Kdo ničí úrodu ukrajinské pšenice? (videa, obrázky)
RSS

Kdo ničí úrodu ukrajinské pšenice? (videa, obrázky)

Pokud také sledujete dění na Donbase již od majdanského puče, pak jistě i vám došlo, kdo v této oblasti ve skutečnosti likviduje obilná sila i pšeničná pole. Jsou to titíž, kdo již roky bombardují tamní města. Videa a obrázky níže přináší důkazy, které nikdy v mainstreamu neuvidíte, neboť se nehodí do současného ideologického narativu.
Ukrajinská armáda nadále ničí obilná sila a úrodu. Německá novinářka Alina Lipp byla v Rubezžnoje na Donbasu, kde ukrajinští vojáci minulý měsíc  zničili obilné silo  .
V důsledku toho byly ztraceny desítky tisíc tun obilí. Oheň stále není uhašen. Alině Lippové bylo řečeno, že lidé v této oblasti mají málo jídla a stále se snaží vyrábět mouku z obilných zrn.



V západních médiích se tvrdí, že za nedostatek potravin může Rusko. Německá novinářka však již navštívila několik obilných sil zničených ukrajinskou armádou, včetně sila v Mariupolu (mohli jste vidět zde ).
Ukrajinští vojáci se snaží napáchat co největší škody v oblastech, odkud se stahují. Například na cestě do Severodoněcka Lippová viděla, že byly zničeny neuvěřitelně velké plochy lesa.
Ukrajinská raketa Uragan v pšeničném poli 
U Avdiivky nedaleko Doněcka novinářka zaznamenala, jak ukrajinská armáda ve velkém ničí úrodu. Používají se dvě taktiky: podpalují se pšeničná pole nebo se na ně střílejí ukrajinské střely Uragan s minami. Miny jsou rozptýleny po obilných polích, a když se farmář pokusí sklidit obilí, miny explodují a dojde k požáru.





4.9



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Kdo ničí úrodu ukrajinské pšenice? (videa, obrázky) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden