
V brožuře dodavatel elektřiny propaguje, že si má každý léto užít co možná nejvíce „v klidu a v pohodě“, neboť je-li v klidu, tak při dýchání vydává „až o 50 procent“ méně CO2:

Mimochodem:  podle výroční zprávy EVN mezinárodně produkuje kolem 11 milionů tun skleníkových plynů.
Zakázat dýchání tak rychle asi nepůjde, ale co už je realitou,  jsou první klimatické lockdowny. Ve spojení se systémem sociálních kreditů založeným na CO2, který vám uděluje vaše práva jen  se „správnou uhlíkovou stopou“ a odebírá práva těm, kteří zanechávají uhlíkovou stopu příliš velkou, je klimatická diktatura rychlejší, než bychom si mysleli…
Zdroj



Nejčtenější za týden