Srí Lanka: Po lidovém povstání byl do vedení země dosazen žák Klause Schwaba (video)
RSS

Srí Lanka: Po lidovém povstání byl do vedení země dosazen žák Klause Schwaba (video)

Srí Lanka měla být vzorovým územím plnění plánů Velkého resetu a Agendy 2030. V zemi se velmi angažoval nejen George Soros, ale také WEF. Takzvaně „udržitelné“ zemědělství a zelená politika, včetně snižování uhlíkové stopy, měly vést zemi k tomu, že v roce 2024 z ní bude údajně údajně „vzorová prosperující zelená demokracie“ – přesně podle představ globalistů. Jedním z důsledků toho bylo, že úplný přechod na ekologické zemědělství přivedl zemi do záhuby. 
Poté, co tato politika zemi totálně zruinovala, byl do vedení opět dosazen jeden z podporovatelů Velkého resetu a žák Klause Schwaba.
Každý, kdo si myslel, že lidové povstání na Srí Lance přineslo zásadní politickou a společenskou změnu – pryč od globalistických elitních kruhů směrem ke skutečným zástupcům lidu – je v těchto dnech bohužel hořce zklamán. Protože nově dosazený prezident asijského ostrovního státu je (nepřekvapivě) také jedním z žáků Světového ekonomického fóra (WEF) Klause Schwaba a tedy jeho stoupencem a zástupným agentem.
A to je již působivě vidět na prvních oznámeních a opatřeních.
Země, která je již nyní silně postižena nedostatkem benzínu, zavádí první příděl paliva prostřednictvím QR kódu. Abyste mohli získat benzín, musíte mít na svém mobilním telefonu nainstalovanou aplikaci a ukázat ji na výdejních místech. Teprve pak od státu milosrdně dostanete určité množství paliva. Postup, který je v současné době ve fázi testování, se má brzy rozšířit na celou republiku. 

SRI LANKA – Introduces fuel rationing via QR code.
Those vaccine passports didn’t set you free they gave your government absolute control.
It didn’t take long. pic.twitter.com/qR2VHsGT6K
— Bernie's Tweets (@BernieSpofforth) July 21, 2022

Digitální očkovací průkazy již ukázaly cestu, daly vládám absolutní kontrolu nad občany a nyní se princip postupně rozšiřuje do všech ostatních oblastí života. Je nyní i v tomto ohledu Srí Lanka pouze testovacím místem?
Nový prezident Ranil Wickremesinghe byl na Srí Lance dosazen poté, co ten předchozí po masových protestech spěšně uprchl ze země. Wickemesinghe se také objevuje jako člen WEF.


Mimochodem, Světové ekonomické fórum mělo obrovský podíl na katastrofálních podmínkách na Srí Lance. Po celá léta byly „sdílené ekonomiky“ propagovány jako „prostředky pro obnovu ekonomiky Srí Lanky“. V důsledku Velkého resetu se nakonec bude všechno sdílet a pronajímat, tedy „nebudeš mít nic a budeš šťastný“.

Srí Lanka se nyní připravuje na další nepokoje, protože nový prezident Wickremesinghe slibuje potlačení „fašistických“ protestů.

„Pokud se budete snažit svrhnout vládu, obsadit úřady prezidenta a předsedy vlády, to není demokracie; je to v rozporu se zákonem,“ prohlásil WEF dosazený prezident…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 4 ] Článek Srí Lanka: Po lidovém povstání byl do vedení země dosazen žák Klause Schwaba (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden